ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 14 ianuarie 2009, vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu, cunoscut și ca Duhovnicul Neamului, făcea public de la Petru Vodă un Apel împotriva actelor electronice, un pas premergător „portofelului digital” de azi - care tinde să înglobeze în același document datele de identitate, biometrice, de sănătate, financiare etc -, și al microcipării populației de mâine.

S-a scris o carte - Dictatura Biometrică -, s-a lansat o serie întreagă de conferințe în întreaga țară, sub titulatura Dictatură și Martiraj, și s-au strâns nominal peste 1.000.000 de semnături - cea mai mare acțiune civică din istoria României de până atunci, surclasată doar de Referendumul pentru Familie - în vederea unui Referendum național pentru actele biometrice. Traian Băsescu, ca orice cadru de meserie, și-a trădat menirea și nu a dat curs acestei cereri fantastice, care însuma ca număr de oameni cu mult peste cel al partidului care l-a făcut președinte.

Presa oficială a tratat inițiativa legitimă de avertizare asupra furtului de identitate umană la fel ca la Operațiunea Covid: „conspiraționiști”, „fundamentaliști”, „nebuni”.

Peste 8 ani, în august 2017, Forumul Economic Mondial începea propaganda pentru beneficiile microcipării mondiale:

„Atunci când vorbim despre o societate fără bani numerar, ne referim de obicei la utilizarea cardurilor bancare fără contact sau a telefoanelor inteligente pentru a face cumpărături zilnice. Dar ce s-ar întâmpla dacă nu ar fi nevoie să purtați deloc un dispozitiv?

Aceasta este perspectiva ispititoare care îi determină pe unii angajați din Europa să fie "microcipate" în mod voluntar cu o etichetă de identificare prin radiofrecvență (RFID).

Iar acum, americanii se implică în această inițiativă de implantare a microcipurilor la oameni.

Compania americană de tehnologie Three Square Market (32M), cu sediul în River Fall, Wisconsin, a organizat o "petrecere cu cipuri", invitându-și angajații să își injecteze în mod voluntar în mâini un cip RFID de mărimea unui bob de orez.

Vorbind înainte de "petrecerea cu cipuri" a companiei sale, Todd Westby, directorul executiv al 32M, a declarat că își imaginează că implanturile RFID vor fi folosite pentru o serie de activități și tranzacții la locul de muncă și nu numai.

„Preconizăm utilizarea tehnologiei RFID pentru a conduce orice, de la efectuarea de cumpărături în piața din sala de pauză a biroului, deschiderea ușilor, utilizarea copiatoarelor, conectarea la computerele de la birou, deblocarea telefoanelor, partajarea cărților de vizită, stocarea informațiilor medicale/de sănătate și utilizarea ca mijloc de plată la alte terminale RFID”, a declarat Westby.

„În cele din urmă, această tehnologie va deveni standardizată, permițându-vă să o folosiți ca pașaport, pentru transportul în comun, pentru toate oportunitățile de cumpărare etc.”.

Compania a declarat că cipurile implantate reprezintă „următoarea evoluție a sistemelor de plată”.

Tehnologia utilizată de 32M a fost dezvoltată de compania Biohax Sweden din Stockholm. Cipul RFID al Biohax a fost oferit pentru prima dată lucrătorilor de la centrul tehnologic suedez Epicenter în ianuarie 2015.”  ș.a.m.d....

În februarie 2017, un europarlamentar belgian întreba deja Comisia Europeană care este opinia acesteia față de măsura de implantare de microcipuri angajaților unui companii din Belgia - NewFusion.

În decembrie 2019, LeMonde informa că cercetătorii de la Massachusetts Institute of technology (MIT) au inventat nanoparticule care pot fi injectate sub piele și care emit o lumină fluorescentă invizibilă cu ochiul liber, dar vizibilă la un smartphone, care ar putea fi folosită într-o zi pentru a confirma că o persoană a fost vaccinată.

