ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Icoana Maici Domnului dintr-o biserică gorjeană veche de 270 de ani a plâns marți cu lacrimi de mir. Miracolul a fost observat de credincioșii prezenți la sfânta liturghie oficiată în lăcașul cu hramul „Duminica Tuturor Sfinților” din Baia de Fier cu ocazia sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci. Semnificațiile pot avea legăturile cu vremurile care vin asupra României. Reporterul ActiveNews a filmat recent o minune asemănătoare la Mănăstirea Petru Vodă, când șiroaie de mir au izvorât abundent dintr-o icoană a Părintelui Justin Pârvu.

Preotul paroh, Puiu Popescu, a oferit amănunte:

„Curg lacrimi din ochii Maicii Domnului. Icoana lăcrimează și nu sunt picături de apă, sunt așa, uleioase și foarte frumos mirositoare. Este o minune și numai Dumnezeu știe ce înseamnă șiroaiele din ochii Maicii Domnului! Pot însemna lacrimi pentru păcătoșii care s-au îndepărtat de Biserică, dar pot fi și un izvor de mir... Eu nu am văzut niciodată o asemenea minune. Sunt preot de peste 26 de ani, dar nu mi-a fost dat să văd așa ceva”, a explicat părintele bisericuței din apropierea Peșterii Muierii, citat de Pandurul.ro.

Vedeți și MINUNE: Icoana Părintelui Justin de la Petru Vodă a izvorât mir sub ochii reporterului ActiveNews. FOTO / VIDEO EXCLUSIV

„Nu mi-a fost dat vreodată să văd așa ceva. Biserica a fost deschisă astăzi toată ziua, pentru că credincioșii au venit de peste tot deoarece au vrut să vadă icoana plângând. Cred că 1.000 de credincioși au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici și în zilele următoare pentru credincioșii care vor să se roage la Dumnezeu și să vadă minunea”, a mai spus preotul Puiu Popescu, citat de EVZ.

 

Vedeți și A doua filmare cu mirul care curge din trei icoane ale Părintelui Justin Pârvu de la Petru Vodă. EXCLUSIV ActiveNews TV

 

 

Filmarea de mai jos a fost preluată de ActiveNews dintr-o postare publică a credincioasei Ileana Rădescu în grupul Baia de Fier. VIDEO: