ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a reclamat un deces după vaccin din cadrul elitei comunității armenești, scriitorul și politicianul Varujan Vosganian denunță și discriminarea pe criteriul vaccinării, încurajată de „liberalii” Florin Cîțu și Emil Boc în privința accesului clienților la hoteluri, restaurante, concerte ș.a.

„Discriminarea devine politică oficială în România, iar campania de vaccinare o formă de represiune și șantaj. Prim-ministrul anunță că după 1 iunie vor exista hoteluri și restaurante numai pentru vaccinați! Și dacă într-o căsnicie unul e vaccinat și altul nevaccinat, dorm în hoteluri separate? Iar dacă cineva își serbează aniversarea într-un restaurant vaccinat va invita doar prieteni vaccinați? O să purtăm semne distinctive, să se știe care sunt unii și care alții? Unde ajungem? La un sistem de caste, precum în India brahmanilor?”, s-a întrebat Varuja Vosganian, marți, pe Facebook.

El făcea trimitere la o declarație a premierului Florin Cîțu, citată de Știri pe Surse, conform căreia diminuarea restricțiilor în perioada estivală e condiționată de ajungerea la 5 milioane de vaccinați - aproape dublu decât în prezent - până la 1 iunie. Prim-ministrul a plusat, vorbind despre „restaurante sau hoteluri pentru persoanele vaccinate sau evenimente private cu capacitate de 100% pentru persoanele vaccinate”, ceea ce constituie o discriminare flagrantă și o scindare a societății în grupuri de cetățeni dezirabili și de „paria”. 

Cu o postare în urmă, Varujan Vosganian l-a taxat și pe Emil Boc, fost premier al României și actual primar al Clujului, pentru o declarație similară, privind limitarea accesului la un concert de operî doar pentru persoanele vaccinate. Idee care se va concretiza cu acceptul (sau la sugestia? -n.r.) aceluiași Florin Cîțu.

„Am trăit-o și pe-asta: spectacole numai pentru vaccinați!!! 

Miracolul barcelonez potrivit căruia  5000 de tineri sănătoși tun (adică testați) nu s-au contaminat unii pe alții, are, iată, o tulpină românească. Primăria Cluj-Napoca intenționează să organizeze, în schimb, un concert numai pentru vaccinați, să vadă dacă se îmbolnăvesc. Eu zic să se organizeze în paralel un concert numai pentru nevaccinați, să se vadă de ce belea  scăpăm lăsând numai vaccinații la concerte”, a scris Varujan Vosganian, luni, pe Facebook.

În fapt, primarul Clujului a anunțat organizarea în această lună a unui spectacol de operă la care nu vor putea asista decât spectatorii vaccinați: „Premierul a acceptat un spectacol de operă experimental. Evenimentul va avea loc la Operă, cu condiția ca participanții să fie vaccinați”, a declarat primarul Emil Boc, citat de Napoca News

Varujan Vosganian a acuzat în Vinerea Mare establishment-ul politico-medical de omor prin omisiune, după ce Mariam Bostangian (foto sus), redactor al Editurii Ararat a comunității armenilor, a decedat în urma vaccinului experimental Covid, împins în față de toți acești iresponsabili care grăbesc vaccinarea în România, călcând peste cadavre.

„Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății”, atrăgea atenția, vineri, Varujan Vosganian.
 

„Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit.

Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi.”, a scris Vosganian.