ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anca Alexandrescu este una dintre multele ziariste care s-au vaccinat pentru că au crezut în știința reprezentată de persoane incerte ca col. Valeriu Gheorghiță. La un an și jumătate de când sângerează abundent și prelungit lună de lună și s-a mai pricopsit și cu o nouă boală autoimună, regretă.

Acum un an pe vremea asta ce-o fi zis, săraca, când l-a auzit pe marele gurulică al vaccinării grăind cu gurița lui bine rujată de deasupra uniformei sale moi de soldățel de pluș despre epocala sa descoperire? Și anume că miocradita „interesează (?!) cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL”. O-LA-LA! Bănuim că a făcut și greșeala să nu-și înscrie invenția la OSIM! Putea să ajungă și el ca Bill Gates sau cel puțin să intre pe o listă de Nobel ca Cărtărescu.

Și oare de ce n-am văzut la vremea respectivă acestă revelație planetară și pe Realitatea TV? Poate ar fi ajutat-o și pe Alexandra Păcuraru, care probabil e și cu vaccinu-n cord și cu inima-n vârful dealului...

Dar nu-i nimic, dacă n-au prins știrea atunci, din motive care poate au legătură cu cele șase zerouri ale cifrei cu care s-a căpătuit Realitatea din parte dez-onor Guvernelor Orban & Cîțu le-o dăm noi acum:

Pe 2 noiembrie anul trecut, 2021, Valeriu Gheorghiță susținea o conferință de presă alături de un fost fotomodel care se ocupă și el de vaccinarea românilor, recte Andrei Baciu.

În conferință, după cum a scris ActiveNews, Gheorghiță mințea cu nerușinare că toate cazurile de miocradită suferite de tinerii vaccinați din România au avut o „evoluție foarte bună”.

Dincolo de minciunile savantului de renume mondial am reținut la rubrica Declarațiile Anului și faptul că miocradida „interesează” „cel puțin două organe... și inima și cordul”. 

Și așa am și dat: Col. Dr. Valeriu Gheorghiță: Miocardita afectează „cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL” - VIDEO. DECLARAȚIILE ANULUI 2021

Acesta este omul care a coordonat campania de vaccinare în România.  

Nu mai avem nimic de adăugat.

REMEMBER PLANDEMIA! Trăiască lupta pentru pace!

Pentru cine a uitat: EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Să curgă banda: