ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Bogdan Florin Vlaicu a ajuns la „Cursul 103 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”, în care ne invită la o dezbatere cu invitații săi speciali, Tatiana Petrache, filolog, scriitor și publicist, părintele dr. Dan Bădulescu din București și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer.

La această sesiune specială se discută aprofundat despre semnificația Învierii Domnului, despre înviere versus reîncarnare și despre dezbaterea privind schimbarea datei de prăznuire a Sfintelor Paști în Biserica Ortodoxă.

Mulțumim participanților la discuție și recomandam vizionarea/ascultarea întregii dezbateri, cu real folos duhovnicesc. VIDEO mai sus.

Vedeți și Părintele Bogdan Florin Vlaicu la 100 de întâlniri VIDEO de priveghere întru cugetare și dezbatere liberă - BILANȚUL CRIZEI PANDEMICE la 3 ani de la declanșare tratând cu medici specialiști EXCESUL DE MORTALITATE