ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Brían Nguyen, un adolescent biologic de sex masculin, a devenit recent primul concurent transsexual care a câștigat un eveniment Miss America, potrivit outkick.
 

 
 
Competiția, care a fost pentru „Miss Greater Derry 2023" din New Hampshire, face parte din seria de concursuri de frumusețe Miss America. Acest lucru vine după ce o hotărâre judecătorească recentă a confirmat că participantele transsexuale pot fi excluse din competiții fără penalizare:
 
Dar este clar că organizatorii Miss America nu au avut nicio problemă cu faptul că un bărbat biologic participă la un concurs cu femei.

Acesta este un alt indiciu că activiștii intenționează să „normalizeze" perturbarea spațiilor rezervate în mod tradițional femeilor.

Chiar recent, administrația Biden a invitat la Casa Albă pe unul dintre cei mai extremiști activiști pentru a discuta despre normalizarea femeilor care au protuberanțe.

Atleții transsexuali au dominat competițiile sportive, stârnind plângeri din partea femeilor biologice care au pierdut în mod repetat în fața unor concurenți superiori din punct de vedere fizic. Preocupările legate de siguranță au devenit, de asemenea, din ce în ce mai importante. Chiar recent, un jucător de volei transsexual de sex masculin biologic a rănit un licean cu o lovitură puternică. Ligile de rugby au interzis bărbaților biologici să concureze împotriva femeilor. Evident, concursurile de frumusețe nu prezintă riscul de siguranță pe care îl prezintă sportul. Dar acest lucru reprezintă o nouă intruziune în competițiile tradițional feminine.

Stânga, care pretinde că este de partea „drepturilor femeilor", încă o dată nu are niciun interes în protejarea femeilor. În mod clar, satisfacerea lobby-ului transsexualilor este mai importantă decât apărarea reală a femeilor biologice.