ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea de Libertate. cunoscuta organizație civică luptătoare contra restricțiilor și măsurilor pandemice abuzive și aberante ale teroriștilor cu gulere albe, a alcătuit o scurtă prezentare video-avertisment, cu un semn de întrebare mai ciudat: un vârf de ac de seringă înfipt într-o tigvă. Subiectul: Moartea Subită la Români.

Dr. Chrisa Todea Gross este autoarea volumului disponibil gratuit la Proiectul Pentru Viață - Cluj:  „VACCINURILE: PREVENȚIE SAU BOALĂ? - O nouă patologie pediatrică”, Editura Christiana, 2012.

Reputata specialistă afirmă, negru pe alb:

„Nu există sindromul morții subite. Întotdeauna există o cauză. Acest sindrom a fost inventat la sugari, odată cu apariția vaccinului DTP. Moartea este provocata prin apnee și stop respirator de componenta pertussis (împotriva tusei convulsive) din vaccin. Harris Coulter a scris o carte despre asta. La adult e cam aceeași poveste, dar cu alt vaccin.”

Luați aminte!

„Ați auzit de vreo anchetă la nivel național pe tema deceselor subite? Credeți că veți auzi? Depinde de noi, de cât ne mai lăsăm fraieriți...”, se scrie pe pagina FB Starea de Libertate, ca preambul al unui video în care sunt folosite și câteva articole ActiveNews din secțiunea de interes național MOARTE SUBITĂ. Un fenomen planetar invizibil pentru autoritățile criminale ale României și statelor lumii care au fost complice directe la cel mai mare experiment medical pe cobai umani din Istoria Omenirii: vaccinarea cu seruri experimentale insuficient testate și cu efecte adverse necunoscute, grave sau chiar mortale.

Mortalitate în exces este pe cele mai înalte cote pe timp de pace și Guvernele cumpărate pe mărunțiș de industria farmaceutică (sau militară - vedem ce se întâmplă lângă noi), care răstoarnă miliardele de euro (sau dolari) cu benele, se fac că nu văd nimic. Tot internetul vuiște. Televiziunile sistemului tac. Sau se fac că mai spun ceva ca să mai lase să pufăie puțin aer pe-afară din balonul umplut la maximum cu tensiune.

The Expose, publicația-stindard a descoperirilor medicale din timpul Noii Ere Covid, oferă dovezile creării virusului de către cei doi complici la genocid mondial: Anthony Fauci și Bill Gates. Suntem curioși câți viteji post-războinici vor scrie sau vorbi despre asta?

În cinismul lui criminal, Kill Hates a fost cinstit când a spus-o public:

„Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate și serviciile de limitare a reproducerii, am putea reduce (populația planetei) cu 10% sau 15%.”

Aceasta se întâmplă chiar acum. Șfiiiit! S-au ras deja 20.000.000 de oameni. Un statistician celebru prevede că „reducerea” ar putea merge până la 2.000.000.000. Hecatomba depășește așteptările lui Bill Gates.

Dvs ce veți face?

VIDEO Starea de Libertate: