ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO EXCLUSIV - FILMAREA ANULUI:

Sâmbătă seara, 21 august 2021, reporterul ActiveNews a fost martorul unei minuni, înregistrate video, la Mănăstirea Sfinților Arhangheli și a Sfinților Închisorilor de la Petru Vodă: icoana Părintelui Justin Pârvu, Duhovnicul Neamului, așezată în fotoliul său din chilia sa de la călugări, a izvorât intens mir, în două etape, după ce anterior, cu o zi înainte, cursese deja o picătură de mir din ea.

Citiți și O nouă profeție a Părintelui Justin: Pregătiți-vă! Mai sunt trei luni! Monahul Filotheu Bălan de la Petru Vodă dezvăluie o taină legată de Era Covid și Pașapoartele de Vaccinare. AUDIO/VIDEO

Din imaginile foto de mai jos se poate vedea icoana imprimată pe pânză, cu puțin mir, de la venirea reporterului, și apoi gradul în care a crescut izvorul de mir. La scurt timp și alte două reprezentări imagistice iconice ale Părintelui Justin din chilia sa au început să izvorască mir (foto/video).

Citiți și Lămuriri de la Mănăstirea Petru Vodă privind noua profeție a Părintelui Justin Pârvu. Cuvântul Părintelui Justin a fost: "Opriți mașinăria actelor electronice! Nu amânați! Faceți acum ce se mai poate, căci peste trei luni va fi prea târziu!”

O asemenea minune, pe care o redăm ca atare pentru cititorii ActiveNews, este mai presus de interpretările noastre. Dumnezeu să ne ajute!