Articole de
Luiza MoldovanEditoraliști / Invitați

Jurnalistă profesionistă. Radio România Internațional, Jurnalul Național, Adevărul, Mediafax, Agerpres, Impact, Aleph News, ActiveNews.
⚊ www.linkedin.com/in/luiza-moldovan-137643183

Crimă cu premeditare! Pfizer, mână-n mână cu Autoritățile de Reglementare din Medicină, a ascuns în mod deliberat efectele adverse asupra dezvoltării fătului la femeile însărcinate vaccinate

Autoritățile de reglementare în domeniul medicinei și compania Pfizer auales să acopere în mod deliberat anomalii alarmante ale fătului în curs de dezvoltare și au redus riscul real al vaccinării anti-Covid în timpul sarcinii prin ascunderea rezultatelor documentate ale datelor clinice.

Cuvȃnt puternic al părintelui Arhim. Hrisostom, de la Mȃnăstirea Sihăstria Putnei: „Cu cine să cȃștige războiul Hristos? Cu noi? Iertați-mă, n-are cum!”

Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci a coincis, anul acesta, cu duminica dinaintea începutului noului an școlar. Cu această ocazie, părintele Arh. Hrisostom de la Mȃnăstirea Sihăstria Putnei a ținut un cuvȃnt de învățătură articulat puternic în cea mai dură și mai dureroasă temă a creștinului de azi: comoditatea în credință.

Serviciile Secrete Americane sunt în alertă, după publicarea scrisorii anonime în New York Times. Se ia în calcul varianta unei amenințări cu moartea la adresa președintelui Trump. „O frază anume ne ridică semne de întrebare”

Miercuri, 5 septembrie, ziarul de orientare liberală New York Times a publicat o scrisoare anonimă, revendicată de „un senior din administrația Trump”, care se declara portavocele unei minorități îngrijorate de modul „impetuos, trivial și ineficient”  de conducere al acestuia.