ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost suspendată temporar de pe Twitter pentru că a pus sub semnul întrebării vaccinul anticovid, vedeta pop Nicki Minaj i-a încurajat pe americani să deschidă ochii la cenzura care are loc în prezent în Occident, adăugând că interdicția sa o face să creadă că "se întâmplă ceva mai mare", relatează National File.

Minaj, vedeta pop de origine trinidadiană, ajunsese în ultimele zile în atenția presei mondiale, pentru că a scris pe Twitter în sprijinul libertății medicale, explicând că verișorul ei a devenit "impotent" după ce a luat unul dintre controversatele vaccinuri și i-a îndemnat pe fanii săi să se roage și să cântărească beneficiile vaccinării. 

„Sărmanul trebuia să se căsătorească peste câteva săptămâni, dar pentru că s-a întâmplat ceva cu testiculele sale, logodnica a anulat nunta. Acum domnișoara ar putea da dovadă de ceva răbdare, poate că este numai un efect temporar, precum se pare că ar putea fi potențial toate: miocardite, pericardite, guillain barre, bell palsy. Cel puțin asta ne spune agenda oficială: că majoritatea celor care fac aceste boli post vaccinare se recuperează,sunt numai temporare și important este că au făcut vaccinul că altfel putea fi mai rău! Poate trece și impotența, speranța nu moare niciodată!”, a scris comentatoarea noastră, ELI.

Ca răspuns, mass-media globalistă s-a înfuriat pe vedetă, doar Tucker Carlson și alte instituții pro-libertate luându-i apărarea. Miercuri seară, Minaj a postat pe Twitter chiar și un clip în care Carlson îi lua apărarea, provocând o reacție și mai mare din partea apărătorilor pro-vaccin.

La scurt timp după ce a postat clipul din emisiunea lui Carlson în apărarea tweet-urilor sale despre vaccin, Minaj a fost suspendată temporar de pe Twitter. Într-un story pe Instagram,  Minaj a spus că, în momentul în care era pe punctul de a posta un sondaj pe site, și-a dat seama că a fost pusă în "închisoarea Twitter", deoarece "nu le-a plăcut ce spuneam acolo". 

Într-un e-mail trimis către National File, Twitter a susținut că nu a fost luată nicio "măsură de aplicare a legii" pe contul ei, ceea ce a creat confuzie cu privire la motivul pentru care Minaj nu a putut posta. 

Minaj a continuat să intre în direct pe Instagram, criticând cenzura de la Twitter doar pentru că a pus întrebări despre vaccinul COVID. "Nu poți vorbi de teama că te atacă mulțimea", a spus Minaj, afirmând că acest lucru ar trebui să le dea oamenilor "frisoane în sus și în jos pe coloana vertebrală", comparând ceea ce s-a întâmplat cu opresiunea creștinilor din întreaga lume și cu alte regimuri autoritare:

Ar trebui să poți pune întrebări despre tot ceea ce pui în corpul tău. Punem o grămadă de întrebări despre cele mai simple lucruri... Dar nu poți pune o întrebare nevinovată despre ceva care intră în corpul tău? Îmi amintesc că am fost în China și ni se spunea că nu poți vorbi împotriva oamenilor aflați la putere acolo. Îmi amintesc că toți ne gândeam, oh, bine, noi înțelegem și respectăm legile de aici, și că este atât de diferit acolo unde trăim... Nu vedeți că acum trăim în acea perioadă, în care oamenii vă vor întoarce spatele... Oamenii vă vor izola dacă pur și simplu vorbiți și puneți o întrebare.

În ceea ce poate nu va fi o surpriză pentru unii, Minaj a adăugat că mulți alți artiști muzicali simt la fel ca ea, "dar le este frică să vorbească" de teamă să nu li se întâmple același lucru. "Nu voi mai folosi niciodată Twitter", a adăugat ea, precizând că interdicția sa de pe Twitter o face să creadă "că se întâmplă ceva mai mare" cu cenzura în general în jurul vaccinului COVID:

Am continuat să văd toți acești oameni cu toate aceste teorii ale conspirației, am fost ca și cum, oh ce, te rog. Dar ce naiba v-a speriat atât de tare încât să mă dezactivați pe Twitter? Nu am postat nimic despre care să spun că ar fi un fapt despre ceva. Am spus pur și simplu că ar trebui să putem pune întrebări și să vorbim. Este înfricoșător când încep să-ți spună că nu poți pune întrebări despre nimic... Ascultă-mă. Ascultați-mă, vă rog. Deschide ochii. Deschideți ochii! Asta e tot. VIDEO: