ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Propagandistul celor trei măști, Dr. Anthony Fauci, spune în premieră mondială că „nu este convins” că virusul COVID-19 s-a dezvoltat în mod natural și afirmă că e gata să ceară o anchetă deschisă asupra originilor virusului.
 
Cu această ocazie o invităm pentru ultima oară pe SNSPISTA Alina Bârgăuanu, care ne-a pus pe o listă neagră de „fake news” alături de avocatul Gheorghe Piperea, pentru că am făcut această afirmație în urmă cu un an, pe 1 mai 2020 - bazându-ne pe un Raport al Comunității de Intelligence a SUA - , să retragă imediat de pe internet raportul mincinos al ONG-ului ei, în care suntem defăimați, în caz contrar urmând să o dăm în judecată atât pe ea personal cât și colectivul ei de la Era Socialistă și organizația juridică din care face parte, urmând să solicităm despăgubiri cât toate finanțările străine pe care le-a primit până acum. Este, de altfel, valabil și pentru piticii transofili de la LARICS, pentru care pregătim un proces în care va fi chemată și Academia Română, sub umbrela căreia agentura LARICS s-a plasat diversionist, în stil clasic KGB-ist, pentru a face jocurile murdare ale tablagiilor Rusiei din Transnistria.

„Există încă multă tulburare în jurul originilor COVID-19, așa că am vrut să întreb, ești încă încrezător că s-a dezvoltat natural?” l-a întrebat Katie Sanders, de la PolitiFact, pe cel mai important expert în boli infecțioase al națiunii într-un eveniment intitulat United Facts of America: A Festival of Fact-Checking (VIDEO AICI).

„Nu, de fapt”, a spus Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), la aproximativ 12 minute din înregistrarea evenimentului, care a avut loc la începutul acestei luni, dar a fost trecut cu vederea de majoritatea presei, transmite azi, duminică, 23 mai 2021, Fox News.

Din ce în ce mai multe voci ridică problema implicării lui Fauci în importarea virusului criminal din China, după cum puteți afla în documentarul video PLANDEMIE, tradus în limba română, și disponibil mai sus.
 
Strategia lui Fauci de a ridica pentru prima oară de la debutul „pandemiei” această ipoteză denotă de fapt încercarea lui tardivă de a se situa în afara problemei, jucând un rol de naiv interesat în aflarea adevărului.
 
Fauci trebuie să răspundă pentru rolul pe care l-a jucat la Laboratorul de la Wuhan, a cerut însă influenta publicație americană The Spectator, pe 10 mai.
 
După ce realizatorul FoxNews Tucker Carlson a expus legăturile lui Fauci cu Laboratorul Partidului Comunist Chinez de la WUHAN, afirmând tranșant că eminența cenușie de la dreapta lui Bill Gates este responsabilă pentru plandemia Covid 19, în urmă cu câteva zile, pe 19 mai 2021, Comitetul de Intelligence al Senatului SUA a emis un Raport oficial în care se arată că:
 
„Sub conducerea Doctorului Anthony Fauci, între anii fiscali 2014 și 2019, Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) a acordat mai mult de 3,7 milioane dolari Alianței EcoHealth pentru a examina "riscul de viitoare coronavirusuri (COV)”. EcoHealth Alliance a primit, de asemenea, o finanțare de la Agenția S.U.A. pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
 
Președintele Alianței EcoHealth, Dr. Peter Daszak, a fost un adversar deschis al ipotezei de scurgerea virusului dintr-un laborator, încă de la izbucnirea pandemiei.

Alianța EcoHealth subcontractează inclusiv Institutul de Virusologie de la WUHAN pentru a-și desfășura cercetarea de coronavirus. Unul dintre proiectele care au fost finanțate parțial de granturile guvernamentale americane primite de către Alianța EcoHealth, care se adaugă la o finanțare primită de la guvernul chinez, a fost un studiu din 2015 desfășurat în parteneriat cu Institutul WUHAN.

Studiul a efectuat cercetări pentru crearea unui virus hibrid care combină elementele de la două Coronavirusuri, inclusiv cele care au cauzat SARS în 2002. Virusul mutant creat de cercetători poate infecta mai ușor celulele umane, printr-o modificare nenaturală și nefirească, deoarece "aproape toate coronavirusurile de la lilieci nu au putut să se lege la receptorul uman cheie".”

Aceasta se scrie, între multe altele, în Raportul Comitetului special de Informații al Senatului SUA despre care nu veți citi nici un cuvânt în presa cumpărată la kg de pigmeii „Marii Resetări” din România.

Raportul mai subliniază că Laboratoarele Wuhan sunt conduse de generalul Armatei Poporului Chen Wei, expertul numărul 1 al Chinei în război biologic. De asemenea, Raportul Senatului SUA, semnat de republicanul Devin Gerald Nunes, confirmă că Ambasada SUA de la Beijing și-a exprimat suspiciunile asupra activității de la Wuhan încă din 2017.

