ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu acordat jurnalistului Greg Hunter de la USAWatchdog, interviu care a avut loc pe 29 octombrie 2022, profesorul Sucharit Bhakdi, microbiolog și virolog de renume mondial, se referă la un studiu teribil, apărut în revista științifică de top Vaccines, studiu care confirmă că vaccinurile anti-Covid-19 creează leziuni iremediabile, afectând vasele creierului și ale inimii. O selecție a interviului a fost tradusă și subtitrată de colaboratoarea noastră benevolă Bodor Gizela pentru cititorii ActiveNews și poate fi urmărită mai sus, cu transcrierea acesteia în baza materialului nostru.

Dr. Sucharit Bhakdi, profesor de microbiolog și virolog de renume mondial, a câștigat multe premii medicale și științifice și este autorul a peste 300 de lucrări de cercetare evaluate de colegi. Dr. Bhakdi a fost unul dintre primii medici de top din lume care a avertizat cu privire la efectele letale și vătămătoare ale vaccinurilor anti-Covid-19. Și a avut dreptate. 

Dr. Bhakdi spune că există dovezi potrivit cărora, întrucât conținutul acestor vaccinuri ajunge la inimă sau la creier, aceste organe esențiale vor fi deteriorate fără posibilitatea remedierii. Dr. Bhakdi se referă la o autopsie care a confirmat acest lucru și explică: 

„În mai multe zone ale creierului acestui om decedat, medicul a găsit același lucru. ... El a găsit proteinele Spike în cele mai mici capilare ale creierului. ... Nu poate exista nicio reparație întrucât medicul a descoperit că aceste vase mici au fost atacate de sistemul imunitar și distruse. Medicul a găsit dovezi de necontestat de leziuni ale celulelor cerebrale – celule deteriorate și moarte. Acest sărman om a murit pentru că celulele creierului lui mureau. ... Același pacient care a murit (...) avea encefalită multifocală, adică instalată în mai multe zone diferite, și necrozantă, cauzând moartea. Avea afecțiuni tipice care se constată acum la oameni post-vaccinare. Ei își pierd personalitatea. Își pierd mințile. Ei își pierd capacitatea de a gândi. Devin demenți. Nu mai pot auzi. Nu pot vorbi. Nu pot vedea. Nu mai sunt oamenii care au fost. Sunt ființe umane distruse. Creierul lor este distrus. 

Acest medic [care a efectuat autopsia] a descoperit ceva atât de teribil încât a trebuit să publice imediat [ceea ce a descoperit]. Studiul său a fost publicat pe 1 octombrie 2022, în Vaccines, care este o revistă științifică de top [„Raport de caz: Encefalită necrozantă multifocală și miocardită după vaccinarea mRNA BNT162b2 împotriva COVID-19”]. Este revizuit de colegi și a fost acceptat imediat. Poate fi citit de oricine. Vă implor sa îl citiți fiecare. Medicul care a făcut autopsia a descoperit că, pe lângă aceste lucruri groaznice care se întâmplă în creier, același lucru se întâmpla și în inimă. În inima aceluiași pacient. A descoperit aceleași blestemate de proteine Spike. Aceasta înseamnă că gena pe care făptașii au injectat-o în miliarde de oameni ajunge în vasele creierului și ale inimii. Ei ucid oameni. Ei ucid oameni în cel mai groaznic, terifiant și chinuitor mod.”

Dr. Ryan Cole, Dr. Mike Yeadon și jurnalistul Greg Hunter avertizează cu privire la același lucru. „Trebuie să știți că nu ne cunoșteam până când a venit Covid și sunt atât de mulți alții [precum Dr. Ryan Cole și Dr. Mike Yeadon]. Nu sunt proști, ci sunt oameni minunați și inteligenți, iar dacă toți aceștia spun același lucru, trebuie să începeți să credeți că s-ar putea să aibă dreptate. Dacă avem dreptate – și nu o spun doar eu, eu sunt doar unul dintre mii [de oameni care spun asta], iar acești mii de oameni au dreptate, atunci înseamnă că ne ucidem pe noi înșine, pe copiii noștri și pe cei dragi nouă. De ce sa facem așa ceva? De ce?” - scrie jurnalistul Greg Hunter într-un material în care prezintă interviul său cu Dr. Sucharit Bhakdi.

Dr. Bhakdi spune că omenirea trebuie să oprească vaccinările chiar acum, iar Covid este o „înșelătorie criminală”.

În încheierea interviului, Dr. Bhakdi subliniază: „Mi-e teamă să o spun, dar până acum un an și jumătate, eram un om de știință. Acum văd ceea ce se întâmplă. Trebuie să recunosc că colegii și prietenii mei care mi-au spus că acesta este un genocid ar putea să aibă dreptate. Nu știu, consider că nu poate exista o altă agendă. Nu există altă explicație. Nu există o altă explicație, deoarece este clar că aceste vaccinuri bazate pe gene nu sunt necesare, deoarece nu avem de-a face cu un virus ucigaș care distruge omenirea. 

Oricine spune altceva, în mod evident vă minte în față. În al doilea rând, este evident că aceste așa-numite vaccinuri nu ar fi putut niciodată să protejeze împotriva infecțiilor. (...) În al treilea rând, care este și cea mai gravă situație, aceste vaccinuri bazate pe gene sunt cele mai teribile instrumente care au fost introduse vreodată în corpul uman pentru a distruge oamenii. (...) Aceste vaccinuri vor distruge omenirea.”

Interviul, de 53 de minute, poate fi ascultat integral aici, urmat de transcrierea selecției ActiveNews:

După interviu, Dr. Bhakdi a spus că guvernul german îl persecută cu acuzații total nefondate de antisemitism, fiind însă, de fapt, pedepsit pentru curajul de a vorbi împotriva vaccinului anti-CV19. Încă de la început, el a îndemnat oamenii să nu primească vaccinul Covid-19. Dacă va fi găsit vinovat, Dr. Bhakdi spune că riscă 5 ani de închisoare. Procesul său va avea loc în 2023.
 
Transcriere selecție:

- Este atat de condamnabil, atat de condamnabil! Cum poti sa continui sa vorbesti in acest fel? Cum poti sa mergi mai departe fara sa opresti aceasta nebunie, acest act criminal? Opriti-l pe Biden! Opriti FDA-ul! Opriti CDC-ul! Opriti WHO! Ei ucid milioane si curand ar putea fi miliarde de oameni de pe aceasta planeta deoarece incearca acum sa introduca vaccinul mARN pentru orice (patogen) de pe pamant.
 
Concluzie: Oricare vaccin ARN mesager va produce vatamari severe in corpul nostru si trebuie interzis! - rujeola, oreion, hepatite, gripa, orice altceva.
 
- Domnule doctor, le spuneti oamenilor sa nu accepte, adica vaccinarea copiilor este raul pur, nu-i asa? Tocmai s-a aprobat aici in Statele Unite adaugarea (vaccinului covid) in calendarul de vaccinare al copiilor. Este revoltator! Este o crima, nu-i asa?
 
- Nu este doar revoltator, este satanic, este raul pur.
 
- V-ati vaccinat, domnule doctor?
 
- Bineinteles ca nu, nu sunt nebun, din pacate.
 
- Am vrut doar sa ma asigur, am inteles.
 
- Cum poate cineva sa fie atat de prostit?
 
- Aveti aceeasi parere ca si doctorul Michael Yeadon pe care probabil il cunoasteti.
 
- Bineinteles!
 
- Dansul spune ca nu avem nevoie de booster. Doctorul Ryan Cole il numeste ''otrava progresiva''. Asadar, gata cu injectarile, nici una, zero, niciodata, s-a terminat, fara injectari, corect?
 
- Corect! Bineinteles! Suntem toti de aceeasi parere, stii, Michael Yeadon si Ryan Cole, gandim la fel.Trebuie sa intelegeti ca noi nu ne cunosteam pana a aparut Covidul. Nu stiam cine era Michael Yeadon, cine era Ryan Cole. Dar, stii, sunt multi altii, multi altii: Perronne (Christian) in Franta, care tocmai a fost achitat, sunt atatia. Si nu sunt prosti! Sunt oameni extrem de bine informati, inteligenti si minunati, si daca toti spun acelasi lucru, dragilor, ar fi bine sa va dati seama ca s-ar putea sa gresiti, pentru ca daca noi avem dreptate, si cand spun ''noi'' nu e vorba numai de mine, nu numai de mine, suntem cu miile, cu miile, dar daca aceste mii au dreptate, poate ca te omori cu mana ta, si pe copiii tai si pe cei dragi.
 
De ce faci asta? De ce, de ce, de ce? Ascultati-l pe John Ioannidis, cel mai citat medic-om de stiinta din lume, care va spune ca totul este un neadevar, nu este un adevar, nu-i credeti. Daca John Ioannidis care este la Stanford spune asta, puteti cu certitudine sa fiti siguri ca ni se ascunde ceva.
 
- Credeti ca este, Michael Yeadon spune asta, un genocid, ca este un act criminal? Ati spus acelasi lucru, ca este o crima, explicati. Este un genocid, este un act criminal? Explicati.
 
- Imi este teama sa o spun! Pana acum un an si jumatate, n-as fi sustinut niciodata asa ceva. Dar acum, pentru ca vad ce se intampla, trebuie sa admit ca acei colegi si prieteni ai mei, care mi-au spus ca este vorba despre un genocid, s-ar putea sa aiba dreptate. S-ar putea sa aiba dreptate. Nu stiu dar cred in sinea mea ca nu poate fi vorba despre altceva. Nu este nici o alta explicatie, nu este nici o alta explicatie deoarece este clar ca aceste vaccinuri bazate pe o terapie genica, in primul rand nu sunt necesare deoarece nu avem de-a face cu un virus ucigas care sa distruga omenirea. Oricine sustine contrariul, cu certitudine te minte in fata. In al doilea rand este evident ca acest asa numit vaccin nu ar fi putut niciodata sa protejeze impotriva infectiei, pentru ca anticorpii nu sunt prezenti atunci cand este nevoie de ei, in primul rand, in al doilea rand pentru ca rezistenta sau imunitatea fata de aceste virusuri nu este bazata pe anticorpi, ci pe celulele T care sunt prezente in toate organismele umane. Si in al treilea rand si cel mai grav, aceste vaccinuri bazate pe terapie genica sunt instrumentul cel mai teribil care a fost vreodata introdus in corpul uman, pentru a-i distruge pe oameni, incepand cu mintea, continuand cu inima, cu organele si cu intregul corp. Aceste vaccinuri vor distruge omenirea.
 
- Credeti ca se va ajunge asa cum spuneti ca sunt deja milioane, la decesul a miliarde de oameni din cauza vaccinului? Aceasta este declaratia dumneavoastra?
 
- Ei bine, daca se continua cu boosterele, raspunsul meu este: Ma tem ca da!