ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO 1: Bill Gates și „depopularea planetei”:

O conferință de acum 12 ani a miliardarului malthusianist Bill Gates provoacă și azi noduri în gât și gargara de rigoare echipelor de verificatori ai poporului globalist, recte „fact-check”-erilor din noile Ministere ale Adevărului Covid, agențiile de știri false internaționale, cum ar fi Reuters sau AFP cu slugile lor locale.

Dacă pentru Reuters obiectivitatea comisarilor pandemici online s-a dus pe copcă după ce s-a demonstrat că președintele Consiliului de administrație al agenției, James Smith, este investitor de top la Pfizer, AFP o scaldă cu verificarea „independentă”. Așa să fie? Agenția franceză, care, conform ARHIVEI MITROKHIN, a fost bine penetrată de KGB în trecut și s-a aflat într-o relație contractuală cu Fundația sub care zburdă globaliștii de la Reuters, este co-finanțată de statul francez. În prezent așa cum îl știm, ultra-vaccinist, în ciuda milioanele de francezi care se opun acestei politici totalitariste, week-end de week-end, în sute de orașe de pe tot cuprinsul Franței.

Transparența agenției care pretinde că constituie un etalon planetar de deontologie lasă de dorit. Pe site-ul acesteia nu am putut găsi stipendiile primite de la guvernul macronian - ca și la noi - pentru Cântarea globală a Pandemiei în 2020 și 2021. Ultimul raport disponibil online privea anul 2019, când aflăm că a primit de la Guvern suma destul de bine conturată de 124.4 milioane de Euro.

Prof. Christian Perronne - fost consilier al mai multor guverne franceze timp de 15 ani în domeniul gestionării crizelor sanitare și epidemiilor, fost președinte timp de mai mulți ani al Comitetului Tehnic al Vaccinării în Franța și fost vicepreședinte al OMS timp de zece ani pentru zona Europa - afirma recent într-o dezbatere publică despre vaccinuri din Parlamentul luxemburghez:

„Guvernul francez, pe lângă zecile de milioane de euro pe care le dă presei în fiecare an, în ultimii doi ani a dat trei miliarde de euro presei. TREI MILIARDE de euro. În condițiile în care vistieria Franței este goală, să dai trei miliarde de euro presei... Gândiți-vă câte spitale se puteau construi!”

Firimituri din aceste miliarde de euro sunt aruncate pe sub masă unor fătuci subdezvoltate suferinde de boala lui Soros (noul Calache mondial) - anticreștinismul - , pentru a pune ștampile de „adevărat” sau „fals” unor știri mai clare decât sticla de votcă Kristal din care a fost servit managerul agenției, Fabrice Fries, în 2019, la întâlnirea cu Vladimir Putin.

Wikipedia ne spune că Fabrice Fries este căsătorit cu Fabrizia Benini, înalt funcționar european la Comisia Europeană (DG CONNECT) iar fratele lui, Charles Fries, este diplomat francez, în prezent ambasador al Franței în Turcia. Un om al sistemului orwellian mondial.

Una dintre știrile ca bună-ziua pe care verificatorii fundului internetului se străduie să o spele și după 12 ani este cea legată de Bill Gates, privind declarațiile sale despre reducerea populației lumii, făcute în 2011 la o Conferință TED, la modă și printre progresiștii din România.

Dar să vedem întâi cum au înțeles această știre alți colegi de presă - neștampilați ca fake news - laolaltă cu presa mondială, chiar în 2011: 

Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populației

 
Autor: Valentin Dimitriu/ Vineri, 05 Martie 2010, ora 13:42 / foto: TED / Ziare.com
 

„Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

"Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%", a declarat Bill Gates, in cadrul conferintei TED, de la inceputul lunii martie, potrivit prisonplanet.com.

Mai mult, dupa ce a prezentat o ecuatie ai carei principali termeni erau populatia planetei si emisiile globale de dioxid de carbon, Gates a precizat:

"Probabil ca unul dintre aceste numere va ajunge foarte aproape de zero".

Vezi discursul lui Bill Gates, la finalul acestui articol (noi îl prezentăm în deschidere - n.n.)

Desi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce imbunatatiri ale sistemului sanitar se refera, comentatorii din Statele Unite sustin ca, in acest context, nu poate fi vorba decat despre un vaccin dedicat sterilizarii populatiei si dezvoltarea procedurilor de avort.

Fondatorul Microsoft sustine ca reducerea populatiei Pamantului este necesara pentru a opri procesul de incalzire globala, reducand emisiile de dioxid de carbon, in conditiile in care populatia planetei se indreapta vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.

Bill Gates doneaza 10 miliarde de dolari pentru cercetare

Declaratiile lui Gates vin dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, acesta anunta - la Forumul Economic Mondial de la Davos, cel cu „Marea Resetare”, unde a vorbit din nou, chiar zilele acestea (n.n.) - ca Fundatia Bill si Melinda Gates va dona 10 miliarde de dolari pentru cercetarea si dezvoltarea unor noi vaccinuri, majoritatea destinate copiilor.

Suma investita in 2010 in cercetare si vaccinuri este cu 200 de miliarde de dolari mai mare decat anul trecut, relateaza Wall Street Journal.”

Am încheiat relatările. După cum puteți vedea și fragmentul video pe care îl publicăm mai sus, cât și în cele de mai jos, declarațiile sale sunt fără echivoc.

Ce face AFP „Verificat”, după 11 ani, așa cum am descoperit pe site-ul dedicat raportărilor bolșevic-comisărești chiar în limba română.?

Cu o devărsare gunoierică de tone de cuvinte peste un pustiu de idei, noii idioți utili ai noului Lenin „explică” „doct” că nu-i adevărat - e „FALS” și „VERIFICAT” -, că am înțeles noi greșit ce a spus Bill Gates. Neghinițele noastre s-au întors în timp (sau în vis) cu cursa de noapte oferită de Greta-Trotineta cu combustibil natural - flatulențe de vite grase care trebuie ucise și schimbate pe carne artificială că ne încălzesc - vacile! - planeta și ne strică Codoiul lui Biluță, și au intrat în urechea Regelui gol unde au auzit vocile din capul lui gol care le-au spus că nu-nu-nu, nu a asta a vrut să zică bolnavul miliardar. El a vrut să spună - explică cu o uimitoare acuratețe AFP Verificat - că „Bill Gates nu a cerut reducerea populației prin vaccinare obligatorie, ci reducerea creșterii populației”. - prin vaccinuri, avorturi - „serviciile de reproducere” și sistemul de sănătatea mondial, conform spuselor acestuia. FALS! Bill Gates a spus exact ce a înțeles o planetă întreagă, mai puțin controloarele precare de la AFP Verificat.

Tânăra noastră colegă Iustina Filimon, la auzul acestei enormități, a exclamat: „Bun, și chiar dacă ar fi așa, acest lucru - reducerea creșterii populației lumii, prin vaccinuri și avorturi - e un lucru bun?”

Concluzia:

AFP VERIFICAT: „Bill Gates nu a cerut reducerea populației prin vaccinare obligatorie, ci reducerea creșterii populației”. ActiveNews a verificat verificatorii AFP și a constatat că mănâncă carne artificială eliberată după rumegare de Biluță Ușierul pe diferite căi naturale.

Am încheiat verificarea.

VIDEO 2 (ca să fie „două surse”):

VIDEO 3 (ca să fie trei plus surse): Bill Gates Admits To Human Depopulation Program