ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


KLA TV (prescurtarea de la Klagemauer TV - Zidul Plângerii) a realizat și publicat în urmă cu un an, pe 21.04.2023, un colaj video cu sute de cazuri de moarte subită, infarct, AVC sau alte afecțiuni grave cauzate de serurile experimentale Covid, surprinse în timpul unor transmisii în direct. 763 de celebrități, spuneau realizatorii postului german. Câte sunt astăzi, oare? Multe dintre aceste cazuri au fost relatate și de ActiveNews și se află prezente între cele 1325 de articole reunite în secțiunea Moarte Subită.

"Kla.TV a făcut un rezumat al celor 17 ore de filmare pe care le deține cu astfel de cazuri, pentru dumneavoastră. Următoarea listă arată [datorită abundenței enorme] 763 de decese proeminente ale vaccinării Covid în fiecare secundă și sute de victime proeminente ale vaccinării în mișcare rapidă.”, spun realizatorii.

Redăm filmarea tradusă în română - VIDEO MAI SUS.

TRANSCRIEREA COLAJULUI VIDEO KLA TV:

"Vreau să știi că sunt dublu vaccinat și întărit! Am călătorit, am fost în Mexic de două ori, am fost la spectacole, am întâlnit și salutat oameni și niciodată nu m-am îmbolnăvit de Covid - bineînțeles! Iisus mă iubește mai mult decât orice! Serios. Atât de frumos, atât de frumos...!"...

Se prăbușește și moare după o vaccinare genetică transmisie în direct.

Un fotbalist în vârstă de 21 de ani moare pe teren. O altă victimă a vaccinării criminale cu ARNm.

 "Un jucător de Kabaddi în vârstă de 22 de ani moare în urma unui atac de cord în timpul unui meci.

O altă victimă a vaccinărilor toxice."

Un sportiv de 24 de ani moare subit după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din cauza vaccinurilor.

Un tânăr kickboxer se prăbușește și moare în ring după o vaccinare genetică.

"O dansatoare de 20 de ani a murit pe scenă în urma unui atac de cord, încă o victimă tragică a vaccinării."

"Jucător de hochei pe gheață în vârstă de 20 de ani, moare din cauza efectelor secundare ale vaccinării în timpul unui turneu."

Un jucător de hochei a murit în timpul unui meci din cauza unui stop cardiac provocat de un vaccin.

Un fotbalist de 20 de ani se prăbușește pe teren și moare din cauza efectelor secundare fatale ale vaccinului.

O dansatoare se prăbușește pe scenă și moare din cauza efectelor secundare fatale ale vaccinului.

Atlet  moare de "stop cardiac" în timpul unei curse de ciclism, în urma vaccinărilor.

"Un maratonist în vârstă de 32 de ani moare din cauza unui atac de cord  indus de vaccinuri chiar înainte de linia de sosire.

Magicianul moare pe scenă în timpul unui spectacol, o victimă tragică a vaccinărilor.

Un prezentator de radio moare de atac de cord în transmisia în direct, un efect tipic al vaccinării.

"Antrenorul moare de atac de cord în timpul unei sesiuni de antrenament, cauzată de vaccinări."

Un alergător moare după un colaps provocat de vaccinuri la maratonul din Kuala Lumpur.

Fotbalistul moare de atac de cord pe teren, ca mulți alți sportivi după vaccinare.

Un handbalist moare după ce a suferit un stop cardiac  în timpul meciului și un altul la spital, indus de vaccin.

"Un mijlocaș de 22 de ani moare de atac de cord după ce s-a prăbușit la antrenament. Încă o moarte subită a unui sportiv sănătos după vaccinare."

"Și toate acestea după injectarea unei arme biologice despre care știm cu certitudine absolută că provoacă miocardită și alte probleme cardiace la tinerii sănătoși care o primesc! Nu lăsați mass-media să vă facă să vă îndoiți și să credeți că este normal și obișnuit ca sportivii să cadă morți. Aceasta nu este și nu a fost niciodată, cel puțin până acum câțiva ani."

"Aceste imagini și înregistrări nu mint. Decesele și daunele provocate de vaccinul Corona, a căror amploare mondială este ascunsă de mass-media. Victime care nu ar trebui să existe, conform promisiunilor și declarațiilor a numeroase mass-media, a politicienilor de frunte și a experților lor.

La nivel mondial, aceștia au cerut vaccinarea Corona! Pretutindeni, cei nevaccinați au fost marginalizați și discriminați...."

 "Kla.TV are 17 ore de filmare care documentează o uriașă crimă de vaccinare.

Aceasta face vizibile numeroasele decese prin vaccinare cu Covid și pagubele provocate de vaccinare ale unor personalități importante din întreaga lume.

Care sunt dimensiunile ascunse ale deceselor acoperite și ale daunelor provocate de vaccinare, atunci când sunt extrapolate la nivelul populației?

Pentru că această documentație extinsă enumeră doar o parte din aceste cazuri. Aici trebuia să relateze mass-media - pentru că este vorba de personalități proeminente!"

"Fiecare încercare de a semnala nenumăratele decese și victime ale vaccinului Corona în rândul populației, uneori chiar și în rudimente, a atras imediat defăimarea și disprețul mass-mediei principale.

Una dintre aceste victime ale mass-media este inițiatorul „Galeria groazei”, Peter Ganz.

Expoziția sa cu peste 3.500 de destine personale de suferință în legătură cu vaccinarea Corona a fost expusă public în numeroase orașe din Germania.

Aceasta a fost, în mod evident, un ghimpe în ochiul/coasta susținătorilor politicii Corona și a operatorilor de vaccinare.

Ca urmare, cea mai mare parte a acestei documentații ample a fost confiscată în timpul perchezițiilor domiciliare."

"În întreaga lume, pe lângă Peter Ganz, numeroase mass-media libere, virusologi, epidemiologi, platforme și inițiative iubitoare de adevăr au documentat numeroase decese și daune enorme cauzate de vaccinare care au avut loc la scurt timp după începerea vaccinării Corona.

În acest fel, ei au dorit să avertizeze populația neștiutoare cu privire la pericolele și consecințele vaccinării.”

Reprezentative sunt doar câteva astfel de strigăte de alarmă:

- Franța, 20 decembrie 2022: Numeroase fotografii aliniate cu morți din cauza vaccinului Covid, majoritatea tineri, au înghețat oamenii în diverse orașe franceze!

- Germania, ianuarie 2023: O acțiune în pătuț în fața Bundestagului german, este menită să arate populației  și politicienilor daunele enorme ale vaccinării Covid.

- Semnal de alarmă din Israel: Cetățeni israelieni disperați au documentat în fața camerelor de luat vederi cum suferă de efecte secundare grave și decese în mediul lor după vaccinarea Corona.

- Aprilie 2021: Documentarul Kla.TV, "Apel urgent la trezire: Mii de oameni mor după vaccinarea Corona" a documentat numărul extrem de alarmant de decese imediat după începerea vaccinării în azilurile de bătrâni din Germania.

La nivel mondial, baze de date extinse atestă soarta a nenumărați sportivi de top care s-au prăbușit brusc, adesea chiar au murit, imediat după vaccinare.

Kla.TV a emis avertismente urgente cu privire la această evoluție în peste 100 de emisiuni.

Numeroși experți, specialiști și virusologi au semnalat la timp pericolul enorm și consecințele imprevizibile asociate cu tehnologia experimentală de vaccinare.

Astfel de avertismente și strigăte de disperare au fost ascunse, defăimate la maxim și cenzurate de către mass-media mainstream.

Mass-media libere care au permis populației afectate să își spună părerea au fost imediat defăimate în cel mai trivial mod posibil de către mass-media mainstream și nu de puține ori catalogate drept un pericol pentru populație (este și cazul ActiveNews - nota red).  [!]

Acum, când amploarea deceselor și a daunelor provocate de vaccinare în legătură cu vaccinarea Corona nu mai poate fi negată și când mass-media nu mai poate evita să relateze despre victimele vaccinării și despre destinele unor celebrități, aceste cazuri sunt de obicei prezentate în mod perfid de către mass-media mainstream ca fiind așa-numite „cazuri individuale”, „efecte extrem de rare", inventându-se cauze ale morții lor care mai de care mai stranii.

Mai multe decese clare și leziuni provocate de vaccinuri sunt acoperite de mass-media și de instituțiile de stat implicate în crima vaccinăriii ca fiind cazuri de covid sau de „long-covid”.

Acesta este cazul colonelului italian Gagliano, care a murit la scurt timp după vaccinare.

Prietenul său a mărturisit într-o declarație video emoționantă că a fost obligat să se vaccineze cu Corona.

Când a murit la câteva zile după vaccinare, comandamentul poliției italiene a declarat ca și cauză oficială a decesului faptul că acesta a murit în urma bolii Covid.

Prietenul său este foarte supărat din această cauză și vrea să facă cunoscut peste tot că a murit din cauza vaccinării.

De asemenea, pare semnificativ faptul că mai mulți susținători ai vaccinării au murit după ce au fost vaccinați.

Printre aceștia, dezvoltatorul aplicației de vaccinare Covid a CDC, compozitorul cântecului promoțional "Find the Vaccine”.

Și tânărul de 38 de ani care a cerut încarcerarea celor nevaccinați a murit din cauza unei insuficiențe cardiace acute.

Singura fiică a lui Elvis Presley a murit, de asemenea, brusc, în urma unui atac de cord. Ea a fost o susținătoare puternică a vaccinării și chiar a promovat-o.

Kla.TV a făcut un rezumat al celor 17 ore de filmare pentru dumneavoastră. Următoarea listă arată [datorită abundenței enorme] 763 de decese proeminente ale vaccinării Covid în fiecare secundă și sute de victime proeminente ale vaccinării în mișcare rapidă.  Ne amintim în acest moment discursul lui Ivo Sasek, fondatorul Kla.TV, când a rezumat imediat înainte de administrarea la nivel mondial a vaccinului „salvator”:

"Toate listele de mortalitate din lume de până acum dovedesc că până în acest moment, adică 30 decembrie 2020, nu a existat o rată de mortalitate mai mare decât în anii normali de gripă, mai degrabă mai mică, din câte știu eu.”

Ce s-a întâmplat DUPĂ vaccinare - vedeți acum cu ochii voștri:

O antrenoare de cai de 23 de ani a murit după ce șeful ei i-a cerut să se vaccineze.

"Sunt mama lui Caitlin Gotze. În urmă cu 12 săptămâni, pe 17 noiembrie 2021, a murit la locul de muncă.

În mesajul text pe care mi l-a trimis, ea a spus că a simțit că moare după al doilea vaccin.

Este fetița mea și ar fi trebuit să mai trăiască încă 75 de ani!

Ea studia, voia să devină medic veterinar."

O vedetă de reality-show a murit la 30 de ani din cauza unui cancer declanșat de vaccinuri.

O balerină de 20 de ani moare de "moarte cardiacă subită" după vaccinare.

Un jucător de hurling în vârstă de 29 de ani moare în urma unui accident tragic, în urma unui colaps provocat de un vaccin.

Regele muzicii pop columbiene moare subit după a treia doză de vaccin.

Cântărețul de muzică country moare din cauza efectelor secundare ale vaccinului la câteva ore după nuntă.

Muzicianul de jazz Ronald McFadden moare pe neașteptate după un spectacol din cauza efectelor vaccinurilor toxice.

Jucător de fotbal în vârstă de 23 de ani moare la 3 zile după ce a primit vaccinul Covid de la Janssen.

„Acest om nu a vrut de fapt să fie vaccinat. Domnule ministru Donnelly, vă rog foarte serios să opriți acest program de vaccinare înainte ca alți tineri să moară. Ați fost avertizat că acesta va fi rezultatul. V-am avertizat că acesta va fi rezultatul! Mâinile vă sunt pătate de sânge și fiecare dintre voi ar trebui să fie judecat pentru crimă."

Kla.TV a avertizat!

„Numeroși piloți, însoțitori de bord și copiloți mor în timpul sau după zbor, sunt nevoiți să aterizeze de urgență sau să se întoarcă înapoi.

Greg Pearson, pilot comercial, spune că colegii săi "mor ca muștele" după vaccinarea cu Covid.”

Avertismentul ActiveNews din 2021 (!): Moarte suspectă în autobuz. Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat

Marco Tosatti raportează, de asemenea, daune cauzate de vaccin la piloți: miocardită, pericardită, infarct, accidente vasculare cerebrale, orbire.

Kla.TV are încă 100 de rapoarte de la celebrități afectate de vaccinuri. Din 17 ore de filmări, rezumăm:

Celebrități afectate de vaccinare

Un baschetbalist de 26 de ani suferă un cheag de sânge la scurt timp după vaccinarea cu Covid 19:

"Toate acestea s-au întâmplat în decurs de o lună. Am fost bine până când am fost vaccinată!

Bine! Și mi s-a spus să nu spun nimănui. Da, vaccinarea a pus capăt sezonului meu 1000%."

Monique, în vârstă de 28 de ani, o vedetă de televiziune, vorbește despre pericardita pe care a suferit-o în urma injecției Pfizer.

„Inima mea bate ca un atac de cord la cineva care este sănătos și sub 30 de ani. Nu beau, nu iau droguri, nici măcar cofeină. Niciodată nu am avut niciodată în viața mea o problemă cardiacă sau o afecțiune preexistentă. Nu eu spun că e din cauza vaccinării. Este confirmat că este din cauza vaccinării.”

