ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. John Campbell, un medic foarte popular pe Youtube, a comentat afirmațiile scandaloase ale directorului executiv al Pfizer, Janine Small, care a recunoscut, într-o audiere în Parlamentul European, că vaccinurile nu au fost testate temeinic înainte de a intra pe piață.

Intervențiile video ale Dr. John Campbell, inițial pro-vaccinare, sunt foarte populare pe Youtube. Ultima sa postare video a acumulat peste 640.000 vizualizări și peste 18.100 de comentarii. În intervenția sa de pe 12 octombrie, el comentează afirmațiile scandaloase ale directorului executiv al Pfizer, Janine Small, care a recunoscut, într-o audiere în Parlamentul European, că vaccinurile anti-Covid nu au fost testate cu privire la oprirea transmiterii virusului, înainte de a intra pe piață.

Câteva fragmente din intervenția Dr. John Campbell:

La acea vreme îmi amintesc că reprezentanți ai guvernului Marii Britanii care ne-au asigurat ferm că tot ceea ce se face în mod normal în orice studiu clinic s-a făcut în timpul acestor studii. Ne-au dat cuvântul lor cu privire la asta.

Aceasta este interpretarea mea cu privire la această situație: vaccinul Pfizer anti-Covid nu a fost testat pentru oprirea transmiterii virusului inainte de a intra pe piata. Acest lucru nu s-a făcut, deși ne-au asigurat că toate etapele normale au fost trecute, așa cum s-ar întâmpla în cazul oricărui produs nou și se dovedește acum, doi ani mai târziu, că acest lucru nu s-a întâmplat. Cred că această situație este de-a dreptul scandaloasă. Și, cu siguranță, mă simt personal dezamăgit și sunt sigur că mulți dintre voi vă simțiți la fel.

Doamna Small a spus „a trebuit să ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei” - Ar trebui să vă explic acum ce înseamnă „viteza științei”. Dar nu am nicio idee ce înseamnă. Sunt doar niște cuvinte fără sens! Nu au niciun sens pentru mine. Am două diplome în știință și o diplomă în cercetare și nu am auzit niciodată acest termen. Fac știință de la 18 ani.

O altă afirmație a doamnei Small a fost că „A trebuit să facem totul la risc” - Aș dori acum să vă explic ce înseamnă „totul la risc”. Dar, din nou, nu pot pentru că nu știu ce înseamnă.

[Europarlamentarul olandez Rob] Roos a spus: „Milioane de oameni din întreaga lume au fost forțați să se vaccineze din cauza mitului «o faci pentru alții». Acum aceasta s-a dovedit a fi o minciună ieftină. Acest lucru trebuie dat în vileag.”

[Youtube nu permite] să spuneți nimic care să contrazică autoritățile locale din domeniul sănătății sau Organizația Mondială a Sănătății, astfel că, privitor la «eficacitatea» vaccinului, nu a fost permis să se spună vreo ceva care să susțină că vaccinurile nu reduc transmiterea sau boala.