ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert F. Kennedy jr. a rostit duminica trecută un discurs în fața a peste 30.000 de persoane prezente la manifestația „Defeat the Mandates”/„Desființăm ordinele [de vaccinare]”, care a avut loc la Washington, DC, cerând eliminarea obligativității vaccinării, stoparea vaccinării copiilor, precum și încetarea abuzurilor guvernamentale și a cenzurii, făcând, totodată, apel la consolidarea democrației împotriva tehnologiilor intruzive, arată The Defender.

Robert F. Kennedy jr., președintele și consilierul juridic principal al organizației Children's Health Defense, s-a adresat mulțimii de pe treptele Monumentului lui Lincoln.

ActiveNews redă pentru Dvs traducerea discursului său sub VIDEO:

 
„Vă mulțumesc tuturor că ați venit astăzi aici și că ați înfruntat frigul pentru a apăra democrația, pentru copiii noștri și pentru Constituția Statelor Unite.

Vreau să încep prin a-mi exprima aprecierea față de medicii, doctorii în medicină, cadrele medicale, curajoșii medici cu conștiință care au fost alături de mine astăzi aici și care au luat cuvântul înaintea mea pe acest podium. 
 
Una dintre cele mai tulburătoare și alarmante caracteristici ale acestui răspuns la pandemie a fost războiul împotriva medicilor cu conștiință. Le cunoaștem numele: Pierre Kory, Peter McCullough, Paul Marik, Paul Alexander, Ryan Cole, Tess Lawrie și mulți alții, ale căror vieți și mijloace de trai le sunt distruse pentru că încearcă să își facă meseria și să ne protejeze copiii.
 
O altă componentă deosebit de tulburătoare a acestui răspuns la pandemie a fost ceea ce eu numesc haosul informațional. Inducerea confuziei și a fricii, prin manipularea testelor PCR și amplificarea lor excesivă, sau prin schimbarea modului în care sunt înregistrate certificatele de deces.
 
[Se observă o] lipsă totală de informații corecte privind ratele de fatalitate a cazurilor sau ratele de fatalitate a infectărilor -  lucruri pe care agențiile noastre de sănătate publică ar trebui să ni le spună, astfel încât să putem evalua individual - împreună cu medicii noștri - riscul și protocoalele de tratament și profilaxie.
 
Nu ni s-a pus la dispoziție nici o astfel de informație. Datele care ne-au fost transmise au fost extrem de manipulate. De aceea, acum stăm și ne întrebăm ce s-a întâmplat cu adevărat.
 
Nu ni s-a spus, de exemplu, că riscul diferă de la o categorie de vârstă la alta - că pentru persoanele cu vârsta mai mare de 78 de ani, COVID prezintă riscuri de o mie de ori mai mari decât pentru cele sub 78 de ani, iar pentru copii riscul este nul din punct de vedere statistic.
 
Am fost manipulați. Și presa a fost manipulată, spunându-ne tuturor că fiecare american se confruntă cu același pericol ca și persoanele în vârstă. Iar asta a făcut imposibil să avem un răspuns rațional, care să protejeze persoanele vulnerabile, dar și mijloacele noastre de trai, cultura noastră, libertățile noastre politice, drepturile noastre constituționale și valorile noastre, care, în cele din urmă, sunt toate chestiuni ce țin de sănătatea publică.

În toată această confuzie, în ceața războiului pe care au creat-o și instrumentat-o pentru a semăna confuzie, pentru a semăna frică, pentru a ne face să ne conformăm, singurele date pe care toată lumea ar trebui să le cunoască și pe care trebuie să le considerăm de încredere sunt cele pe care Pfizer le-a trimis la FDA pentru a obține autorizația.
 
Știm multe despre vaccinul Pfizer, mai multe decât despre oricare dintre celelalte vaccinuri, deoarece vaccinul Pfizer este singurul care are autorizație. Și, până când nu primesc această autorizație, [producătorii] nu sunt obligați să își facă publice datele. 
 
Așadar, singurele date pe care le avem care să fie considerate de încredere sunt cele de la Pfizer. Și, apropo, este vorba de o jumătate de milion de pagini de date amănunțite, pe care Pfizer și FDA au refuzat să le publice, deoarece spun că implică prea mult efort. 
 
Acestea sunt datele pe care ei (cei de la FDA - n.n.) le-au verificat în 108 zile, iar acum spun că nu ni le pot dezvălui decât peste 55 de ani. 
 
Au promis că vor fi complet transparenți și că vor accelera procesul. Dar intenția lor era să fie complet transparenți în 55 de ani. Or, noi vrem asta acum. 
 
O să vă spun pe scurt - reamintindu-vă - care este singurul lucru important pe care ar trebui să îl știți din datele Pfizer, și anume secțiunea din documentele depuse la FDA în care se vorbește despre mortalitatea din toate cauzele. 
 
Și ceea ce spun ei acolo - Steve Kirsch a explicat foarte bine pe blogul său; puteți vedea acolo - este foarte simplu: În perioada celor șase luni cât a durat studiul (au încheiat studiul în șase luni; ne-au spus că va dura cinci ani, dar l-au încheiat în șase luni - au dezvăluit codurile alocate participanților la studiu și au administrat vaccinul grupului placebo, astfel că nu vom ști niciodată care este impactul pe termen lung al acestui vaccin)... dintre cele 22.000 de persoane din grupul care a primit vaccinul, 21 au murit, iar dintre cele 22.000 de persoane din grupul placebo, au murit doar 17.  
 
Dacă extrapolăm rezultatele studiului și le considerăm de încredere - dat fiind că Pfizer susține că ele reprezintă o estimare corectă a performanțelor acestui vaccin - rezultă că - și această concluzie este inevitabilă -, dacă vă vaccinați, vă supuneți unui risc de 21% mai mare de a muri în următoarele șase luni.
 
Deci, iată ce s-a întâmplat: în grupul vaccinat, din cele 22.000 de persoane, una a murit de COVID. În grupul placebo, au murit de COVID două persoane. Lucrul acesta i-a permis companiei Pfizer să declare la FDA și în fața poporului american că acest vaccin este 100% eficient. Pentru că doi este cu 100% mai mare decât unu. 
 
Este vorba de o metodă de măsurare numită risc relativ. Este o înșelătorie. 
 
Lucrul important pe care trebuie să-l înțeleagă oamenii este „riscul absolut”. Și iată ce ne spune riscul absolut. Trebuie administrate 22.000 de vaccinuri pentru a proteja o persoană de moartea cauzată de COVID. Și dacă ai de gând să administrezi 22.000 de vaccinuri pentru a preveni un singur deces, ai face bine să te asiguri că vaccinul nu omoară pe nimeni. Pentru că dacă omoară o singură, ai anulat toate beneficiile. Dar, după cum am văzut, în grupul vaccinat au murit 21 de persoane, iar în grupul placebo numai 17. 
 
Deci, de unde au apărut aceste decese în exces? Răspunsul la această întrebare îl reprezintă atacurile de cord
 
În grupul vaccinat, au existat cinci atacuri de cord fatale în perioada celor 6 luni, în rândul celor 22.000 de persoane. În grupul placebo, s-a înregistrat un singur atac de cord fatal la cele 22.000 de persoane. 
 
Asta înseamnă că, dacă te vaccinezi, ești predispus unui risc de 500% mai mare de a muri de atac de cord în următoarele șase luni decât dacă nu te vaccinezi. De asemenea, înseamnă că pentru fiecare viață salvată prin evitarea unui deces de COVID sunt uciși patru oameni prin atacuri de cord. 

Acum, vaccinul este pe piață. Și datele pe care le vedem confirmă faptul că oamenii mor din cauza atacurilor de cord. După cum a spus Steve, în VAERS (Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccin) au fost înregistrate un milion de vătămări și 20.000 de decese (mai exact, 22.193 de decese - n.n.) - mai multe decese decât la toate vaccinurile administrate în ultimii 36 de ani la un loc.
 
Deci, ce răspuns oferă CDC și Tony Fauci la această întrebare? Răspunsul lor - pe care presa îl repetă iar și iar, ca o adunătură de stenografi și roboți - este că sistemul lor (VAERS) nu funcționează. Păi, este sistemul lor! 

