ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prin amabilitatea unei cititoare fidele a ActiveNews căreia îi mulțumim pentru contribuțiile sale cu totul deosebite cu care ne-a onorat în această perioadă destul de grea, vă putem oferi ultimul cuvânt al regretatului doctor evreu-american Vladimir „Zev” Zelenko de pe patul de spital, omagiat și de medicii români Geanina Hagimă și Damian Baciu cu ocazia emisiuni realizate împreună cu trei slujitori ai Bisericii Ortodoxe Române.

Așadar, vă prezentăm filmarea tradusă în limba română cu medicul evreu-american originar din Ucraina și transcrierea acesteia observând nivelul credinței sale pe care trebuie să-l avem și noi, creștinii, pentru a birui:

VIDEO:

Daca va trebui sa parasesc lumea, accept voia lui Dumnezeu dar ii incurajez si ii rog pe toti ceilalti sa sporeasca eforturile, sa se ridice si sa reziste.

Va salut. Sunt doctorul Zelenko si fac acest video de pe patul meu de spital. Vreau sa va dau un scurt mesaj la zi.

Foarte, foarte multi oameni si-au exprimat dragostea si rugaciunile si sunt foarte recunoscator. Va multumesc. Din nefericire, am facut un RMN si o ecocardiografie transesofagiana (TTE) si s-a descoperit o tumora in ventricolul meu drept. Este camera inferioara de pe partea dreapta a inimii si pe deasupra tumorii se afla un cheag de sange. Nu sunt vesti prea bune, nu sunt vesti bune si tratamentul ar consta in subtierea sangelui, ceea ce si fac, in incercarea de a dizolva coagulul. Si apoi va trebui sa vedem ce trebuie facut cu acea tumora. Ca sa fiu sincer, daca acel cheag se rupe, situatia este un bilet spre lumea cealalta. De asemenea sunt mai multe tumori in jurul lobului meu pulmonar inferior stang, asa ca sunt intr-o situatie precara.

Cu toate acestea, asa cum scrie regele David, „Chiar daca ar fi sa pasesc in umbra mortii, nu m-as teme de niciun rau pentru ca Domnul este cu mine”.

Chiar simt lucrurile in acest fel si aceste cuvinte rezoneaza in sufletul meu, acum mai mult ca niciodata in viata mea.

Exista o invatatura din Talmud, care spune: „Chiar daca sabia sta la gatul tau, sa nu pierzi niciodata speranta”.

Asa ca sunt intr-o foarte buna stare de spirit si asa cum am spus de multe ori, va trebui sa-mi port trupul pe campul de batalie pentru ca hotararea mea de a ajuta umanitatea, pe cei vulnerabili, pe cei inocenti, pe cei decenti, este mai puternica decat aceasta teribila intunecime si ciuma care este peste noi.

Nu a fost niciodata mai puternica si daca va trebui sa parasesc lumea, accept voia Domnului dar ii incurajez si rog pe toti ceilalti sa sporeasca eforturile, sa se ridice si sa reziste, sa reziste in primul rand pe plan personal impotriva cedarii in fata fricii, apoi sa reziste public impotriva politicii tiraniei indreptate impotriva lor deoarece este evident ce se intampla acum.

Organizatia Mondiala a Sanatatii, care este stipendiata de sociopatul Gates, castiga din ce in ce mai multa putere asupra natiunilor suverane. Gates a trimis un mesaj, cred ca acum cinci-sase luni, conform caruia variola ar fi o mare amenintare, desi se presupune ca a fost eradicata in 1980 si se mai gasea in doar doua laboratoare de nivel patru BSL de maxima securitate din America si Rusia, care erau laboratoarele cu cea mai mare securitate. Si totusi, la cinci zile dupa ce sociopatul criminal Gates a rostit vorbele sale profetice, cateva fiole de variola au fost gasite intr-un refrigerator aflat in conditii de nesiguranta intr-un laborator Merck din Philadelphia.

Nu este o surpriza pentru mine acum ca auzim de variola maimutei. Anticipez o panica globala in legatura cu aceasta. Acesta va fi viitorul scenariu media global care va continua campania de infricosare, campania de carantinare, campania de purtare a mastilor, pentru a crea anxietate, a te izola de cei pe care ii iubesti, a te dezumaniza prin intermediul acestor scutece pe fata.

Aceasta este cartea lor de joc si vor continua sa trimita unul dupa altul planuri din agenda lor diabolica, pana cand noi vom face schimbarea interioara necesara pentru a scoate raul afara din noi.

Ar trebui, dupa parerea mea, sa denuntam inchinarea catre falsii „dumnezei”: „dumnezeul” tehnologiei, „dumnezeul” stiintei, „dumnezeul” guvernelor corupte, banii, puterea, faima, sa ne impacam cu Creatorul nostru si sa facem asta din nou in fiecare moment de timp.

Pe scurt, oamenii au ales acum de ce parte vor sa se plaseze: cei care vor venera masinatiunile umane si cei care se vor pleca in fata Creatorului.

Asadar, sa inceapa chemarea. Lumea are nevoie de o curatare si cand procesul se va finaliza, lumea va fi inundata de cunoasterea lui Dumnezeu, la fel cum apa umple marile. Pentru sociopati vin vremuri grele. Ei cred ca sunt „dumnezei”, ca ei conduc lumea si vor vedea.

Sa inceapa jocul si nu am nici o problema sa pier in batalie pentru ca este un ideal pentru care merita sa murim, pentru ca, altfel, copiii nostri nu vor mai avea unde sa respire in libertate!

Citiți și RAPORT PRIVIND DECESELE CAUZATE DE VACCINURI. De DAVID JOHN SORENSEN & Dr. VLADIMIR ZELENKO MD. Traducere în limba română - Biblioteca ActiveNews (PDF)