ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarii francezi au aprobat un plan de lansare a unui card biometric de sănătate. Cu noul sistem, plățile se fac automat deoarece cardul este legat de contul bancar al utilizatorului, transmite EVZ.

În cadrul pachetului de ajutor financiar al guvernului francez pentru criza costului vieții, 20 de milioane de euro vor fi alocate pentru lansarea unui card de sănătate biometric, după ce un amendament propus de senatori a fost aprobat.

Ce conține cardul biometric

Deși sună destul de avansat din punct de vedere tehnologic, ideea este relativ simplă, potrivit deputatului Thibault Bazin: cardul de sănătate va fi echipat cu un cip care conține caracteristicile fizice ale asiguratului, cum ar fi amprentele sale digitale, ceea ce ar permite furnizorilor de servicii medicale să îl identifice, ceea ce spune și Părintele Justin Pârvu că se va întâmpla.

Chiar zilele trecute a apărut o nouă filmare cu Părintele Justin vorbim pe această temă, în 2009: ADEVĂRURILE PĂRINTELUI JUSTIN: Cuvânt profetic despre cipuri și vaccinuri, în 2009! VIDEO

 

Să amintim și interesul exprimat de Ursula von der Leyden, președinta Comisie Europene, pentru cipuri, la Forumul de la Davos: Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții (VIDEO)

Unii parlamentari și-au exprimat, de asemenea, îngrijorări cu privire la protecția datelor cu caracter personal și dacă planurile ar respecta reglementările europene pentru protecția datelor, întrucât crearea de carduri „biometrice” ar duce inevitabil la crearea unei baze de date centralizate. În plus, există preocupări cu privire la faptul dacă aceste informații personale sensibile ar putea fi expuse criminalității cibernetice, deoarece sistemul de asigurări de sănătate din Franța a fost vizat de hackeri în trecut, mai amintește EVZ.

Cardul biometric presupune înlocuirea a cel puțin 65 de milioane de carduri în toată Franța și refacerea lor cu cipuri biometrice, pe lângă luarea amprentelor pentru toate persoanele în cauză, informează thelocal.fr.

Citiți și descărcați de aici gratuit lucrarea Petru Vodă - Civic Media DICTATURA BIOMETRICĂ (PDF)