ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce zile la rând a fost pusă la zid contestându-i-se calitatea profesională și chiar integritatea facultăților mintale - tocmai de către un personaj dereglat mintal cum e CTP - , medicul bihorean Flavia Groșan iese la atac, scrie Denisa Miron de la ȘtiripeSurse. Într-o serie de trei postări pe contul personal de Facebook ea susține că salvează oameni și că o face cu succes și îi invită pe toți contestatarii cu plăcere la cabinet pentru a constata la fața locului cum se întâmplă totul:

”Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi si mâine in cabinetul meu să vă arat cum salvez oameni. Chiar aș avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu știu sa-l fac, iar voi să vă ocupați cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceți?

PS: Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitata in sectiile ATI...”, spune medicul.

Vedeți Rețetă bihoreană. Doctorița-Minune Flavia Groșan a dezvăluit SCHEMA DE TRATAMENT cu care a salvat peste 1000 de români de COVID. ActiveNews vă recomandă rubrica noastră TERAPIE și PREVENȚIE COVID

Peste câteva ore îi pune la punct și pe cei care au ridiculizat consulturile online pe care le are:

”Ce mi plac mie ăștia care imi ridiculizează consultul online. Este foarte adevarat, nu oricine poate face un online. In joc este viața omului si onoarea ta profesională. Îți asumi sau nu îți asumi. Aparent simplu, dar foarte complicat si plin de răspundere in realitate...

PS: Am sute de cereri de online. Oameni care așteaptă de la mine o speranța. Iar mintea mea este in alta parte...”

Peste alte câteva ore anunță că așteaptă foarte mulți la rând în online și pentru că va trebui să se apere și în fața Colegiului Medicilor în urma multelor reclamații le face o propunere:

”Ieri va spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum si aici. Așadar, hai sa ne facem logistica zilei de mâine, cand sunt chemată la audieri la Colegiul Medicilor. Va propun ca toți cei care v ati programat mâine după amiaza la cabinet si consulturile online seara sa le amânăm pe sâmbăta, exact la aceeasi ora. Știu că am rămas în urma cu online -l. O sa ma străduiesc să vă aud pe toți.

PS: Va rugam sa ne anuntați daca renuntati la programare. Mulțumim.”,

Doctorița-minunte și-a început seria de mesaje cu o trimitere spre un studiu clinic pe care îl puteți CITI AICI.

Vreti studii clinice? va rog sa cititi macar concluziile. Asta inseamna un studiu clinic, care presupune echipe mari de medici, asistenti, IT isti si nu in ultimul rand, o resursa financiara importanta. Un studiu clinic nu inseamna o enumerare de cazuri.”, a scris Flavia Groșan, așteptată mâine la Colegiul Medicilor din Bihor.

Citiți și  „Curaj și încredere!” Profesorul Vasile Astărăstoae, dr. Monica Pop și apologetul Ivermectinei, medicul din SUA Ion Alexie, se solidarizează cu doctorița-minune Flavia Groșan

În acest timp GRUPUL FACEBOOK „Alături de Flavia Groșan” a depășit 100.000 de susținători în doar trei zile. Felicitări!