ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valerian Stan este candidatul PNȚMM la Primăria Capitalei. El și-a anunțat candidatura în urmă cu 5 zile. 
 
*

Noi nu suntem ca ei

„Ciprian Ciucu, cândva scriitor pe la Dilema Ayatolahului Pleșu, a avut mai întâi un mariaj cu Monica Macovei și partidul ei. S-au despărțit și a ajuns primar la Sectorul 6 din partea USR și PNL. Acum recandidează din partea PNL-ului aflat într-un concubinaj puturos cu PSD-ul lui nea Nelu Criminelu. Deci de la Macovei la PSD. Nicușor Dan candidează independent... dar susținut de USR și așa-zisul REPER al lui Cioloș. Cioloș care în urmă cu doi ani a divorțat de USR, pentru ca acum să se recăsătorească în trei: cu USR și Nicușor (Cioloș, pe cele vremuri, sentinela securistă de la portița Doinei Cornea - vă povestesc altădată, ca să nu vă mai țin acum). În sfârșit, cam același bordel e și la fecioarele de la AUR, pleacă și vine lumea ca-n Sodoma și Gomora”, a scris Valerian Stan pe Facebook.

 * 

Eu nu sunt ca ei
 
„Atunci când politicienii, demnitarii și instituțiile statului au încălcat legea și drepturile cetățenilor, i-am chemat în judecată, și au răspuns pentru ce au făcut. Câteva exemple: Administrația Prezidențială în mandatele lui Ion Iliescu, Băsescu și Iohannis; SRI și SIE; CNSAS; Ministerul de Interne; foștii prim-miniștri Ciucă și Cîțu; actualul primar al Capitalei Nicușor Dan (proces în curs) etc. Informații despre marea parte a acestor procese, dar și alte multe asemenea procese, pot fi găsite pe site-ul meu la adresa pe care o las la primul dintre comentarii (sunt singura persoană publică din România care de mulți ani și-a publicat pe internet, pe luni și ani, întreaga viață și activitate). În rest, politicienii simulează opoziția, în fapt fiind înțeleși între ei și acoperindu-se unii pe alții iar democrația noastră e mai mult una caricaturală”, completează Valerian Stan.
 
*

„Cu zeci milioane de euro poți să câștigi voturile oamenilor sărmani. Niciodată însă respectul lor. Și cu atât mai puțin dragostea lor”, mai subliniază juristul.