Peste 1000 de studii medicale, publicate în jurnale medicale internaționale, despre efectele negative ale așa-ziselor vaccinuri Covid. IMPRESIONANTA cercetare trimisă de o studentă la medicină din România

Peste 1000 de studii medicale, publicate în jurnale medicale internaționale, despre efectele negative ale așa-ziselor vaccinuri Covid. IMPRESIONANTA cercetare trimisă de o studentă la medicină din România   Raportările în sistemul american VAERS a miocarditelor și pericarditelor din 201o până în 2021, la un an după începutul vaccinării în masă. Sursa: VAERS / DailyVeracity.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O studentă la medicină din România ne-a trimis o cercetare exhaustivă despre efectele adverse ale vaccinurilor Covid, miocradite și pericardite, tromboze, pareze și multe altele, cu gândul că ar putea fi de folos savanților de renume dâmbovițean care nu au produs nici unul un astfel de studiu, dar mai ales părinților și celor de vârsta ei, a tinerilor. Iată, tinerii de azi sunt mai deștepți decât propagandiștii Ro Vaccinare. Știu să discearbă dintre știință și propagandă ieftină. Nici n-ar avea cum altfel, dacă șeful Ro Vacciniștilor crede că miocarditele afectează două organe - și cordul și inima. Iată cercetarea impresionantă transmisă redacției, pentru care îi mulțumim.

La doar 1 an de la inceperea campaniei de vaccinare anti-covid, in SUA si UE s-au inregistrat oficial mai multe milioane de efecte secundare grave si mai multe zeci de mii de decese.

Au fost publicate mii de studii medicale, care arata ca vaccinurile nu sunt nici SAFE si nici Effective. Nu sunt sigure, pentru ca pot cauza numeroase probleme de sanatate-boli cardio vasculare grave- miocardite, pericardite, cheaguri de sange, tromboze, pot cauza boli neurologice grave, inclusiv pareze, sindromul Guillain-Barré si Scleroza Mutipla, pot cauza cancere, infertilitate, dereglarea sistemului imunitar.

Vaccinurile nu sunt nici eficiente, deoarece nu previn imbolnavirea si nici transmiterea virusului.

In aceste conditii, in care exista studii stiintifice oficiale despre periculozitatea acestor vaccinuri, fortarea populatiei sa se vaccineze, ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale si persecutarea celor care refuza vaccinarea, este echivalenta cu GENOCIDUL PREMEDITAT, pe langa abuzul in serviciu si tentativa de lovitura de natiune.

Publicam aici o lista cu peste 1000 de studii stiintifice despre efectele adverse grave cauzate de vaccinurile anti-covid.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • cristianyxtl 12.01.2022 23:53
  • Impresionant ,cu adevarat o munca titanica Multumiri pt eforturi Cred ca ar trebui sa ajunga la rafila sau la judecatori
  Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
 • Tic 13.01.2022 00:33
  • Mulțumim domnișoară! Fiți binecuvântată!
  Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
 • DanielaBMED 13.01.2022 17:20
  • Jos palaria ! Felicitari este putin spus ...!!!
  Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
 • DanielaBMED 13.01.2022 17:24
  • Si pe studenta aceasta o numeste ...cela... ANALFABETA FUNCTIONAL...??? Auzi, sa-i fie rusine( ca este analfabet...auzi !?) omului care nu vrea sa se vaccineze, ca nu are incredere in vaxxul asta ??!!
  Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.