ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul ieșean Gabriela Dumitrescu a murit luna trecută în urma unui cancer galopant apărut brusc, în ultimul an. Tânăra de numai 37 de ani era angajată a Spitalului „Sfântul Spiridon” Iași, la secția Clinică Medicină Internă II, a transmis Ziarul de Iași. Ea a fost săptămâna trecută la înmormântată la Tulcea.

Gabriela Dumitrescu a fost diagnosticată cu o tumoră craniană, iar de o perioada avea nevoie de o îngrijire dedicată din partea familiei, fiind în imposibilitate de a se mai deplasa.

„Familia nu are explicații despre modul în care s-a îmbolnăvit”, a mai scris sursa citată.

Potrivit surselor locale, Gabriela Dumitrescu (a doua din stânga din foto de mai jos), ar fi aflat de boala care i-a adus moartea după vaccinarea Covid, care a avut loc chiar la începutul anului 2021 (foto sus). Pagina ei de Facebook a lăsat posterității următorul dialog dintre doctoriță și un prieten al ei, avut imediat după ce a anunțat public că s-a injectat cu un ser experimental „anti-Covid”:

 „Marius Uriesu: Te-ai vaccinat?

Gabriela Dumitrescu: Da!

Marius Uriesu: Cum te simti?

Gabriela Dumitrescu: Foarte bine! Nu ma doare nimic, nu am nici un fel de reacție!

Marius Uriesu: Deocamdata... Consecintele apar in timp.”

Pe 23 iulie, fosta ei profesoară de matematică din Tulcea scria: „Ieri ne-a părăsit Gabriela Dumitrescu, la numai 37 de ani. Dumnezeu s-o odihnească!

Mi-a fost elevă in liceu, era colegă de generație cu fiica mea și prietena cu ea. Era copilul perfect, cu inimă bună, harnic și inteligent, și așa a rămas până la capăt: un om bun și luminos, de care nu-ți puteai imagina că s-ar fi putut lipi vreun gând meschin. A terminat medicina, a ajuns medic la Iași - o foarte bună doctoriță.

Lasă în urmă o fetiță de 7 ani, Ștefania. Dumnezeu s-o ocrotească și să-i ajute intreaga familie să depășească aceasta încercare cumplită!

Începând de mâine, ora 15, trupul neînsuflețit va fi depus la biserica de pe strada Eroilor, langa Cimitirul Eroilor. Mâine la ora 19 va avea loc slujba Stâlpilor, iar luni la ora 13 slujba de înmormântare (îmi tremură mana când scriu în legătură cu Gabriela cuvântul ăsta - înmormântare ). Ambele la aceeași biserică.”

Pe 3 august, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca anunța că Dr. Dorin Titus Mureșan a murit subit la muncă, chiar în Unitatea de terapie intensivă unde lucra

 

Recomandăm următoarele articole pe aceeași temă:

STUDIU Dovezi științifice că vaccinurile ARNm pot provoca dezvoltarea cancerului – toxicitatea proteinei Spike vaccinale

VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

Rair Foundation: Is the Covid 'Vaccine' Causing Cancer? (Exclusive Interview With Dr. Roger Hodkinson)

Dumnezeu să o odihnească în pace!