ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o nouă analiză, preluată de Lifesitenews.com, Dr. Joseph Mercola prezintă date despre scăderi bruște ale ratei natalității în mai multe țări, printre care Germania, Regatul Unit, Taiwan, Ungaria și Suedia.
 

Indiferent dacă e vorba de ceva accidental sau intenționat, adevărul este că asistăm în prezent la o scădere bruscă a numărului născuților vii, împreună cu o creștere la fel de bruscă a numărului deceselor în exces în rândul adulților, iar rezultatul final va fi o reducere a populației globale, scrie Joseph Mercola în ultima parte a analizei, pe care o redăm mai jos:

Acest lucru pare inevitabil în acest moment, iar aceste tendințe corespund cu lansarea pe piață a acestor seruri experimentale Covid bazate pe transfer de gene.
 
De exemplu, Germania a publicat recent date care arată o scădere cu 10% a natalității în primul trimestru al anului 2022.


Graficul cu rata natalității în Suedia arată aproape la fel:


Și alte țări înregistrează scăderi neașteptate ale ratei natalității, la nouă luni după începerea campaniei de vaccinare în masă împotriva COVID. Între ianuarie și aprilie 2022, rata natalității în Elveția a fost cu 15% mai mică decât se aștepta, rata în Regatul Unit a scăzut cu 10%, iar cea din Taiwan, cu 23%. 

Într-un articol din 5 iulie 2022 din Counter Signal, Mike Campbell a relatat despre îngrijorările exprimate de deputatul ungar Dúró Dóra în timpul unui discurs în Parlament:

„În ianuarie anul acesta s-a întâmplat ceva ce nu a mai avut loc de zeci de ani. Rata natalității a scăzut cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut. Și ceea ce este și mai îngrijorător este că și fertilitatea a scăzut - ceva nemaivăzut din 2011… [Un] cercetător de la Institutul de Economie KRTK subliniază că această scădere drastică a avut loc la doar nouă luni după ce au început vaccinările în masă anti-COVID în Ungaria.”

Discursul poate fi ascultat aici:

După ce a analizat mai în detaliu problema, Campbell a descoperit că, în cele cinci districte cu cea mai mare rată a vaccinării anti-covid din Germania, fertilitatea s-a redus cu o medie de 15,2%, iar cele cinci districte cu cele mai puține vaccinări anti-covid au înregistrat o reducere medie de doar 4,66%.


Și Statele Unite înregistrează scăderea numărului de nou-născuți. Datele provizorii din Dakota de Nord arată o scădere cu 10% în februarie 2022, o reducere de 13% în martie și de 11% în aprilie, comparativ cu lunile corespunzătoare din 2021. Mai jos este un grafic de la Birth Gauge de pe Twitter care compară datele referitoare la nașteri din 2021 și 2022 dintr-un număr mai mare de țări.
 

Să ne asumăm responsabilitatea pentru sănătatea noastră

În acest moment, femeile nu sunt avertizate cu privire la riscurile de avort spontan, tulburări menstruale și potențialele probleme de fertilitate și naștere de copii morți, chiar dacă toate aceste semnale de alarmă privind siguranța sunt evidente. După cum a declarat un medic specialist obstetrician-ginecolog, dr. James Thorp pentru The Epoch Times, în aprilie 2022:

„Am văzut multe, multe, multe complicații la femeile însărcinate, la mame și fetuși, la copii, morți fetale, avorturi spontane, moartea fătului în interiorul mamei... Ceea ce am văzut în ultimii doi ani este fără precedent.”

Pacienții se află într-o situație incredibil de riscantă, deoarece majoritatea se bazează pe faptul că medicii lor le spun adevărul. Puțini se așteaptă ca medicii să mintă sau să le ascundă informații care pot salva vieți, doar pentru a nu-și pune în pericol propria carieră. Prin urmare, traversăm vremuri fără precedent.

Aceasta înseamnă că nu avem de ales decât să facem propriile cercetări și să evaluam singuri riscurile. Există o mulțime de date pe care le putem găsi, pe care mass-media [mainstream] nu le va acoperi sau, dacă face asta, ea insistă că evenimentele adverse nu constituie un semn de pericol. În astfel de situații, trebuie să învățăm să gândim cu propria noastră minte.

Până pe 15 iulie 2022, Sistemul din SUA de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) a înregistrat 1.350.947 de rapoarte de evenimente adverse în urma vaccinurilor anti-COVID, inclusiv 29.635 de decese și există dovezi că rapoartele sunt șterse din sistem cu miile.

Semnalele de alarmă cu privire la siguranță care vin de la vaccinurile anti-COVID depășesc orice altceva a existat în istoria medicală. Niciun medicament sau vaccin nu a fost vreodată asociat cu atât de multe leziuni și decese, inclusiv vătămări aduse fătului.

În acest moment, se pare că asistăm la un fenomen de depopulare. Întrebarea este: sunteți dispuși să acceptați riscurile? Sunteți dispuși să vă riscați fertilitatea, chiar și doar temporar? Sunteți dispuși să riscați viața bebelușului vostru? Sunteți dispuși să v-o riscați pe a voastră? Dacă nu, răspunsul este simplu. Nu primiți vaccinul și, dacă ați făcut deja unul sau două (sau trei), nu mai faceți niciodată un altul.