Fundația Gates, care finanțează proiectul, a lansat, de asemenea, „sondaje de opinie” în Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a determina dacă oamenii vor fi dispuși să adopte aceste inserții microscopice cuantice sau vor prefera să rămână cu „cardurile de vaccinare de modă veche” (câh, nu vrem așa ceva!).

Sistemul, descris miercuri în revista Science Translational Medicine, a fost testat până în prezent doar pe șobolani, dar cercetătorii, finanțați de Fundația Bill și Melinda Gates (partener în Africa World), speră să îl testeze pe oameni în Africa în următorii doi ani, a declarat pentru AFP coautorul, Ana Jaklenec, inginer biomedical la MIT.

Rețeta finală constă în nanocristale pe bază de cupru, numite puncte cuantice, cu diametrul de 3,7 nanometri (nm), încapsulate în microparticule de 16 micrometri (μm, 1 μm este egal cu o milionime de metru, iar 1 nm este egal cu o miliardime). Acesta este injectat printr-un plasture invizibil de 1,5 mm lungime. Vaccinuri-certificate de vaccinare-implanturi-Bill Gates? Teoria conspirației? Absolut!

În 2021, un așa-zis Sondaj și Raport despre cum va arăta în 2030 peisajul modalităților de plată în Europa - intitulat „Implanturi, etică încorporată și  o lume "post-plăți" - poate tehnologia contribui în viitor la crearea unei societăți mai echitabile pentru toți?” - susține că peste jumătate din populația Europei (51%) ar fi de acord cu implanturile de microcipuri ca modalitate mai ușoară de plată.

Pe 20 ianuarie 2022, Ursula von der Leyen a anunțat că onor Comisia Europeană va propune un proiect legislativ pentru reglementarea microcipurilor, „în condițiile în care nevoia UE de cipuri se va dubla în următorul deceniu”.

„Până în 2030, 20% din producția mondială de microcipuri ar trebui să fie în Europa”, a spus ea.

Unde s-a pronunțat atât de doct cercetata penal și formal pentru Afacerea Pfizer? La deschiderea lucrărilor Forumului Economic Mondial de la Davos, în fața gazdei sale electronice, Klaus Schwab.

Tot în ianuarie 2022, pe 27 ianuarie, mai precis, fostul cântăreț al trupei AXXA, Mihai Onilă, în prezent rezident al Belgiei, surprinde printr-o declarație într-o emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima TV. El afirmă că este gata să lase toate afacerile sale din Belgia și să revină în țară pentru că se pregătește o legislație care prevede folosirea implantului cu microcipuri ca modalitate de plată curentă. Și el nu e de acord. Să ascultăm extrasul:

ActiveNews l-a contactat pe muzicianul Mihai Onilă, care a confirmat determinarea sa de a reveni în România imediat ce va fi aprobată legislația în cauză, momentan amânată, spune el. Dar ce să vezi, că pașii pentru aceeași operațiune se întreprind și la noi în țară. Momentan sub format plastifiat:

În mai 2022, MInisterul Afacerilor Interne (MAI) din România informează presa că s-a început deja proiectul pilot de acte de identitate biometrice cu cip - așa cum spunea Părintele Justin în ianuarie 2009 - , emise momentan în Cluj. „Cei care vor dori să-și păstreze buletinul clasic nu vor mai putea circula în străinătate decât cu pașaportul”, se spune în informare. Și acela electronic, cu excepția de rigoare, încă valabilă, a pașaportului provizoriu, care poate sau nu să fie acceptat de o țară terță (SUA, de exemplu, nu acceptă decât pașapoarte electronice).

În iulie 2022, MAI ne anunță, din nou, că se schimbă buletinele iar „cărțile de identitate cu cip vor putea fi folosite și pentru plăți contactless”, din 2024.

„Cipul este de tip dual interface, care va fi introdus într-un card ce va putea fi utilizat în tranzacții atât în mod contact cât și contactless. Cipul va fi livrat cu o antenă proprie din cupru, care îl va alimenta prin inducție electromagnetică cu antena mare din ansamblul de policarbonat”, se scrie în caietul de sarcini, potrivit economedia.ro.

