ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neobositul traducător și cercetător asupra crimelor Dictaturii Covid ne oferă un nou material despre o asistenta din SUA concediată de la Terapie Intensivă, după ce a început să vorbească despre protocoalele COVID și leziunile provocate de vaccinuri:

„În cadrul unor interviuri exclusive pentru CHD.TV și The Defender, asistenta californiană Gail Macrae, de la unitatea de terapie intensivă, și-a împărtășit povestea privind refuzul protocoalelor COVID-19 ale spitalului, despre care a spus că au încălcat etica medicală și au dus la creșterea numărului de leziuni cauzate pacienților.
Macrae a lucrat la spitalul Kaiser Permanente din Santa Rosa din 2015 până în 2021, când a fost concediată pentru că nu s-a conformat mandatului de vaccinare a personalului.

După lansarea vaccinului COVID-19, Macrae a fost martoră la o creștere semnificativă a spitalizărilor cu efecte secundare pe care nu le mai văzuse până atunci. Între timp, tratamentele dovedite și recomandate au fost interzise, iar sistemele de evidență au fost manipulate pentru a ascunde leziunile legate de vaccin și cazurile de infecții descoperite, a spus ea.

Personalul spitalului s-a confruntat cu amenințări pentru raportarea efectelor adverse și cu represalii pentru că se opunea protocoalelor care izolau pacienții și refuzau accesul și contribuția familiilor la tratamentele lor.

"Am simțit că îmi încalc jurământul”

Potrivit lui Macrae, în primele luni ale pandemiei, spitalele erau aproape goale, deoarece intervențiile planificate erau oprite - o scenă care contrasta cu afirmațiile din mass-media privind capacitatea copleșitoare.

Chiar și în timpul valului de spitalizări din timpul iernii 2020-2021 din cauza problemelor respiratorii normale, ea a spus că "nu o dată" spitalele au fost copleșite - o observație pe care a coroborat-o cu colegii din întregul stat.
"Publicul a fost mințit", a spus ea. "Așa că asta mi-a deschis ochii asupra faptului că se întâmplau lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple."

Macrae a raportat implementarea unor protocoale stricte de izolare pentru pacienții COVID-19 care interziceau vizitele familiilor pacienților și ale avocaților. Ea a afirmat că aceste politici restrictive au facilitat "propagarea necontrolată a fricii din partea mass-media", eliminând în același timp un sistem de sprijin care ar fi oferit un tampon împotriva coerciției administrative.

În ciuda faptului că COVID-19 este "cel mai inflamator proces de boală pe care omenirea l-a văzut vreodată", personalul experimentat al spitalului a fost împiedicat să administreze steroizi - "cel mai bun tratament pentru un proces inflamator", a spus Macrae.

Între timp, Remdesivirul, care s-a dovedit deja ineficient ca terapie împotriva Ebola, a fost administrat conform unor protocoale rigide, deși dovezile indicau că "provoacă mai mult rău decât bine", a spus Macrae, adăugând că antiviralele, în general, nu acționează "mai mult de două zile de la apariția simptomelor".

Macrae a sugerat că motivele de profit sunt de vină, menționând că "fiecare dintre aceste doze a costat peste 3.000 de dolari".

Cu toate aceste noi politici și protocoale restrictive, Macrae a spus: "În fiecare zi am simțit că îmi încalc jurământul de paramedic".

Odată ce vaccinurile COVID-19 au fost introduse la începutul anului 2021, Macrae a raportat o schimbare imediată și drastică, cu o "creștere de 300% a numărului de spitalizări", iar personalul spitalului a fost copleșit pe fondul unor stări neobișnuite ale pacienților.

Două asistente care administrau direct vaccinurile - colege pe care le-a cunoscut prin intermediul unui grup de sprijin pentru lucrătorii din domeniul medical din comunitatea sa - au declarat că vedeau între 10 și 20 de episoade de șoc anafilactic în fiecare zi. Ele i-au spus lui Macrae că au fost amenințate cu concedierea dacă spuneau ceva despre asta în public.

Într-o zi, aproape de sfârșitul lunii iunie 2021, în timp ce lucra într-o tură de 16 ore împărțită între două secții, Macrae a spus că a primit un raport conform căruia fiecare pacient din ambele secții - 60 în total - avea leziuni neobișnuite care erau probabil rezultatul injecțiilor cu COVID-19.

"Existau toate aceste tulburări bizare de coagulare vasculară periferică", a spus ea, "și, literalmente, nici măcar nu auzisem de ele sau nu le văzusem înainte".

Ea a văzut chiar și patru cazuri de sindrom Guillain-Barré cu "debut rapid", comparativ cu doar două cazuri în toți anii ei anteriori de experiență ca asistentă medicală în domeniul îngrijirilor de urgență.”

Ionel Trandafir

Vedeți și A fugit din spital ca să își salveze viața! Ororile prin care a trecut un român internat forțat la un spital COVID din România. Din 500 de pacienți au supraviețuit doar 2: ”Sunt sigur că nu au murit de COVID”