ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Fauci, consilierul medical al Casei Albe, a explicat recent că administrarea unei a treia doze înaintea trecerii unui interval de opt luni de la a doua doză ar putea fi periculoasă.

Fauci a declarat joi pentru MSNBC că administrarea unei a treia doze prea devreme nu va oferi organismului suficient răgaz să se adapteze la vaccin.

Acesta este motivul pentru care oficialii din domeniul sănătății din SUA au spus că oamenii ar trebui să primească a treia doză de vaccin la opt luni după al doilea vaccin. Ei au nevoie de timp pentru a se adapta la primele două doze.

Și, dacă ne uităm la date, persoanele care s-au vaccinat primele au fost cele care aveau cea mai mare nevoie de vaccin. Este timpul ca aceste persoane să primească următorul impuls pentru a fi în siguranță, a spus Fauci.

CDC a declarat că americanii complet vaccinați pot primi vaccinul de rapel COVID-19 la aproximativ opt luni după ce au făcut al doilea vaccin.

Acest lucru se aplică doar celor care au primit vaccinurile cu ARNm de la Pfizer și Moderna. Cu toate acestea, oficialii au spus că beneficiarii J&J vor avea nevoie de o injecție suplimentară, dar nu este clar când va fi disponibilă.