„Preocupările legate de siguranță privind practicile Laoboratoarelor WUHAN au fost identificate de oficialii Ambasadei SUA la sfârșitul anului 2017. În martie 2018, experți în domeniul sănătății și științei din Beijing au făcut vizite multiple la WUHAN. Diplomații au avertizat Washingtonul că lucrarea laboratorului pentru coronavirusurile de la lilieci, împreună cu alte preocupări grave legate de siguranță, ar putea duce la dezlănțuirea accidentală a unei pandemii asemănătoare unei noi SARS.”

Wall Street Journal, care a publicat primele suspiciuni ale serviciilor de informații americane pe 17 aprilie 2020, afirmă într-un articol publicat acum, pe 23 mai 2021, că rapoarte secrete au arătat la timp că trei cercetători de la Wuhan au fost spitalizați în noiembrie 2019.

Fauci a fost implicat până peste cap în toată această combinație transmite presa alternativă americană. Suspiciunile Comitetul special al Senatului SUA sunt sintetizate în 25 de întrebări fundamentale lansate cu privire la implicarea Chinei în Afacerea Plandemiei. Comitetul de Intelligence cere informații pe această temă de la 11 șefi din Securitatea SUA, între care cei ai CIA, FBI, NSA și DIA.

RAPORTUL COMITETULUI SENATULUI SUA POATE FI DESCĂRCAT DE LA ACTIVENEWS

 
Fauci acuzat de genocid încă din 1994, ca implicat în „epidemia” de SIDA

În acest timp, filmarea unei prezentări făcute pe 7 decembrie 1994 de dr. Robert Wilner a fost scoase zilele acestea la lumină pe Internet. Dr. Wilner este autorul cărții „Înșelătorie mortală: Dovada că sexul și HIV nu cauzează absolut deloc SIDA”.

Pentru a-și demonstra punctul de vedere, dr. Wilner și-a injectat în direct sânge provenind de la o persoană infectată cu virusul HIV, pentru a arăta că nu se infectează, într-o conferință de presă.

Însă motivul pentru care această înregistrare a demonstrației făcute de el circulă astăzi pe Internet este ceea ce a afirmat acesta în urmă cu peste 25 de ani despre Anthony Fauci și alții de la Institutul Național de Sănătate din acea vreme. Dr. Wilner spune:
 
„Este vorba despre cel mai groaznic scandal și cea mai oribilă înșelătorie comisă vreodată, nu numai în numele „științei”, ci și din omenire și din întreaga istorie.

Astăzi este 7 decembrie. Aveam 12 ani când a avut loc atacul de la Pearl Harbor. Și îmi amintesc foarte bine cel de-Al Doilea Război Mondial.

Și astăzi este o zi foarte importantă, deoarece constat o paralelă incredibilă între ceea ce se întâmplă în așa-numita „epidemie de SIDA” și ceea ce s-a întâmplat în anii care au precedat și determinat cel de-Al Doilea Război Mondial.

Marea minciună a lui Hitler - este uimitor, cred că el ar invidia munca pe care o fac membrii Institutului Național de Sănătate (NIH) și chiar mass-media, mai ales în această țară (SUA).

Și îi voi vădi de minciună pe indivizii de la NIH, în special pe Gallo, Fauci, Haseltine și Essex și restul acestor ticăloși de cea mai joasă speță.

Criminali vinovați de genocid, fără nici o urmă de îndoială.

Îi invit să mă dea în judecată! Chiar vreau ca Burroughs Wellcome să mă dea în judecată!

Pentru faptul că au pus pe piață cu bună știință un medicament ucigaș. Pentru că, într-o instanță de judecată, aș avea posibilitatea de a aduce dovezi și probe absolute, așa cum am făcut-o în cartea mea, Înșelătorie mortală.

Acum nu sunt singur în ceea ce fac astăzi aici. Cum de trece presa cu vederea un adevăr atât de evident?

De ce și-ar pune în pericol întreaga carieră cel mai bun și mai renumit virusolog din lume, membru al Academiei Naționale de Științe, Peter Duesberg? Ce a avut de câștigat?

Și-a pierdut deja laboratorul. Și finanțarea. Nu putem să-i luăm catedra pentru că este titularizat”, afirma dr. Wilner în 1994.
 
Profesorul Robert Wilner descrie în conferința sa de presă exact aceiași pași pe care Fauci, supranumit „Dr Moarte”, i-a făcut după 25 de ani în cazului virusului Covid - apariția „virusului”, teste care demonstrează fals, în proporție de 90%, boala, definirea SIDA drept o „epidemie” și, apoi, soluția salvatoare: VACCINUL

Dr. Wilner nu s-a infectat de SIDA în urma injectării cu sângele unui bolnav de SIDA dar a murit la mai puțin de un an după această prezentare, în aprilie 1995, zice-se că în urma unui atac de cord, afirmă Health Impact News.
 
Iată extraordinarul discurs al doctorului Robert Wilner, cel care a demonstrat Înșelătoriei SIDA. Toate afirmațiile sale din 1994 se potrivesc perfect pe cazul de azi al Înșelătoriei Covid: