ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: AVEM FILMAREA ȘEDINȚEI ȘI LISTA RUȘINII! VIDEO ȘI FOTO MAI JOS:

 
ACTUALIZARE: Protestele au dat roade: Mircea Vulcănescu are dreptul de a rămâne în istoria poporului român. Dărâmarea bustului Sfântului Închisorilor Mircea Vulcănescu a CĂZUT LA VOT!
 
Citiți editorialul lui Adrian Pătrușcă: Cazul Vulcănescu: Unde ne-au fost Intelectualii?
 
Doar 9 din cei 26 de consilieri au votat pentru distrugerea statuii. Vedeți CUM S-A VOTAT INDIVIDUAL - AICI. IATĂ LISTA RUȘINII:
 
 
Victoria normalității a bucurat cei peste 200 de români veniți dis de dimineață pentru a apăra memoria lui Mircea Vulcănescu:
 
 
Prezența fizică și luarea de cuvânt a Av. Marina-Ioana Alexandru în dezbaterea din ședința Consiliului local din Primăria Sectorului 2, cu privire la dărâmarea statuii-bust a MARTIRULUI regimului bolșevic din pușcăriile comuniste MIRCEA VULCĂNESCU. VIDEO:
 
Pompiliu Diplan: „Până nu terminăm cu Legea 217 nu putem să ne oprim din această luptă! Țineți minte: Am pus un început bun aici!(...) Am fost puțini astăzi aici. Nu contează! În Româia foarte puțini sunt suficienți pentru a mărturisi. Restul face Dumnezeu!”

Mihai Tîrnoveanu: „Ziua de astăzi demonstrează următorul lucru: că dincolo de logica lumească, dincolo de toate armele pe care le au ei, dincolo de toate televiziunile și toată presa(...) mai există o lege mai presus de toate, Legea Divină, există Dumnezeu!”
 
Dan Grăjdeanu: „Nu uitați! Dumnezeu a biruit pentru că am început așa cum a trebuit, cu rugăciune, cu Acatistul Sfinților. E o biruință nu a noastră...a contat jerfta fiecăruia, fără jertfa voastră nu se reușea(...) Dar Dumnezeu a făcut dreptate, a așezat în sufletele acestor oameni dreptatea și adevărul lui.”

ȘTIRE INIȚIALĂ: Românii au răspuns Prezent! la protestul de la Primăria Sectorului 2, unde s-a votat dacă Mircea Vulcănescu, martir al neamului românesc, are sau nu dreptul de a rămâne în memoria poporului român.

VIDEO ÎN DIRECT:

 
În aceste momente se desfășoară o ședință on-line a Consiliului Local al Sectorului 2 al Capitalei, unde ar urma să fie aprobată demolarea bustului lui Mircea Vulcănescu.
 
 
Vom reveni cu detalii.
 
Mesajul Părintelui Gheorghe Calciu transmis românilor de pe patul de moarte prin frații Victor și George Roncea rămâne valabil: