ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, 24.05.2021, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a decedat în autobuzul nr. 104 din București, informează Știripesurse. Omul pur și simplu s-a prăbușit, sub ochii celorlalți călători, transmite și A3.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l salveze, dar nu au reușit. Ei ai fost nevoiți doar să constate decesul.

Poliția a deschis un dosar pentru „moarte suspectă”.

Mâine urmează ca medicii legiști să se pronunțe asupra decesului și să stabilească și cauzele.

În paginile ActiveNews veți găsi un articol de la începutul anului în care avertizam că oamenii vor cădea ca muștele, după cum s-a exprimat un asistent medical silit să vaccineze într-un azil de bătrâni din SUA. Și ofeream cifre și date oficiale despre decese în lanț de după începerea campaniei de vaccinare în masă din Europa, ascunse în presa de limbă română.

Morțile suspecte, din senin, au invadat deja spațiul public românesc, fără a fi însă relatate în mass media pe potriva fenomenului de amploare națională.

Uite așa am constatat și noi, cu tristețe, moartea subită a unui preot, a unui jandarm și unui polițist, cu toții în floarea vârstei și fără antecedente medicale.

Cred că nu mai există deja vreun român care să nu fi auzit de un apropiat sau de o rudă a unei cunoștințe care a murit, subit, în urma administrării „vaccinului salvator”, „sigur”, „eficient” și „cu foarte puține reacții adverse”, după cum ne asigurau, criminal, tripleta Mahler-Craiu-Marinescu dirijată de imberbul Gheorghiță. Aceasta în ciuda faptului că publicitatea pentru vaccinuri este complet ilegală, potrivit legislației române și europene.

Cu siguranță nu serurile experimentale ARNm vor fi făcute responsabile, nici în acest caz. Dacă vreun ziarist se va ține de capul Poliției și Medicinei legale va afla, după mult timp, că omul din autobuz a murit de inimă. La 40 de ani. Se întâmplă, nu-i așa?

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) ne informează cu seninătate că 488 de români au murit după vaccinarea cu prima doză sau ambele doze ale serurilor experimentale Covid.

Desigur, nu de vaccin, ține să ne sublinieze cu litere îngroșate INSP, în adresa oficială. Nu știm în ce calitate poate emite considerații despre cauza exactă a deceselor un numărător al morților din doi în doi de la INSP, când avem cazuri ale unor sfârșituri pământene în urma vaccinului nici acum soluționate de medicina legală, la luni de zile de la tragicul „incident”.

Cum știe INSP-ul că dintre cei 488 de morți după vaccin - declarați oficial -, nici unul nu a murit de vaccin?

Până mai ieri morții cu Covid erau toți declarați de Covid. Azi aflăm că, de fapt, de Covid au murit în 2020 doar 227 de români! La vaccin însă situația este inversă: n-au murit de Vaccin. Ci cu Vaccin.

Cineva va fi făcut responsabil într-o zi. Pe cale legală lumească sau acolo unde fiecare dă socoteală.

Autobuzul morții vine pentru toți la fel. Nici nu știm când ne urcăm în el unde ne duce.

Vaxidentele vor avea, cu siguranță, „loc rezervat”.