ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord, informează în exclusivitate ProSport.

Sursele ProSport susțin că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Citiți și HALEP IA DOZA TREI sau unde nu-i cap vai de performanțe. SERVIM VACCINUL! 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau să aibă cununia religioasă și nunta. Însă, cei doi nu vor mai forma un cuplu și după niciun an de când Simona și-a schimbat statutul, pentru sportiva noastră va urma divorțul, mai scrie sursa citată.

Citiți și Este Simona Halep o victimă tăcută a vaccinării anti-Covid? Sportiva de performanță a adunat în palmares șase retrageri la rând de la competiții internaționale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo