ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RomâniaTV a prezentat în 18.12.2023 mărturia șocantă unui pacient sănătos care a fost internat forțat la un spital COVID din România în timpul pandemiei. Din aproximativ 500 de pacienți "tratați contra covid", au supraviețuit doar doi.  

Marian, pacient: În primul rând aș vrea să spun că sunt printre puținii oameni în viață de acolo. Au murit peste 500 de oameni acolo. Mai suntem doar doi în viață, sunt, la fel, printre puținii oameni care a fost tratat de SIDA, deși nu aveam absolut nimic, eram sănătos. După asta am avut niște probleme medicale foarte grave, efectiv am fugit din spitalul ăla...

Laura Duță, realizator: E important să spunem. V-ați internat asimptomatic cu COVID. Și ulterior am văzut în plângerea făcută de dumneavoastră, a început coșmarul pentru dvs și ce ați văzut acolo este ceva șocant. Erați asimptomatic când v-ați internat sau ați fost dus, trimis la spital?

M: Absolut sănătos, doamnă...

L: Ce s-a întâmplat, dați-ne câteva detalii

M: M-am dus la un control de rutină, trebuia să fiu luat în evidență și m-au ținut 12 ore într-un container, iar prin telefon mi s-a comunicat că sunt fericitul câștigător al unui pat în spitalul COVID, fără să mă vadă un medic, fără nici un fel de control medical.

L: Și ulterior ce s-a întâmplat?

M: După care, practic, a început să mi se administreze tot felul de medicamente, printre care insulină aproape o lună de zile fără să fiu bolnav de diabet...practic cel mai urât a fost că mi-au murit oamenii în brațe, oameni pe care am încercat să-i salvez, am sunat pentru că oamenii ăia nu au murit de COVID, sunt convins și acum de treaba asta...și aveau un număr de telefon, sunau acolo, nu răspundea nimeni timp de 2,3 ore. Oamenii ăia poate au murit de infarct sau de orice altceva. Sunt convins că nu de COVID!

L: Și dvs cu ce probleme de sănătate ați rămas?

M: Printre altele, m-au legat de mâini și de picioare, m-au lăsat 2,3 zile legat. La ora asta nu-mi mai simt o parte din picioare, mâna dreaptă este la fel cu probleme.

L: Și aveți și ciroză medicamentoasă, scrie în această sesizare făcută de dvs ca urmare a tratamentului aplicat. 

M: Da...am rămas cu probleme de diabet, cu probleme de tensiune, nu știu ce pot să fac, efectiv. VIDEO:

Despre caz s-a realizat deja un documentar. Vedeți:

ȘI EU AM OMORÂT OAMENI! - ORORILE și CRIMELE din Spitalul Covid de la Sibiu dezvăluite la Dosar România după episodul senzațional SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII. DOCUMENTAR VIDEO TVR

și

Cum a răzbit pe TVR documentarul senzațional SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII. Critic Arad: o LUPTĂ PENTRU LIBERTATEA CUVÂNTULUI cu zmeii pandemiei deghizați în îngeri cu halate albe. VIDEO cu tulburătoarele mărturii ale victimei Marian Coșeri