Este singurul sistem pe care îl au. Nu noi am inventat sistemul. Ei l-au inventat. Și ei știu de 36 de ani că nu funcționează. Și aceasta este strategia lor de rezervă - sistemul pe care vi l-am pus la dispoziție pentru a vă proteja de vătămările provocate de vaccinuri este atât de defectuos și atât de nefiabil încât nu poate fi folosit în niciun scop. 
 
În legea din 1986 (privind vătămările provocate de vaccinurile copilăriei), Congresul i-a ordonat HHS (Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA) și producătorilor de vaccinuri să creeze un sistem funcțional de monitorizare, care să ne permită să calculăm și să estimăm corect vătămările și decesele cauzate de vaccinuri. 

Așadar, timp de 36 de ani au încălcat legea. 
 
Iar în 2010, în sfârșit, au spus: „În regulă, vom proiecta un sistem care să funcționeze, un sistem de monitorizare”. Au creat un sistem de contorizare automată, care înregistrează aproximativ 90% din vătămările și decesele cauzate de vaccinuri. 
 
Iar studiul... Am să vă citez studii, pentru că știu că nu vi s-a mai întâmplat niciodată, pentru că ați ascultat doar ce spune CNN și HHS, așa că nu sunteți obișnuiți să auziți de studii științifice. Dar, de fapt, știința se stabilește prin realizarea de studii, în mod oficial - cel puțin așa stăteau lucrurile până când am numit un singur om care să „fie știința”. 
 
Așadar, HHS a realizat un studiu în 2010, pe care urma să îl extindă la toate organizațiile de întreținere a sănătății (HMO). Au testat o singură organizație de asigurări de sănătate, Harvard Pilgrim, care se află în New England. Erau implicați cercetători de la Harvard. Au cheltuit milioane de dolari. Au studiat sistemul timp de trei ani și aveau un sistem-pilot proiectat de ei, care a înregistrat toate vătămările provocate de vaccinuri. 
 
Iar la final - studiul se numește „Studiul Lazarus 2010” - au venit și au spus: „Am conceput un sistem care funcționează ca uns. A detectat majoritatea vătămărilor provocate de vaccinuri și ghiciți ce am descoperit? Când l-am comparat cu VAERS, am descoperit că VAERS omite mai mult de 99% - nu 99% - mai mult de 99% - din vătămările provocate de vaccinuri

Ce a făcut CDC? 
 
A analizat acel studiu care arăta că, în medie, una din 39 de persoane care au fost vaccinate cu orice tip de vaccin a suferit vătămări. Dar CDC le spunea americanilor că este vorba de 1 la 1 milion. Mințea. 

Și care a fost soluția lor? Au închis acel studiu. Au blocat extinderea lui. L-au pus pe un raft și îl țin acolo de 11 ani. Iar acum vin și vă spun că sistemul despre care ei știu de 11 ani că este defectuos - știau că în urmă cu 11 ani contoriza doar 1% din vătămările provocate de vaccinuri - supraestimează vătămările provocate de vaccinuri. 
 
Acei 20.000 de oameni nu ar fi murit, de fapt, din cauza vaccinului. Acele sute de mii de oameni nu au suferit, de fapt, vătămări. Ei bine, există o mulțime de studii care arată că sistemul lor nu funcționează. Pot spune că nu există niciun studiu științific care să arate că [VAERS] supraestimează vătămările provocate de vaccinuri. Toate studiile arată că le subestimează cu 50%, 80%, 90%, 99%.
 
Nu. Dacă cineva din presă vă spune că nu vă puteți baza pe VAERS pentru că supraestimează vătămările provocate de vaccinuri, spuneți-i să vă arate un astfel de studiu. Nu pot. Nu există niciun studiu care să demonstreze acest lucru.
 
Acum vreau să fac o ultimă subliniere - motivul pentru care am venit cu toții aici. Fiecare avem orientări politice diferite, reprezentăm partide politice diferite, avem convingeri și experiențe diferite, suntem de rase, credințe și culori diferite. 

Ne aflăm aici pentru un singur motiv. Iubim Statele Unite ale Americii. Și știm că, atunci când spunem că iubim Statele Unite, aceasta înseamnă o mulțime de lucruri. Înseamnă că ne iubim istoria. Ne iubim semenii. Ne iubim comunitățile. Ne iubim valorile. Îl iubim pe Dumnezeu. Dar cel mai mult iubim măreția munților noștri violet - peisajele care stau la baza acestei țări.

Mai presus de toate, înseamnă că iubim Constituția Statelor Unite. În ultimele 20 de luni am asistat la o lovitură de stat împotriva democrației și la demolarea controlată a Constituției Statelor Unite și a Cartei drepturilor, începând cu cenzura. Iar James Madison, John Adams, Thomas Jefferson au spus cu toții același lucru. Am inclus libertatea de exprimare în Primul Amendament, deoarece toate celelalte drepturi pe care încercam să le protejăm se bazau pe acest drept. 

Dacă îi dați guvernului permisiunea de a-și reduce la tăcere criticii, i-ați dat puterea de a comite orice atrocitate dorește și de a anula toate amendamentele și drepturile din Constituție. 
 
De îndată ce au eliminat libertatea de exprimare, au trecut la libertatea religioasă. Au închis toate bisericile din această țară timp de un an, fără nicio procedură de reglementare, fără audieri publice, fără nicio dovadă științifică, fără nicio citare științifică care să demonstreze că va avea vreun efect benefic. 
 
Au ținut deschise magazinele de băuturi alcoolice ca fiind esențiale. Vă reamintesc că magazinele de băuturi alcoolice nu sunt menționate în Constituția Statelor Unite, pe când bisericile da. 
 
Ne-au luat drepturile de proprietate. Au închis un milion de întreprinderi fără un proces echitabil - fără compensații echitabile. Au eliminat procesele cu jurați - conform celui de-al șaptelea amendament, niciun american nu va fi privat de dreptul la un proces în fața unui juriu format din semeni de-ai săi în cazuri sau litigii cu o valoare mai mare de 20 de dolari.
 
Nimic altceva. Asta e tot ce scrie. Nu există nicio excepție pandemică. Nu există nicio excepție de război. Nu există nicio excepție. Și totuși, au adoptat - nici măcar nu voi spune o regulă, deoarece nu a existat nicio reglementare - doar o directivă conform căreia nu poți da în judecată nicio companie, niciuna dintre aceste mari corporații multinaționale care pretind că sunt implicate în măsuri de combatere, indiferent de cât de nesăbuit este comportamentul lor, indiferent de cât de neglijent este comportamentul lor, indiferent de cât de grav este prejudiciul tău, nu poți da în judecată acea companie. 
 
Ei au o autorizație. Apropo, acestea sunt companii criminale. Sunt infractori în serie. Cele patru companii care produc toate vaccinurile din SUA pentru schema pentru copii - Pfizer, Glaxo, Sanofi și Merck - au plătit sancțiuni penale în valoare de 35 de miliarde de dolari pentru sute de încălcări și prejudicii în ultimii 10 ani. 
 
Acestea sunt companiile care ne-au dat criza opioidelor, care ucide 56.000 de copii pe an, mai mulți copii americani în fiecare an decât a ucis războiul din Vietnam în 20 de ani. Aceștia nu sunt niște cetățeni buni. 

Acestea sunt întreprinderi criminale. Și acum le eliminați orice stimulent economic sau legal, pentru a se cuminți? Ce credeți că vor face? Credeți că l-au descoperit brusc pe Iisus? Și că vor avea grijă de noi și de copiii noștri? Că sunt brusc preocupați de sănătatea publică? 
 
Nu. Au eliminat procedura legală de reglementare. Ne-au suprimat dreptul de a fi scutiți de mandate, de percheziții și confiscări, cu această supraveghere foarte intruzivă de urmărire și localizare etc. Oh, asistăm acum la ceva ce nu am crezut niciodată că voi vedea în timpul vieții mele. Și i-am citit pe George Orwell și pe Aldous Huxley și romane științifico-fantastice distopice care avertizau că într-o zi Statele Unite vor fi acaparate de fascism. 
 
Întâmplător, fascismul este definit - Mussolini l-a definit - ca o fuziune a puterii statale cu cea corporatistă - exact așa cum a instrumentat Tony Fauci. Ceea ce vedem astăzi este ceea ce eu numesc totalitarism la cheie. Ei pun în aplicare toate aceste mecanisme tehnologice de control pe care nu le-am mai văzut până acum. A fost ambiția fiecărui stat totalitar de la începuturile omenirii să controleze fiecare aspect al comportamentului, al conduitei sau al gândirii și să elimine dizidența. Nici unul dintre ele nu a reușit să facă acest lucru. Nu au avut capacitatea tehnologică. 

Chiar și în Germania lui Hitler, puteai să treci Alpii în Elveția. Te puteai ascunde în pod, așa cum a făcut Anne Frank. Am vizitat, în 1962, Germania de Est cu tatăl meu și am întâlnit oameni care au escaladat zidul și au evadat. Așadar, era posibil. Mulți au murit, într-adevăr, dar era posibil. 

Astăzi, se pun în aplicare mecanismele care vor face ca niciunul dintre noi să nu mai poată fugi și niciunul dintre noi să nu se mai poată ascunde. În cinci ani, vom vedea 415.000 de sateliți pe orbită joasă. Bill Gates spune că numai cei 65.000 de sateliți ai săi vor fi capabili să urmărească fiecare centimetru pătrat al planetei, 24 de ore din 24.

Vor introduce 5G, pentru a ne culege datele și a ne controla comportamentul, monedă digitală, care le va permite să ne pedepsească de la distanță și să ne taie aprovizionarea cu alimente, pașapoarte de vaccinare. 
 
Avem o serie de drepturi. Oricât de viciat ar fi guvernul nostru, tot poți ieși și merge la un bar. Poți merge la un eveniment sportiv. Poți să te urci într-un autobuz sau într-un avion și să călătorești. Aveți anumite libertăți. Poți să beneficiezi de educație, etc. 

În momentul în care îți înmânează pașaportul de vaccinare, fiecare drept pe care îl ai se transformă într-un privilegiu care depinde de supunerea ta la dictatele arbitrare ale guvernului. Te va transforma într-un sclav. 

Și ce facem în această privință? Ce facem? Ne opunem. Vă voi spune trei reguli pe care va trebui să le știți și să le memorați cu toții. 
 
Numărul unu:  Orice putere pe care și-o însușește guvernul de la noi este una la care nu va renunța niciodată în mod voluntar. Ei spun că nu vor să vă țină închiși decât două săptămâni, doar pentru a aplatiza curba din spitale. Dar, 20 de luni mai târziu, încă ne țin închiși. 

Și chiar și atunci când renunță - atunci când pun capăt lockdown-urilor și ne dau voie să revenim la normal, nu renunță la puterea de a vă face acest lucru din nou și din nou și din nou. Acum ei dețin puterea și nu vor renunța la ea până când nu îi vom face noi să renunțe la ea. 
 
Numărul doi: Orice putere pe care ei și-o însușesc de la noi este una de care vor abuza în cele din urmă la maximum. 
 
Numărul trei: Nimeni în istoria planetei nu a reușit vreodată să scape de controlul totalitar supunându-se. Fiecare confiscare de putere, fiecare capitulare este un semnal pentru asupritori că pot impune noi forme de tortură și noi modalități de a te face să te conformezi și să te supui. De fiecare dată când te conformezi, devii mai slab.
 
Duceți o luptă pe viață și pe moarte. Și vin după copiii noștri.
 
Și de fiecare dată când spui da, ei te împing înapoi. Te gândești că dacă faci asta, putem reveni la normal - de fiecare dată, ei te batjocoresc și te păcălesc. Bătăușii nu pot fi liniștiți. Nu faci decât să-i încurajezi să adopte noi metode de tortură și chin. 

De fiecare dată când spui da, ești împins înapoi într-o poziție mai slabă. Din acest motiv trebuie să ne opunem astăzi. 

Vouă, tuturor celor din mulțime, vă mulțumesc. Vă iubesc. Ați ieșit în această zi foarte friguroasă ca să vă faceți datoria pentru Statele Unite ale Americii. Haideți să mergem să luptăm pentru libertate și să reconstruim pentru copiii noștri America pentru care părinții noștri au luptat și au murit. Vă mulțumesc foarte mult!”