ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei audieri fierbinți, care a avut loc luni, 3 iunie 2024, în fața Subcomitetului specializat al Camerei Reprezentanților din SUA pentru „pandemia de coronavirus”, dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a Dictaturii Covid, a apărat vaccinurile „sigure și eficiente”, pe care le-a creditat ca fiind cele care „au salvat milioane de vieți”.

De asemenea, Fauci a apărat în mare măsură politicile guvernamentale privind pandemia și a declarat că măsurile de obligativitate și impunere a vaccinării au salvat "multe, multe, multe vieți".

Cu toate acestea, el a recunoscut că studiile clinice nu au susținut în mod concludent măsurile de obligativitate a purtării măștilor și că nu au fost efectuate astfel de studii pe copii, în ciuda impunerii măștilor pe fețele copiilor în școli.

Despre aceste fapte abominabile care au fost reclamate pe perioada pandemiei doar de „conspiraționiști”, care s-au dovedit, din nou, că au avut dreptate, ActiveNews a scris ieri:

Mai țineți minte distanțarea socială de 2 metri sau măștile pentru copii? Fauci a recunoscut sub jurământ că au fost reguli INVENTATE de el: ”Nu a existat vreo dovadă științifică. A fost o decizie care nu s-a bazat pe date”

 Astăzi vă prezentăm cum a fost fript pe jar „Dr. Moarte” de către deputata republicană Marjorie Taylor Greene, care a susținut că subcomitetul Congresului SUA ar trebui să emită o sesizare penală împotriva lui Fauci.

Vedeți și Elon Musk cere arestarea lui Anthony Fauci, după ce Institutul Național de Sănătate al SUA a recunoscut că a finanțat cercetări pre-Covid în Wuhan, China, așa cum afirmau ”conspiraționiștii” vânați de cenzura oficială

„Ar trebui să vă recomandăm să fiți urmărit penal pentru crime împotriva umanității”, a spus ea, acuzându-l pe Fauci că „a pus botniță” copiiilor de vârstă școlară ca urmare a impunerii măștilor fără nici o bază medicală și, de asemenea, că el și „acoliții” săi că sunt finanțați de Big Pharma, ceea ce se știe și despre clonele lor în miniatură care au chinuit copiii în România.

Fauci „nu merită să aibă o licență”, a spus Greene, poitrivit Defender

Urmăriți în două secvențe cum a fost făcută praf Ideologia Covid de către Greene la audierea lui Fauci în Congres (articolul continuă după cele două fragmente video):

Un alt schimb de replici exploziv s-a derulat între Dr. Anthony Fauci și congresmanul republican Rich McCormick, un medic care a tratat pacienți în timpul COVID, dar care a fost cenzurat de sistem pentru că a subliniat aspectele științifice cu care se confrunta.

Acesta i-a spus lui Fauci: „Într-un interviu pe care l-ați acordat în cadrul unui audiobook scris de Michael Specter, ați spus că sunteți de părere că instituțiile ar trebui să îngreuneze viața oamenilor pentru ca aceștia să se simtă presați să se vaccineze".

Întrebare: Cineva a spus că doar politicienii, doar bloggerii, doar adepții teoriei conspirației nu sunt de acord cu dumneavoastră. Vreau să subliniez că sunt probabil singurul membru al Congresului care a tratat cu adevărat pacienți în timpul pandemiei.


De la începutul și până la sfârșitul pandemiei, în timpul turelor de noapte la Urgențe, mii de pacienți în acea perioadă și în 2020 am fost cenzurat.

Licența mea medicală a fost amenințată pentru că nu am fost de acord cu birocrații, literalmente am fost eliminat de pe internet ca persoană care tratează pacienți cu tehnologii de vârf, dezvoltând teorii, dar făcând tot ce pot. Am fost cenzurat de guvernul Statelor Unite, pentru prima dată, guvern care a intervenit luând locul profesioniștilor din domeniul medical ca experți în asistență medicală.

Orice disidență în legătură cu tratamentele COVID-19, cu măsurile obligatorii privind măștile și cu orice politică publică în legătură cu pandemia a fost imediat etichetată ca fiind „antistiință”.

Am privit cum funcționarii din domeniul sănătății publice și politicienii le spuneau pacienților mei ce opțiuni de tratament erau cele mai bune pentru ei, indiferent de comorbiditățile sau de istoricul lor medical.

În ciuda educației, a pregătirii și a experienței mele, opiniile mele au fost trecute la „conspirație” și „dezinformare” de către așa-ziși experți în domeniul sănătății care nu au tratat niciodată un pacient pe parcursul întregii pandemii.

Acest lucru a fost o pată neagră pentru medicină și a evidențiat de ce guvernul nu ar trebui niciodată, dar niciodată, să se interpună între pacienți și furnizorii lor de servicii medicale.

Poporul american merită să ia decizii medicale prin conversații cu medicii lor, mai degrabă decât prin mandate motivate politic.

Întrebare: Doctore Fauci, ați tratat vreodată un pacient pentru COVID în timpul pandemiei?

Răspuns: Am făcut parte dintr-o echipă de la NIH care s-a ocupat. Nu ne-am ocupat de mulți dintre ei.

Întrebare: Bine, deci nu direct. Am înțeles. Vă mulțumesc. De ce aș fi criticat de un birocrat pentru că fac tot ce pot în calitate de profesionist în domeniul sănătății? Este o întrebare retorică, dar de ce? De ce ar trebui ca guvernul, care nu a tratat niciodată un pacient pentru COVID să ne spune ce să facem... Și ceea ce este „amuzant” este că tot ceea ce a fost cenzurat, s-a dovedit că am avut dreptate. Destul de nebunesc, nu-i așa? ”

Articolul continuă după secvența video:

Mărturia orală a lui Fauci a reflectat în mare măsură mărturia scrisă pe care a furnizat-o înainte de audiere - și transcrierea interviului său de două zile cu ușile închise din ianuarie cu membrii Camerei.

Subcomisia a publicat vineri transcrierile interviului de două zile AICI.

În continuare puteți urmări întreaga audiere a „Țarului” Covid, Tony Fauci, supranumit „Dr. Moarte”: