ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a prezentat în trei episoade traduse de Irina Bazon un dialog științific între Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole pe tema accelerării cancerelor și a altor boli, cu efecte de multe ori mortale, în urma vaccinării. Sunt disponibile în baza materialului de mai jos, care redă sinteza discuției celor doi medici, așa cum a fost transcrisă și totodată subtritaă în filmarea de mai sus de către o colaboratoare fidelă a ActiveNews, căreie îi mulțumim deosebit.

Transcriptul integral, în original, poate fi descărcat de AICI în format PDF - (Unraveling the Hidden Patterns Behind the Current COVID-19 Narratives - A Special Interview With Dr. Ryan Cole By Dr. Joseph Mercola)

EFECTELE INJECTARII COVID

Dr. Mercola:

„Am pregatit ceva special pentru dumneavoastra, doctorul Ryan Cole, patolog in cadrul Clinicii Mayo, care a fost extrem de vocal in legatura cu atentionarea asupra vatamarilor si pericolelor pe care le produce aceasta injectare covid.

O sa aprofundam astazi multe detalii care va vor atrage atentia, de care poate ca nu ati auzit anterior, asa incat, cu siguranta veti savura aceasta conversatie despre ''de ce?''

Daca te-ai injectat o data, nu e un lucru bun, dar, cel mai important este ca niciodata, niciodata, niciodata sa nu mai primesti o alta injectie pentru ca va fi mai rau.

Vom urmari care sunt complicatiile despre care este vorba, in acest interviu fascinant.

Dr. Ryan Cole:

Ingrijorarea mea cea mai mare a aparut foarte devreme cand au inceput sa se miste extrem de rapid si m-am gandit: ''Stai putin. Nu poti vaccina impotriva coronavirusului. Pentru aceasta familie de virusuri nu este potrivita vaccinarea datorita mutatiilor pe care le sufera''.Asa ca ingrijorarea mea a fost foarte mare inca de la inceput.

Una dintre importantele constatari pe care le-am primit de la multi dintre acesti clinicieni, este ca multi pacienti care aveau cancere in remisie in ultimii trei, patru, cinci ani si la care scanarea PET arata foarte bine si nu detecta nici o boala, dupa cea de-a doua sau a treia doza, au trecut dintr-odata in stadiul patru, foarte agresiv, de boala. Acest aspect atrage atentia asupra mecanismelor de supresie imunitara si vatamarilor produse de persistenta proteinei spike si a ARN-ului mesager modificat.

Unul din aspectele pe care le observam sunt cancerele agresive. Exista o variatie in functie de gradul de otravire in sensul ca o cantitate mai mare de proteina spike circulanta produce o afectare mai mare a sistemului imunitar.

In primul rand trebuie sa nu mai faci o alta injectie.

Chiar si Walgreens a iesit acum cateva saptamani si a prezentat datele lor:

indivizii vaccinati au rate mai mari de infectare covid.

Chiar si media oficiala e de acord ca booster-ul pare a fi o idee nepotrivita pentru ca suprima imunitatea oamenilor.

In sfarsit facem progrese si castigam atentia mediei oficiale a carei varianta se clatina, exista o spartura in baraj si incepe sa se scurga si speram ca va avansa rapid si oamenii isi vor da seama ca ''a fost o idee proasta, sa oprim acest haos''.

Cred ca mergand inainte, oamenii incep sa se trezeasca si varianta oficiala incepe sa se prabuseasca.

Haideti sa fim din nou impreuna, sa comunicam, sa fim buni, haideti sa ne ajutam unii pe altii ca sa ne intoarcem la o societate iubitoare, pasnica, comunicativa.”

Citiți:

Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)

VACCINUL și CANCERUL (II). Creșterea vertiginoasă a numărului de cancere, mușamalizată. Mortalitatea a crescut dramatic. Ryan Cole: Este foarte îngrijorător că se permite ca cel mai periculos produs medical lansat vreodată în omenire să persiste pe piață

REMEDII UTILE PENTRU CEI VACCINAȚI de la Dr. Cole și Dr. Mercola. VACCINUL și CANCERUL (III). Există forțe întunecate în spate: câștigă miliarde, dar ucid oameni, provoacă reactivarea cancerelor, boli autoimune, infertilitate, atacuri de cord, AVC-uri