ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


117 copii trebuie să moară în urma injectării cu serurile experimentale ARNm COVID pentru a salva viața unuia singur, arată o analiză făcută de analistul independent Toby Rogers, care deține un doctorat în economie politică de la Universitatea din Sydney, Australia, și un master în politici publice de la Universitatea din California, Berkeley, unde a fost și cercetător pentru un fost secretar al muncii din SUA.

Rogers, care este specializat în analiza de risc, a evaluat analiza făcută de Food and Drug Administration (FDA) din SUA în anticiparea autorizării de urgență a vaccinului Pfizer la copii cu vârste între 5 și 11 ani. Autorizarea, care ar fi trebuit să respecte principiile din documentul așa-numit "Ghid pentru Studiile Economice în Domeniul Sănătății Prezentate Comitetului Consultativ pentru Practici de Imunizare” al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite, încalcă sau ignoră cel puțin jumătate dintre regulile enumerate de acesta.

Unul dintre factorii importanți din acest document este Numărul Necesar de Vaccinare (NNTV) care apare de patru ori în ghidul CDC dar care nu este menționat nici măcar o singută dată în analiza FDA. Companiile farmaceutice, arată Rogers, detestă NNTV pentru că este, în cazul majorității vaccinurilor, atât de ridicat încât devine un prag de netrecut în obținerea autorizării.

În cazul vaccinurilor COVID, NNTV a fost calculat de mai mulți specialiști, cu rezultate dezastruoase. Astfel:

  • Ronald Brown, economist în domeniul sănătății din Canada, a estimat că, pentru a preveni un singur caz de coronavirus, NNTV este cuprins între 88 și 142

  • Alți cercetători au calculat că pentru prevenirea unui singur caz NNTV este 256

  • Cercetători germani și olandezi au folosit un set mare de date (500.000) dintr-un studiu de teren din Israel și au calculat un NNTV între 200 și 700 pentru a preveni un caz de COVID-19 pentru vaccinul ARNm Pfizer. Aceiași cercetători au arătat că "NNTV pentru a preveni un deces este între 9.000 și 100.000 (95% interval de încredere), cu 16.000 ca o estimare punct."

Aceste cifre nici măcar nu țin cont de faptul că majoritatea copiilor se vindecă fără tratament, ca să nu mai vorbim de situația normală în care persoanelor de orice vârstă le este administrat un tratament timpuriu.

Declară Rogers: "Cifrele pe care factorii de decizie politică de sănătate ar trebui să dorească să le știe sunt NNTV pentru a preveni o singură spitalizare, internare ATI, sau deces. Dar cu NNTV pentru prevenirea unui singur caz deja atât de mare, și cu evenimente adverse semnificative de la vaccinurile împotriva coronavirusului în medie de aproximativ 15% la nivel național, Pharma și FDA nu îndrăznesc să calculeze un NNTV pentru spitalizări, ATI și decese, pentru că atunci nimeni nu ar accepta vreodată acest produs (la revedere venituri anuale de 93 de miliarde de dolari).”

Copiii cu vârste cuprinse între 0 și 19 ani au un risc de mortalitate COVID de 0,0027%, conform unei meta-analize efectuate de cercetători de la Universitatea Stanford din SUA. Acest procent este și mai scăzut în cazul copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, pentru care COVID nu este mai periculos decât o gripă obișnuită.

Pentru că, după cum admite chiar Pfizer, în grupul de control de 2300 de copii de 5-11 ani nu a existat nici o spitalizare, internare la ATI sau moarte, NNTV este infinit, ceea ce înseamnă că vaccinarea tuturor copiilor din SUA nu ar putea preveni nici măcar un singur caz grav de COVID la această grupă de vârstă pentru simplul motiv că aceste cazuri NU EXISTĂ.

Iată modelul expus de Toby Rogers:

Modelul de beneficiu:

  • La 30 octombrie 2021, CDC a declarat că, de la începutul pandemiei, 170 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani au murit din cauza COVID-19. (Această cifră reprezintă mai puțin de 0,1% din totalul deceselor cauzate de coronavirus la nivel național, deși copiii de această vârstă reprezintă 8,7% din populația SUA).

  • Vaccinul ARNm Pfizer "funcționează" pentru aproximativ 6 luni (acesta crește riscul de COVID în prima lună, oferă protecție moderată din a doua până în a patra lună, după care eficacitatea începe să scadă, motiv pentru care toate modelările folosite de FDA folosesc intervalul de 6 luni). Așadar, orice modelare ar trebui să se bazeze pe eficiența vaccinului în legătură cu cei 57 (170/3) copii care altfel ar fi murit de boală legată de COVID într-o perioadă de 6 luni.

  • În cel mai bun caz, vaccinul ARNm Pfizer ar putea fi eficient în proporție de 80% împotriva spitalizărilor și a morții. Acest număr provine direct din modelarea FDA (p. 32). Încerc să ofer Pfizer beneficiul unei îndoieli considerabile, deoarece, din nou, studiul clinic Pfizer nu a arătat nici o reducere a spitalizărilor sau a decesului în această grupă de vârstă. Astfel, injectarea tuturor celor 28.384.878 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani cu două doze de Pfizer (ceea ce vrea să facă administrația Biden) ar salva, cel mult, 45 de vieți (0,8% x 57 de decese care altfel s-ar fi produs în acea perioadă = 45).

  • Așadar, NNTV pentru a preveni o singură fatalitate în această grupă de vârstă este de 630.775 (28,384,878 / 45). Dar, pentru că este un regim de două doze, ceea ce însemnă că NNTV pe injecție este de 1,261,550. Este, literalmente, cel mai dezastruos NNTV din istoria vaccinării.

Modelul de risc:

  • Deoarece studiul clinic Pfizer nu are date utilizabile, trebuie să facem relaționarea imunologică față de cea mai apropiată grupă de vârstă.

  • 31.761.099 de persoane (deci doar aproximativ 10% mai multe persoane decât cele din categoria de vârstă 5-11 ani) cu vârste cuprinse între 12 și 24 de ani au primit cel puțin o injecție COVID.

  • Programul de vaccinare împotriva COVID-19 există doar de 10 luni, iar tinerii au avut acces la injecție doar mai recent (copiii cu vârste cuprinsă între 12 și 15 ani au avut acces timp de cinci luni, începând cu 10 mai; 12 și respectiv, 7 luni, la data acestui material, N.R.) – așadar discutăm aproximativ aceeași perioadă de timp ca în modelul de mai sus.

  • În acest interval, există 128 de rapoarte de efecte secundare fatale în urma injecțiilor cu ARNm coronavirus la persoanele de 12 până la 24 de ani. (Asta până la 22 octombrie 2021. Există și un decalaj de raportare, astfel încât numărul real de rapoarte care au fost depuse este cu siguranță mai mare).

  • Kirsch, Rose și Crawford (2021) estimează că VAERS (sistemul de raportare a reacțiilor adverse din SUA, N.R.) reflectă de 41 de ori mai puține reacții adverse decât există în realitate, ceea ce ar pune efectele secundare fatale totale în acest interval de vârstă la 5.248. (Kirsch et al. reprezintă o estimare conservatoare, deoarece alții au pus factorul de subraportare la 100.)

  • Cu efecte secundare potențial mortale care includ miocardită și pericardită cu impact disproporționat asupra tinerilor, este rezonabil să credem că, în timp, numărul efectelor secundare fatale la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ar putea fi similare cu cele observate la vârste cuprinse între 12 și 24 de ani.

Pe scurt, planul administrației Biden implică uciderea a 5.248 de copii prin intermediul injecțiilor ARNm Pfizer pentru a salva 45 de copii de la moartea de coronavirus.

Pentru fiecare copil salvat de injecție, alți 117 ar fi uciși.

Menționarea eronată a NNTV în ședința CDC în care injecția Pfizer a fost recomandată pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani nu face decât să demonstreze, spune Rogers, că CDC este o organizație complet ruptă de realitate și care operează fără transparență și în mod iresponsabil față de publicul ale cărui interese, în teorie cel puțin, le deservește.

Foto din articolul: CRIMĂ în Argentina: Fetiță de trei ani, decedată după vaccinul anticovid. „Sunt sigură că fiica mea a fost ucisă de vaccin”, a declarat mama îndurerată