ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bomba momentului la Culisele Statului Paralel. Anca Alexandrescu și Liviu Alexa au prezentat o serie de înregistrări și informații care dovedesc ceea ce jurnalista Realitatea Plus susține de câteva luni, că generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă au format un grup infracțional organizat pentru a "rezolva” dosare în justiție si nu numai, dezvăluie Realitatea.

Într-o primă înregistrate, omul de afaceri Cătălin Hideg stă de vorba cu un avocat apropiat anturajului Coldea-Dumbravă.  Hideg, patronul Sanimed, ar fi făcut un denunț împotriva lui Florian Coldea, la DNA, săptămâna trecută. 

"Mi-am dorit atât de mult să apară aceste înregistrări și să fie preluate în toată presa, pentru că dl. Dumbravă și Coldea merită un tratament special și despre un avocat care are legătură cu cei doi, n-ar legătură că a fost si avocatul Alinei Bica.

Este a nu știu câta probă pe care o aduc, acestea au fost depuse la DNA săptămâna trecută, iar mați omul de afaceri va merge marți la DNA. Mi-a promis că-mi va acorda un interviu în exclusivitate și mi-ar spus că-mi va arăta și miza acestui atac, acești oameni vor să-i ia afacerea.
 

Planează suspiciuni și asupra unei ambasade, pentru că omul de afaceri a mers și la sediul ambasadei SUA să prezinte probe și la scurt timp un intermediar l-a contactat în numele lui Coldea, să-l amenințe și să facă presiuni asupra sa", a relatat Anca Alexandrescu, înainte de prezenta, în exclusivitate, înregistările audio care dovedesc amploarea caracatiței create în jurul lui Coldea.

DISCUTIE omul de afaceri Cătălin Hideg - avocatul Doru Trăilă 
 

C.H: Da, dar ce trebuia să se bage în discuția asta cu... Bine, probabil că nu e... ăla, Diacomatu ăla a venit cu scandal la masă.

D.T: Da, da. Nu seamănă ce scrie în presă cu ce s-a întâmplat în realitate. În realitate Diacomatu a vărsat din greșeală paharul de vin, domnul general i-a reproșat, ăla a crezut că-l înjură și atunci a venit paza, l-a luat pe Diacomatu și i-a anulat lu Alexandreasca dreptul de intrare.

Și domnu Dumbravă ce treabă are? Dumbravă de ce e băgat și el în scandalul ăsta? De ce-l bagă și pe el?

El a venit a doua zi.

Aaa, el n-a fost în club.

El n-a fost în seara aia, el a venit a doua zi abia.

Da, uite așa.

O altă serie de intregistrări audio bombă, care dinamintează anturajul lui Florian Coldea, arată modul în care oameni de afaceri erau șantajați cu sute de mii de euro, mai arată Realitatea.

Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, emisiunea realizată de Anca Alexandrescu. Omul de afaceri Cătălin Hideg, patronul Sanimed, condamnat în primul dosar al EPPO sub conducerea lui Kovesi si implicat în scandalul măștilor, a depus un DENUNT la DNA împotriva generalilor (r) Florian Coldea și Dumitru Dumbrava, a lui Bogdan Neidoni și a avocatului Doru Traila. Hideg susține că aceștia i-ar fi cerut 600.000 euro pentru a primi condamnare cu suspendare în dosarul cu acuzațiile EPPO.
 

DISCUȚIE ÎNTRE OMULU DE AFACERI CĂTĂLIN HIDEG ȘI UN ALT OM DE AFACERI

Om de afaceri: Toni l-a rugat pe Coldea, Coldea i-a dat ok-ul lui Dumbravă, Dumbravă ne-a primit pentru că ne-a trimis Neidoni la Dumbravă. Și Coldea, amândoi, de fapt.

C. Hideg: Dar ce cred că a vrut să facă Trăilă ăsta cu ei? A fost așa: bă, ăsta trebuie să ne dea 200 de mii la camera preliminară până la fund. Ia, mă, banii. Nu i-am dat decât 100 de mii că nu am mai avut pentru că îmi murea firma, am băgat banii în firmă cât am mai putut ca să plătesc salariile la 66 de oameni. După care zic: nu mai am bani să vă plătesc! Din momentul acela Coldea a înnebunit! A început să-l amenințe și pe Dumbravă și pe ăsta să mă dea afară, să mă lase în pace pe stradă că-și bagă aia în fața mea, că nu mai vrea să audă.

- Zice Tocaci încontinuu: bă, s-a supărat TC-ul pe tine.

- Acum, sincer, la cât scandal este cu oamenii aceștia, poți să știi pe ce înregistrări au căzut Trăilă cu Dumbravă, Dumbravă cu ăla...? 

- S-a supărat ăla pe tine. Ce crezi că au făcut ei? Au forțat nota sperând că judecătorul acela o să-i asculte și o să intrăm în Curtea de Apel cu situația favorabilă pe care mi-au promis-o.