ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O explozie puternică a unui dispozitiv atașat unui militant afgan sinucigaș a avut loc, joi, 26 august, la una dintre porțile de acces ale aeroportului din Kabul, respectiv intrarea Abbey (foto mai jos), relatează Daily Mail, care prezintă un număr mare de imagini de la fața locului.

ACTUALIZARE ORELE 20.00 (ora României): Patru soldați ai forțelor speciale US Marines se numără printre victimele ucise a celor două explozii de pe aeroportul Hamid Karzai, conform CNBC.

ACTUALIZARE ORELE 23.00 (ora României): Bilanțul carnajului realizat de doi atentatori sinucigași a ajuns la 12 militari americani și 60 de afgani, potrivit Daily Mail. Poate asta îl va scoate pe președintele-marionetă Biden din tăcerea tâmpă în care se complace. Daily Mail publică imagini groaznice de la locul atentatului.

ACTUALIZARE 27.08.2021, ORELE 10.00: După cum apreciam, Joe Biden a apărut pe televizoare cu o intervenție lacrimogenă în care ditamai America amenință o grupare insignifiantă de teroriști - „invenția ISIS-K” - cu textul „vă vom face să plătiți” pentru cei 13 militari SUA și cel puțin 90 de afgani decedați în urma atentatului de joi.

ACTUALIZARE 28.08.2021, ORELE 08.00: BIlanțul carnajului se ridică acum la 15 militari SUA și 170 de civili afgani, potrivit DailyMail.

Într-o declarație exclusivă pentru Breitbart, președintele Donald Trump a afirmat că modul în care Joe Biden a acționat în Afganistan și care a dus la baia de sânge de ieri constituie "Momentul cel mai jenant din istoria țării noastre".

Explozia are loc după o ciudată întâlnire care a avut loc luni între șeful CIA și liderul talibanilor, chiar la Kabul.

Demența noului front deschis de Administrația Biden și organizațiile Marii Resetări este reliefată în Editorialul ActiveNews scris de Adrian Pătrușcă - Cei patru Călăreți ai Apocalipsei. Ultima cavalcadă