ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Singura speranță – și aceea anemică – împotriva monstruosului Sistem al Dictaturii Sanitare a fost Puterea Judecătorească. Acum, înaintea Plandemiei 2.0, se trece la lichidarea ei.

Un judecător german care a anulat regulile guvernamentale privind obligativitatea purtării măștii de către copii în școli, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și își va pierde postul și dreptul la pensie.

Judecătorul Christian Dettmar (foto) a anulat Ordonanța emisă de landul Thuringia în 2021 potrivit căreia, în cadrul restricțiilor Covid, copiii erau obligați să poarte măști în școli, să păstreze o distanță minimă între ei și să fie testați periodic.

Apreciind că toate aceste măsuri nu sunt compatibile cu binele copiilor, judecătorul Dettmar a hotărât că două școli din orașul Weimar nu mai sunt obligate să le respecte.

Precedentul creat de Dettmar risca să arunce în aer întregul sistem al Plandemiei, nu doar în Thuringia ci și în întreaga Germanie.

De aceea, împotriva judecătorului s-a mobilizat întregul Sistem al Dictaturii Sanitare.

În urma unei plângeri depuse de Departamentul de Educație al landului Thuringia, o instanță superioară a casat decizia lui Dettmar.

Mai mult, împotriva judecătorului a fost pornită urmărirea penală, el fiind acuzat de „deturnarea legii” (!) și de a fi judecat într-o speță unde nu avea autoritate (!).

Judecătorului i s-a mai reproșat că, atunci când a luat decizia, a ascultat doar experți critici față de restricțiile Covid.

Drept urmare, un tribunal districtual din Thuringia l-a găsit vinovat pe judecătorul Christian Dettmar, condamnându-l la o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, cu suspendare.

Avocații lui Dettmar au cerut achitarea, în vreme ce parchetul a cerut o pedeapsă de trei ani cu executare.

Ambele părți au făcut apel împotriva sentinței, relatează radioul local MDR, care a urmărit subiectul încă de la început, în 2021.

În timpul procesului, acuzarea a afirmat că Dettmar, prin hotărârea sa, a dorit să transmită un manifest politic, nu să aibă în vedere binele copiilor și că a șters din computerul său e-mail-uri și fișiere pentru a-și ascunde urmele (!).

În schimb, apărarea a susținut că acțiunea împotriva lui Dettmar este motivată politic și că se dorește ca acesta să fie redus la tăcere.

Dettmar însuși a declarat că nu regretă hotărârea emisă și că a doua oară ar judeca la fel, „potrivit celor mai profunde convingeri ale sale”.

Sentința împotriva judecătorului Dettmar are mai mult decât implicații morale și simbolice: dacă sentința de doi ani de închisoare cu suspendare nu pare gravă, legea prevede că orice funcționar condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de peste un an, este dat afară și își pierde dreptul la pensie.

Dettmar a fost deja suspendat și, în așteptarea judecării contestațiilor, poliția i-a percheziționat domiciliul, biroul și toate dispozitivele digitale.

Condamnarea unui judecător - care se presupune că este independent - pentru că a judecat potrivit propriei conștiințe și nu ordinelor guvernamentale creează un nou precedent îngrozitor în Declinul Democrației Occidentale.

Practic, Germania anulează Separația Puterilor în Stat. 

Germania a fost una dintre cele mai represive țări în timpul Dictaturii Sanitare.

Monstruozitatea regimului a mers până acolo încât poliția ajunsese să măsoare cu metrul de lemndistanța dintre participanții la proteste.

Scriitorul CJ Hopkins este foarte aproape să fie condamnat pentru că a publicat pe coperta ultimei sale cărți „simboluri naziste”.

Pentru orice om întreg la cap, este limpede că volumul său de eseuri, „Apariția Reichului Noii Normalități”, care are pe copertă o svastică și o mască, nu face nici pe departe apologia Nazismului, dimpotrivă reprezintă o critică la adresa totalitarismului regimului german actual.

Nu Hopkins, ci Germania este cea care se îndreaptă, în Pas de Gâscă, spre Dictatură.

Într-o declarație epocală, din septembrie 2022, ministrul de Externe al Germaniei, Annalena Baerbock, recunoștea cu seninătate MOARTEA DEMOCRAȚIEI și că dorințele alegătorilor nu au nici o importanță în fața intereselor Guvernului.