ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După explozivul HOLD UP, apoi revelatorul HOLD ON, iată HOLD OUT, ultima parte a trilogiei de investigații realizate de colectivul de jurnaliști independenți condus de Pierre Barnerias: Minciuni și trădări cu compoziția secretă a vaccinurilor COVID-19.

Tot adevărul despre pandemia planificată și observații inedite despre produsele injectabile Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Jansen și Sanofi-Pasteur.

Descoperiți informații exclusive care vor reuși să îngroape definitiv povestea acestei pandemii abil orchestrate!

În urma analizelor, un grup de medici s-a reunit pentru a observa, cu groază, conținutul vaccinurilor administrate populației. Ce conțin aceste injecții? Ce este ascuns? Toate răspunsurile și multe altele vă vor fi oferite în acest film Hold Out, un documentar realizat de un grup de foști jurnaliști din mass-media franceza. O anchetă și mărturii despre efectele secundare, ce conțin vaccinurile, tăcerea medicilor, datele oficiale care dispar... Informații exclusive!

Regizor: Pierre Barnérias
Traducere: Ionel Trandafir

Documentarul VIDEO de mai sus este dedicat memoriei profesorului Luc Montagnier, la a cărui înmormântare s-a strigat Vérité et Liberté!

Găsiți AICI primele părți ale documentarului precum și o serie întreagă de Documentare Covid