Triatlonistul suferă de dureri constante și extreme după vaccinarea cu Covid:

"Pe 13 aprilie, am primit cu entuziasm cea de-a doua injecție Pfizer. În acel moment, întreaga mea viață s-a schimbat. Suntem un adevăr incomod că vaccinurile provoacă daune grave, care schimbă vieți."

Baschetbalistul nu a vrut să fie vaccinat, dar a fost obligat  și acum cariera lui s-a terminat.

Un model în vârstă de 29 de ani suferă de convulsii persistente după al doilea vaccin cu ARNm de la Pfizer.

Un model de 20 de ani, dublu vaccinat, face miocardită, suferă un atac de cord și trebuie să i se amputeze ambele picioare.

Toate acestea se întâmplă în timp ce CDC recunoaște deschis că „vaccinările provoacă miocardita în această grupă de vârstă."

Un călăreț australian vedetă a fost spitalizat cu cheaguri de sânge după vaccinarea Pfizer.

„Mi s-a spus că dacă nu mă vaccinez, nu am loc de muncă. Așa că am făcut ceea ce a trebuit să fac. Eram o fată de 19 ani perfect sănătoasă și normală, super activă și nu fusesem niciodată la spital.”

"Cântăreața spaniolă spune că era să moară la câteva zile după vaccinare. Injecția i-a provocat pierderea unui deget, iar picioarele i s-au înnegrit."

Un boxer de 36 de ani, imobilizat la pat și incapabil să muncească de la a treia doză de "vaccin" Pfizer.

„Vreau doar să mă pun din nou pe picioare, să mă ridic din pat și ca bătăile inimii mele să revină la normal!”

Un muzician și chitarist își pierde 8 degete după ce a fost vaccinat de Johnson & Johnson din cauza cheagurilor de sânge.

„Am primit vaccinul Covid pe 9 iulie. M-am trezit din comă și am aflat că îmi fuseseră amputate 8 degete. Cred că este o crimă ceea ce s-a întâmplat și ceea ce se întâmplă acum. Oamenii trebuie să fie trași la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie neapărat să fie scoasă în evidență, trebuie să iasă la lumină și unii oameni trebuie să fie trași la răspundere pentru ceea ce s-a întâmplat.”

Olimpica de 24 de ani abia se descurcă după vaccinul Pfizer și a vrut să-și pună capăt zilelor.

„Am fost în echipa olimpică de înot sincronizat și mă antrenam 6 zile pe săptămână, 10 ore pe zi.

Eram incredibil de hiperactivă, eram mereu cunoscută ca fiind cea care cunoscută ca fiind cea care alerga pe platou făcând lucruri prostești, cum ar fi sărituri când nu trebuia și lucruri de genul ăsta. Secția mi-a cerut să mă vaccinez de două ori pentru a putea lucra în cinematografie și am regretat imediat, pentru că imediat ce mi-au injectat-o în braț, m-am gândit: ce am făcut? Nu pot descrie cât de groaznic a fost, eram amețită și mă târam la propriu! Am crezut că viața mea s-a terminat, pentru că nu puteam nici măcar să gătesc, să stau în picioare sau să am grijă de mine. Mama venea să mă vadă, cred că de două ori pe săptămână, să schimbe cearșafurile, să facă cumpărăturile și să curețe apartamentul.”

Prezentatoarea TV Xara Triferi povestește despre suferințele crude cauzate de vaccinare. Ea face apel la toată lumea:

„Și vă rog, din tot sufletul, nu permiteți oamenilor să se injecteze cu acest produs toxic.

Această injecție mi-a provocat toate aceste daune, ca și multor alte persoane care nu o spun din cauza fricii.

În fiecare zi îmi distruge tot mai mult corpul. Văd încețoșat....în fiecare zi mai încețoșat. Este păcat că atât de mulți oameni au murit pe nedrept din cauza ei.

La urma urmei, cei care se vaccinează nu sunt salvați în nici un fel. Mai devreme sau mai târziu, se vor produce afecțiuni."

"763 de decese proeminente ale vaccinului Covid și sute de victime proeminente ale vaccinului - o crimă uriașă a vaccinului iese la iveală cu dovezi puternice!

Kla.TV a compilat 17 ore de filmări care documentează consecințele îngrozitoare și numărul de morți la nivel mondial în urma vaccinării Corona.

Dacă atât de mulți mor doar în rândul celebrităților, cum va fi pentru cei anonimi și necunoscuți care nu sunt publicați în mass-media?", conchide postul citat.

Toate sursele folosite în cadrul filmării pot fi regăsite aici, la KLA TV