Dacă toți cei care avertizau în 2009 asupra tehnologizării excesive - accelerate în timpul Operațiunii Covid (vedeți Certificatele electronice de vaccinare și alte măsuri digitale) - și implantarea cipurilor erau „nebuni” și „fundamentaliști” nu același lucru se poate spune, desigur, despre olandezul Richard van Hoojdank, prezentat drept „reputat futurolog și observator al marilor tendințe din tech”, de fapt un fost polițist bun de gură (gargaragiu, cum s-ar spune), care acum popularizează implantarea cu cipuri - oferind exemplul său, ca microcipat de 4 ani - și se laudă că e membru al... Forumului Economic Mondial și a avut contracte cu... Comisia Europeană și Interpol, între alte organizații.

Tot în iulie 2022, olandezul implantat a fost adus de Dragoș Stanca în România, la Iași, ca vorbitor la una din sesiunile IQ DIGITAL / Upgrade 100, sponsorizate de BCR și pe alocuri de Vodafone - împreună cu care face promovarea tehnologiei 5G („care ne va salva de la moarte”). Reclama lui la implantarea de microcipuri și alte beneficii ale lumii tehnotronice, ale inteligenței artificiale și transumanismului sună cam așa - VIDEO:

Ca și cum nu era de ajuns, în octombrie 2022, același „futurolog” care și-a implantat cipuri pe unde a putut, repetă întru totul, papagaligește, discursul de la „summitul” BCR, la „concurență” - pe site-ul progresist scoală9 sponsorizat de BRD.

Aici, autorul materialului „exclusiv”, Ionuț Fantaziu, are fantezii copy-paste împreună cu Richard van Hoojdank despre implanturi lui care sunt „precum tatuajele: începi cu unul și nu te mai poți opri”. „Pe cipurile implantate are stocate un portofel, asigurarea de sănătate și alte documente personale. Le folosește și pentru a-și deschide ușa casei sau pentru a-și porni mașina electrică Tesla”, scrie scoală9.  Și-a implantat cipurile pentru că e de părere că „nu poți vorbi despre viitor dacă nu faci parte din el” și spune că viitorul este al inteligenței artificiale, al mașinilor autonome, sau, în medicină, al unor nanoboți intrați în corp „care ar putea semnala un atac cerebral, un infarct sau alte afecțiuni cu mult timp înainte să se întâmple”...

Asta zicea și Albert Bourla, șeful PFIZER, tot la Forumul Economic Mondial de la Davos, taman în 2018!

Pe 11 noiembrie 2022, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, progresistul USR-ist Sebastian Burduja, se lăuda la Antena 3 că românii vor fi recunoscuți facial când plătesc taxe.

Proiectul va fi pus în aplicare din 2023 și pregătește recunoașterea biometrică a românilor atunci când interacționează cu o aplicație a statului - ceea ce se scria în 2009 în lucrarea „Dictatura Biometrică”.

„Va exista o modalitate unică de autentificare, astfel ca oamenii să nu mai fie nevoiți să țină minte diverse parole.”, spune Burduja de la școala ajutătoare. Să-l ascultăm, pe limba lui (în măsura în care aveți răbdare):

Măsura este deja realizată cu succes în China, pentru urmărirea și controlul total al populației (după cum se prezintă, ridicol, chiar și în filmarea de mai sus) cât și pentru aplicarea faimosului Credit Social. „Antichinezistul” Burduja este în total acord așadar nu numai cu politicile electronice totalitariste ale tovarășul roșu Xi Jinping dar și cu viziunile conducătorului brun Vladimir Putin, căci Rusia construiește o rețea de supraveghere electronică a întregii populații. EXPERIMENTUL se numește „ORAȘUL SIGUR”. ȘI EFICIENT (desigur).

Pe 24 noiembrie 2022, Președinta „Comisiei de Apărare, ordine publică și siguranță națională” din Senatul României, PNL-ista Nicoleta Pauliuc, a afirmat că viitoarele cărți de identitate electronice pe care ar urma să le emită Ministerul Afacerilor Interne ar putea fi folosite inclusiv la spitale prin înglobarea semnăturii electronice calificate.

