ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicația Corey'sDigs ne propune prin traducerea Irinei Bazon 22 de moduri eficiente în care ne putem opune pașapoartelor de vaccinare în 2022 și tiraniei biometrico-medicale a Marii Resetări, care se vrea instaurată la nivel global. Sfaturile, adaptate și pentru cititorii ActiveNews, sunt pentru spațiul nord-american dar credem că ne putem inspira și noi din aceste recomandări pentru a acționa urgent și ferm în scopul protejării drepturilor și libertăților noastre. Avem datoria de a lupta împotriva acestei tiranii, iar viitorul nostru și al copiiilor noștri depinde de asta. (Redacția)

Raportul Corey'sDigs a fost sponsorizat de The Solari Report.

Să ne punem aceste 3 întrebări-cheie:

1) De ce au nevoie companiile de dovada primirii așa-numitului „vaccin”, dacă directorul CDC a declarat de mai multe ori că vaccinul Covid nu oprește transmiterea? Prin urmare, ce fac aceste pașapoarte ID de vaccinare, în afară de a ne controla accesul în diferite locuri și cheltuielile?

2) De ce ni se spune că acesta este un virus mortal de care doar un „vaccin” ne poate salva, cândcazurile și decesele de Covid-19 au crescut în 2021 DUPĂ ce 62% dintre oamenii din SUA au primit vaccinul?

3) De ce ni se spune că Omicron este o variantă mult mai îngrijorătoare decât Covid, când diferă de acesta doar cu 0,3%, adică nu este deloc o „variantă”, fiind aproape identică cu Covid, dar provoacă mult mai puține simptome. Cu toate acestea, primarii din toată țara folosesc Omicron ca pretext pentru a impune (în mod ilegal) restaurantelor, locurilor de divertisment și sălilor de sport să nu permită accesul clienților dacă nu pot prezenta dovada testului sau un test negativ, Și, să ne amintim, cei care au primit vaccinul pot transmite în continuare Covid.

Au toate acestea vreo logică? Absolut nici una!

În cazul în care companiile și restaurantele acceptă aceste reguli absurde, jocul s-a terminat. Însă dacă le sfidează, stând împreună împotriva acestei tiranii, jocul s-a încheiat pentru globaliștii care încearcă să construiască sistemul aservirii noastre.

22 de moduri eficiente în care ne putem opune pașapoartelor de vaccinare în 2022

1) NU TE CONFORMA! Nu te lăsa constrâns, mituit, șantajat, rușinat, învinuit, manipulat sau intimidat pentru a te conforma. Nesupunerea civică este necesară. Companiile și patronii trebuie să se unească pentru a sfida această tiranie.

2) Contactează-ți consilierul de investiții sau administratorul de active, oferă-le o listă cu companiile implicate în realizarea pașapoartelor ID de vaccinare și în promovarea acestei agende și spune-le că vrei ca toate aceste companii să fie eliminate din contribuțiile tale deoarece nu vrei să îți finanțezi propria închisoare. A se vedea aici lista de la sfârșitul părții 4 din seria mea de materiale despre pașapoartele de vaccinare. Dacă te întâlnești sau comunici cu cineva care lucrează pentru oricare dintre aceste companii care ne construiesc închisoarea, poți lua în considerare strategi Lysistrata. În vremuri de război, trebuie luate în considerare toate strategiile prin care poți învinge inamicul.

3) Pașapoartele/Certificatele de vaccinare, actele de identitate electronice/biometrice, cardurile de sănătate, identitățile digitale promovate de bănci, de unitățile de eliberare a permiselor de conducere și de alte industrii ca mijloace de „acces” sau „convenabile” trebuie evitate cu orice preț.

4) Informați-i pe toți cei pe care îi cunoașteți despre ce sunt cu adevărat acest cod QR și identitatea digitală și despre cum se dorește introducerea noastră în blockchain pentru a ne supraveghea și controla fiecare mișcare.

5) Implicați șerifii. În timp ce guvernanții și primarii cu tendințe de dictatori pot încerca să impună reguli ilogice și ilegale proprietarilor de afaceri și patronilor, printre care amenzi în unele cazuri, șeriful are puterea de a nu le aplica. Primarii se grăbesc să impună cerințe companiilor. Sunt 3.081 de șerifi în SUA. Toți trebuie să fie contactați prin telefon, e-mail și poștă. Mulți dintre aceștia nu înțeleg întreaga putere pe care o au și politicile pe care le pot pune în aplicare. Recomand să-i direcționați către KrisAnne Hall, un avocat constituțional care a lucrat cu sute de șerifi, „înarmându-i” cu informații – prin conferințe sau discuții personale – pentru a-i ajuta să lupte împotriva acestei tiranii. În România, avocați dedicați cauzei sunt, între alții, Av. Elena Radu, Av. Marina-Ioana Alexandru, Av. Gheorghe Piperea, Av. Iulian Urban, Av. Alexandru Mușătoiu ș.a..

6) Distribuiți afirmații cu adevăruri în comunități prin fluturași, cărți poștale, autocolante sau purtând tricouri cu un mesaj. În cuvintele globaliștilor corupți, declanșați un „potop de mesaje”.

7) Când intrați într-o instituție unde se cere dovada vaccinării sau a unui test negativ, prezentați-le un card cu mesajul: „Nu accept să fiu cobai uman al unei terapii genetice pentru un virus cu o rată de vindecare de 99,98%” și nu susțineți acea instituție. Atrăgeți-le atenția că vă sunt încălcate drepturile constituționale și cetățenești. Instituțiile statului sunt create să deservească cetățeanul contibuabil și nu invers. Atâta timp cât plătiți prin contribuțiile Dvs salariile funcționarilor respectiv ei sunt obligați să vă servească indiferent de statutul Dvs vaccinal. Amintiți-le și amintiți-vă mereu: starea normală a unui om este cea naturală, respectiv cea de nevaccinat, și nu invers.

8) Este esențială aducerea acestor informații în atenția autorităților legiuitoare și să solicitați introducerea unei legislații pentru blocarea pașapoartelor/ certificatelor de vaccinare și a aplicațiilor pentru identitatea digitală. Iată un model de lege pe care îl puteți copia și atașa la un document pe care să îl trimiteți prin e-mail către reprezentantul statului dvs., solicitând ca acesta să îl sponsorizeze în statul dvs. Unele state au făcut deja acest lucru. Luați în considerare să faceți donații către avocați pledanți și autoritățile legiuitoare care iau efectiv măsuri pentru a opri implementarea pașapoartelor ID de vaccinare și a obligativității vaccinării.

9) Transferați-vă banii de la băncile mari în bănci mai mici, deținute de familii și uniuni de credit.Dacă 10% dintre oameni ar face asta, ar avea loc o schimbare uriașă. Ideal ar fi să renunțați complet la bănci și cardurile lor prin care vă sunt urmărite toate mișcările și vă este creat profilul psihologic actual și predictibil. Vedeți punctul 12.

10) Construiți-vă propriile sisteme energetice și alimentare în familie sau comunitate. Energie, apă directă și provizii alimentare durabile vor contracara în mare măsură sistemele lor digitale bazate pe șantaj financiar. Încercați să vă găsiți/creați un refugiu cu sisteme autonome de supraviețuire în afara orașului sau chiar să vă mutați afară din oraș în mici comunități.

11) BOICOT! Nu mai hrăniți fiara, nu mai îngrășați bestiile mondiale săpându-vă propria sănătate – nu vă mai cheltuiți banii la Amazon (iată de ce) și în magazinele mari de tip supermarket și mall (Carrefour, Kaufland, Lidl; Penny, MegaImage etc) care construiesc infrastructura pentru înrobirea omenirii. Când le zădărniciți rezultatul final, ei devin mai dispuși să-și retragă cerințele [absurde] către angajați și patroni. Acestea sunt câteva opțiuni alternative în SUA. Pentru România căutați mici producători români cu produse naturale, fără aditivi și e-uri cangerigene. Produceți-vă propria pâine în casă din făină integrală obținută din surse sigure. Cea din comerț conține plumb. Atenție la sarea iodată! Căutați sare normală. Găsiți gospodării țărănești naturiste de unde să vă procurați legume și fructe. Cumpărați și trăiți românește!

12) BANII GHEAȚĂ sunt suverani. Folosiți numerar cât mai des posibil, pentru a evita hiper-urmărirea care are loc în conturile dvs. bancare, în care ne sunt agregate datele, și pentru a zădărnici construirea sistemului de credit social și climatic, precum și studierea comportamentelor maselor în ceea ce privește cheltuielile cu scopul de a manipula industriile, lanțurile de aprovizionare și piețele.

13) Lăsați-vă telefoanele acasă. Nu descărcați aplicații de urmărire a datelor și, dacă încă aveți smartphone, asigurați-vă că sunteți la curent cu aplicațiile de extragere a datelor care vă sunt instalate în telefon fără ca măcar să știți. Folosiți telefonul cât mai puțin. Poate produce cancer. De asemenea, stați cât mai departe de Antenele companiilor de telefonie mobilă.

14) Limitați cantitatea de date personale pe care le furnizați online, în formulare pe suport de hârtie și în alte surse care încearcă să colecteze date despre dvs.

15) Blocați proiectele de lege privind vaccinurile și Certificatele de vaccinare. În SUA Federal Vaccine Database Bill H.R. 550, legat de baza de date privind vaccinurile. Sunați-vă parlamentarii și cereți-le să se opună adoptării acestui proiect și a tuturor celorlalte proiecte de lege care duc la încălcarea confidențialității medicale și extind puterea federală. În SUA acest proiect a trecut de Cameră pe 30 noiembrie 2021 și se află la Senat. În România, Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept oferă pe site-ul ei telefoane și adrese de e-mail ale parlamentarilor și guvernanților, cât și pe canalul de Telegram CASD.

16) Achiziționarea oricăror produse care au eticheta „inteligent” („smart”) nu este un lucru atât de inteligent. Toate aceste produse sunt utilizate în scopuri de supraveghere prin mijloace audio, unele vizuale și prin agregare de date, ca să nu mai vorbim de potențiale tehnologii integrate de control al minții. Elimină din casa ta serviciul de voce Alexa și acel televizor digital cu ecran plat care te spionează. Aici este o listă de recomandări despre cum să te protejezi mai bine în utilizarea tehnologiei.

17) Iată 5 moduri prin care vă poți asigura securitatea financiară construind comunități înfloritoare în afara sistemului.

18) Lichidează cât de multe datorii poți, astfel încât să nu fii dator nimănui. Investește în oameni, în învățarea de abilități de comerț, în familie și comunitate, în active tangibile, în școlarizare adecvată pentru copiii tăi, ceea ce ar putea însemna o rețea locală de școală acasă, în fermieri locali, în orice rechizite sau echipamente necesare de care consideri că ai nevoie, în sănătatea ta și în liniștea ta sufletească.

19) Salvează această pagină de Resurse Covid, unde vei găsi formulare medicale, juridice, anunțuri de locuri de muncă și informații referitoare la combaterea acestei tiranii. Salvează și această resursă pentru urmărirea acțiunilor legale și a legislației împotriva obligativității vaccinurilor Covid-19. Sunt instrumente foarte utile.

20) Atâta vreme cât vaccinurile sunt încă în faza de autorizare a utilizării de urgență, nu este legal faptul de a impune unei persoane să se injecteze, iar consimțământul informat este legea.

21) Pe măsură ce tot mai mulți oameni află despre efectele adverse și decesele care au loc după primirea vaccinului, ei aleg să nu primească noi doze. Trebuie să fim alături ei. Să îi ajutăm să depășească această situație și să găsească profesioniști din domeniul medical care sunt conștienți de ceea ce se întâmplă și care îi pot ajuta.

22) Vizualizați un viitor mai bun pentru toți, un viitor în care acești indivizi corupți nu vor avea sorți de izbândă în ceea ce plănuiesc. Mergeți la Sfânta Liturghie, spovediți-vă și împărtășiți-vă. Organizați-vă. Rugați-vă!

Luptați împotriva impunerii vaccinării și a pașapoartelor ID de vaccinare - viitorul nostru și al omenirii depinde de asta!

Nu în ultimul rând, citiți ActiveNews pentru a fi la curent cu ultimele știri și transmiteți și altora informațiile noastre. Doamne, ajută!

Citiți și Agenda reală din spatele pașapoartelor de vaccinare. Portofelul Identității Digitale înaintat de MAI urmărește planurile trasate de Forumul Economic Mondial. În viitor, nu ți-ai făcut vaccinul, nu mănânci. Nu este nici o conspirație. Este totul pe față