ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter A. McCullough semnalează pe blogul său un nou studiu care prezintă datele în urma autopsiilor unor pacienți decedați după vaccinarea anti-COVID-19. Studiul confirmă constatările îngrijorătoare ale unui studiu german anterior revizuit de colegi. 
Redăm mai jos postarea medicului american:

Aproape zilnic apare la știri o relatare despre un alt caz de moarte subită și neașteptată, din cauze cardiace. Statutul de vaccinare este omis cu atenție din relatare, iar orice mențiune despre vaccinarea anterioară împotriva SARS-CoV-2 pare să fie eliminată de pe Internet. Familiile păstrează o tăcere deplină în fața unei simple întrebări medicale – au primit un vaccin anti-COVID-19 sau nu? 

Înainte de vaccinarea împotriva COVID-19, cauzele obișnuite care duceau la deces erau aproape întotdeauna cunoscute anterior decesului. Decesele erau aproximativ 40% din cauze cardiovasculare, 40%, din cauza cancerului și 20% din alte cauze. Cercetătorul Juan Jose Chaves și colegii au arătat, într-un studiu, că aceste proporții au fost modificate dramatic, majoritatea deceselor subite având cauze cardiace.

Dintr-o serie de 121 de decese, în principal după vaccinarea completă anti-covid cu vaccinul CoronaVac (Sinovac), 57% au fost clasificate ca moarte subită din cauze cardiace, iar patologiile au inclus infarctul miocardic, disecția aortică și, în câteva cazuri fără patologie cardiacă, cauza primară a fost aritmie. Embolia pulmonară, o altă complicație recunoscută [ca având legătură cu vaccinarea anti-Covid], a reprezentat 21% din cazuri. 

 

În ciuda faptului că autorii spun că nu ar exista „nicio asociere”, interpretarea mea asupra datelor este că 78% dintre decese ar putea fi atribuite în mod direct unui mecanism cunoscut al vaccinului împotriva COVID-19. Acest lucru este foarte în concordanță cu raportul recent al lui Constantin Schwab și colab. din Germania https://link.springer.com/article/10.1007/s00392-022-02129-5, ale cărui date au arătat că 71% din decesele survenite în decurs de 20 de zile de la vaccinare au avut loc în contextul unor probleme acute despre care se cunoaște că sunt cauzate de aceste vaccinuri.

Atunci când autopsii efectuate de echipe diferite în țări diferite ajung la constatări similare, avem o coerență la nivel extern. Acesta este unul dintre multele criterii care sunt utilizate pentru a stabili validitatea științifică. Afirmația că vaccinurile anti-COVID-19 provoacă decese este susținută din ce în ce mai mult în literatura de specialitate.