Într-o dezbatere pe care am avut-o în Comisia de Apărare cu reprezentanții MAI, a fost enunțată intenția ca, odată cu introducerea semnăturii electronice pe viitoarele cărți de identitate cu cip, să avem o partiție care să permită instituțiilor din sistemul sanitar, sub umbrela Ministerului Sănătății, acces la dosarul electronic al pacientului.

Este o supriză plăcută, am și spus că le dau nota zece pentru această idee pentru că tehnologiile noi trebuie folosite pentru a ușura inclusiv interacțiunea cetățenilor cu sistemul de sănătate la care contribuie. De altfel, avem obligativitatea introducerii acestei cărți de identitate până în 2025”, a declarat Nicoleta Pauliuc în cadrul conferinței cu tema "eHealth în oncologie: o nouă lume a îngrijirii pacienților bolnavi de cancer”.

Recapitulăm puțin: cardul de identitate biometric cu cip propus de MAI va fi folosit pentru identificare, plăți digitale și date de sănătate dar are un dezavantaj: se poate pierde. Și așa cum ne spune șeful Vodafone în prelegerea sa despre drone și 5G, dacă vom păți ceva în vârf de munte? Atunci avem deja răspunsul olandezului: e bine să-l avem la purtător în permanență și într-un format mai mic, implantabil. Totul pentru sănătatea noastră. Garantat - sigur și eficient.

Pe 2 decembrie 2022, Burduja a declarat că „digitalizarea României este prioritatea zero a Guvernului”. Și noi care credeam că „corupția”... Sau Schengenul... Sau pacea în Ucraina... Sau sărăcia din România, iarna, prețul gazelor, curentului, sănătatea la pământ, morțile subite de după vaccinarea Covid etc. Nu, am greșit. Noroc cu Burduja...

Că să fie clar ce se întâmplă, reluăm selectiv din spusele profetice ale Părintelui Justin:

Acest cip este premergător peceții antihristice. Ce creștin adevărat poate să se însemneze cu pecetea înaintemergătorului lui antihrist? Creștinul adevărat știe că la cea mai mică lepădare îl părăsește harul lui Dumnezeu, și cu cât este mai sporit, cu atât simte această părăsire pe pielea lui. Mă minunez când aud despre preoți și monahi sihaștri, spunând că nu reprezintă nici un pericol acest cip. Mai bine ar tăcea! (...)

Dacă noi primim acum cipul, ceilalți de după noi vor primi liniștiți pecetea. O lepădare mică atrage alta mai mare după ea. (...)

Acum ei se muncesc ca să găsească o modalitate nouă de chinuire. Și pentru că toate formele trupești, materiale s-au epuizat, încearcă altele la nivel nevăzut. Au găsit, într-adevăr, forma aceasta a sfârșitului prin chinurile îngerului digital. Acolo sunt niște chinuri care aproape depășesc limitele Piteștiului.

Acum este de abia începutul durerilor. Dar va veni un război aprig, și după război trebuie să fie acei 30 de ani de pace, după care se va încorona antihrist. Dar războiul deja a început. Noi suntem deja într-un război climatic și biotronic.

Războiul a început și acum se află în faza de accelerație. Iar ceea ce părea doar o nebunie acum a devenit realitatea: Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: "Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice". Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții"

În noiembrie 2019, la 10 ani de la profețiile Părintelui Justin, mini-antihristul Yuval Noah Harari, consilierul lui Klaus Schwab, afirma la CNN (ca să nu se spună că e „fake-news”, n-așa?) că „politicienii ar putea avea în curând tehnologia necesară pentru a crea raiul sau iadul”. Pentru că „oamenii sunt deja animale care pot fi... hăcuite (hackable)”.

De noi depinde să nu fie chiar așa.

PS: Ca să înțelegeți mai bine nivelul la care s-a ajuns, urmăriți și acest video: