ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Suntem binecuvântați! Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost prezent la Caravana Lifecall, desfășurată la Constanța, ne-a oferit un interviu de pus la inimă.”, a difuzat Asociația LifeCall, dedicată salvării pruncilor, pe site-ul acesteia.

„Life Call este un proiect al comunității, al României. Este un proiect de suflet, realizat cu suflet, care își propune să aducă claritate în mintea femeilor însărcinate aflate în criza de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.”, scrie Asociația.

În acest context, IPS Teodosie vorbește în filmarea de mai sus despre dragoste și credință, așa cum a învățat de mic, de la mama și bunica sa, povestind totodată ce înseamnă ca Dumnezeu să te dăruiască României ca al 17-lea copil al unei familii credincioase de bucovineni - VIDEO mai sus.

Citiți și Sunt tatăl a 9 copii și dacă nu era bunicul meu astăzi ei nu existau - Mărturisirea lui Iulian Capsali, care s-a întors la pictură pentru o cauză nobilă: Licitație de Artă și Concert Tronos Junior la evenimentul dedicat mamelor și copiilor ART for LIFE