ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Analistul” medical de la CNN Dr. Lean Wen recunoaște că așa-numita „știință” căreia i-a cerut publicului, pe toată perioada pandemiei, să se conformeze a afectat serios sănătatea fiului ei.

Wen a susținut obligativitatea purtării măștilor și vaccinarea obligatorie pe tot parcursul pandemiei, a insistat ca copiii să fie forțați să facă teste PCR săptămânal până când sunt complet vaccinați și a cerut ca persoanelor nevaccinate să li se interzică să facă parte din societate, scrie thegatewaypundit.com

Cu doar câteva luni în urmă, Wen, fostul comisar al Departamentului de Sănătate al orașului Baltimore și fost șef al organizației Planned Parenthood, a cerut administrației Biden „să restricționeze și mai mult activitățile celor nevaccinați”.

„Îmi doresc ca [Biden] să meargă până la a restricționa activitățile celor nevaccinați, deoarece ei sunt cei care încă răspândesc COVID și prelungesc pandemia pentru noi toți”, a spus aceasta în decembrie.

Wen a avertizat: „Nu putem avea încredere în cei nevaccinați”, criticându-i dur pe cei care nu au acceptat să primească vaccinul, acuzându-i că au declanșat o „explozie” a cazurilor de covid.

„Oamenilor care rămân nevaccinați trebuie să li se facă viața dificilă. În acest moment, este cam invers”, a recomandat Wen anul trecut.

„Este important să le spuneți: «Puteți alege [să nu faceți vaccinul], dar, dacă doriți să renunțați, trebuie să semnați aceste formulare, trebuie să faceți teste de două ori pe săptămână”, a adăugat ea.

De asemenea, Wen a insistat ca și copiilor care se întorc la școală să li se impună să poarte măști de calitate industrială și să facă săptămânal teste PCR până când sunt complet „vaccinați” cu substanța care provoacă – și acest fapt nu mai poate fi pus la îndoială – accidente vasculare cerebrale, miocardită, cheaguri de sânge și o serie de complicații letale pentru sănătate.

Mulți dintre noi au văzut minciunile din jurul acestei pandemii încă de la început.

Alții, precum Wen, au exploatat ignoranța și frica oamenilor. Războiul biologic și clasa prădătorilor le-a oferit oportunitatea de a aplica totalitarismul și de a face bani vânzând ură și minciuni, notează thegatewaypundit.com.

Însă nimeni nu scapă nepedepsit.

Într-un articol publicat în Washington Post, Wen mărturisește că „știința” în care ea și Big Brother ne-au cerut să avem încredere este dăunătoare și a afectat dezvoltarea cognitivă a fiului ei.

„Sunt medic. Iată de ce copiii mei nu vor purta măști în acest an școlar”, se arată în titlul editorialului lui Wen, care a fost publicat marți.

„Purtarea măștii a afectat dezvoltarea limbajului fiului nostru, iar limitarea activităților extracurriculare și a interacțiunilor sociale ale copiilor noștri le-ar afecta negativ copilăria și ar îngreuna capacitatea mea și a soțului meu de a lucra”, a recunoscut Wen.
 
„Odată cu acest nou interval de timp, nedefinit, raportul beneficiu-risc legat de măsurile de reducere [a răspândirii] s-a schimbat substanțial. Am fost dispusă să limitez activitățile copiilor mei timp de un an sau doi, dar nu [sunt dispusă să fac asta] pentru întreaga lor copilărie”, a adăugat ea.

Pentru mulți dintre noi, este evident că o societate fără chip, în care toată lumea poartă pe fețe aceste bucăți de țesătură pline de germeni, fără niciun rezultat, împiedică dezvoltarea emoțională, psihologică, cognitivă și fiziologică a copiilor.

Logopezii au observat o creștere alarmantă a numărului de bebeluși și copii mici care suferă de probleme de întârziere a vorbirii.

Purtarea măștii a dus la o creștere cu 364% a vizitelor la medic la care au fost duși bebelușii și copiii mici, a explicat logopedul Jaclyn Theek.

Potrivit Summit News

„Un alt studiu a dezvăluit cum scorurile medii ale IQ-ului copiilor mici născuți în timpul pandemiei au scăzut cu până la 22 de puncte, în timp ce performanțele verbale, motrice și cognitive au avut de suferit ca urmare a blocării.

Un studiu publicat în revista Royal Society Open Science a constatat că blocajele din Marea Britanie au adus aproximativ 60.000 de copii în depresie clinică.

Cifrele arată că [un număr record de peste] 400.000 de copii britanici au fost îndrumați către specialiști în sănătate mintală anul trecut pentru afecțiuni precum tulburări de alimentație și autorănire.

Experții în educație au afirmat că forțarea școlarilor să poarte măști a cauzat traume psihologice de lungă durată

Un raport Ofsted a avertizat, de asemenea, cu privire la întârzierile grave de învățare cauzate de lockdown-uri.

„Copiii care împlinesc doi ani au fost înconjurați de adulți care au purtat măști și, prin urmare, nu au putut să observe în mod regulat mișcările buzelor sau forma gurii”, se arată în raport

Un alt studiu, din Germania, a constatat că abilitățile de citire ale copiilor au scăzut semnificativ în comparație cu perioada pre-COVID, din cauza politicilor de lockdown care au dus la închiderea școlilor.”

Dar milioane de oameni din toată țara [SUA] continuă să poarte măști și să creadă în minciunile propagate de „analiștii” CNN și de Planned Parenthood, în timp ce Google, care a intrat în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății pentru a opri răspândirea „dezinformărilor”, continuă să ascundă faptele [eliminând rezultatele] în motorul său de căutare.

Articolul de opinie al lui Wen, care detaliază modul cum purtarea măștii i-a făcut rău fiului ei, vine la câteva zile după ce prezentatorul de radio Dan Bongino a dezvăluit că decizia sa de a se vaccina împotriva COVID-19 este „cea mai regretată decizie” a vieții sale.