ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Shingler, tată a doi copii, în vârstă de 58 de ani, lăsat paralizat de prima doza de ser experimental AstraZeneca „anti-Covid”, trebuie să folosească un scaun cu rotile și un cadru de mers după 420 de zile de spitalizare, transmite DailyMail.

Anthony Shingler a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barre după administrarea injecției „anti-Covid”, boală tratabilă în procent de 99,98%. A petrecut 420 de zile în spital după inocularea cu „vaccinul” „sigur și eficient” AstraZeneca de la Oxford. Britanicul a declarat că și-ar fi dorit să fi ignorat sfaturile Guvernului cu privire la injecția Covid.

Fostul agent de securitate Anthony Shingler a rămas paralizat după ce a primit prima doză „slavatoare” de la AstraZeneca. Tată a doi copii, fostul agent perfect sănătos înainte de injectare a fost în sfârșit externat din spital după 420 de zile de internare ca urmare el a unui „efect advers rar” al „vaccinului” experimental „anti-Covid”. El are și cariera și viața distruse de acum înainte.

În martie anul trecut, la doar câteva zile după ce a fost vaccinat, a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Royal Stoke cu dureri severe, precum și cu furnicături și ace. După ce a petrecut luni de zile conectat la un ventilator la Royal Stoke, Anthony a fost transferat la spitalul Haywood în noiembrie pentru a-și continua recuperarea lungă și dureroasă.

Acum, bărbatul în vârstă de 58 de ani s-a întors acasă, la Northwood, pentru a fi alături de soția sa, Nicola, și de cele două fiice ale lor.

Shingler - care nu avea nicio afecțiune înainte de a face vaccinul și era un tip perfect sănătos, ca lucrător în pază și securitate - spune că „nu va mai fi niciodată la fel” după ce a rămas în scaunul cu rotile și cu un cadru de mers pentru a se deplasa prin casă.

Înainte de reacția adversă „rară”, Shingler era sănătos și activ, fără nici un fel de afecțiuni medicale anterioare.

Descriind perioada petrecută în spital, el a declarat pentru StokeonTrentLive: „Am fost rugat să dau un telefon celor dragi când am fost dus la terapie intensivă, deoarece nu știau dacă voi supraviețui sau nu. Am vorbit cu soția și cele două fiice ale mele și le-am spus 'la revedere'. A fost înspăimântător.”

„Am stat apoi pe un ventilator timp de luni de zile în recuperare. Chiar dacă eu eram cel care zăcea paralizat pe un pat de spital, familia mea a trecut prin mai multe greutăți decât mine”, spune fostul agent de securitate.

Shingler a fost diagnosticat oficial cu sindromul Guillain-Barré (GBS), o afecțiune gravă care afectează nervii. În această afecțiune, sistemul imunitar al organismului deteriorează celulele nervoase, provocând slăbiciune musculară și uneori paralizie, în urma unei infecții și, „în cazuri rare”, a unei vaccinări.

Britanicul a fost deconectat de la ventilator în octombrie și a reușit să respire singur, dar spune că încă nu-și putea mișca corpul:

„Nu puteam să-mi mișc decât capul. Exista un sonerie pentru a chema asistentele și a trebuit să o lovesc cu capul pentru că nu-mi puteam folosi mâinile. Te dă peste cap pentru că creierul îți spune să te ridici din pat, dar corpul tău nu poate face asta. Este foarte frustrant.

Când am fost mutat la Hayward am început să fac fizioterapie. A fost o etapă în care m-am pierdut și am izbucnit în lacrimi. M-au ținut într-o cameră separată toată noaptea”.

Anthony a mai adăugat: „Înainte de a se întâmpla acest lucru, mă consider o persoană puternică din punct de vedere mental. Nimic nu mă putea afecta, dar asta a fost altceva - și-a pus amprenta și asupra sănătății mele mintale.

Nu pot merge la serviciu, nu pot conduce sau să mă îmbrac singur. Mâinile mele sunt atât de rău încât nu pot să apuc nimic. Folosesc un scaun cu rotile și am un cadru de mers pe care trebuie să mă sprijin. Nu pot sta în picioare de unul singur. Pot să merg doar până la 20 de metri cu un cadru.”

Anthony Shingler regretă acum că a urmat sfatul guvernului de a se vaccina împotriva coronavirusului.

El regretă schimbarea dramatică prin care trece: „Este o schimbare de viață, dar nu eu am făcut ceva care să provoace acest lucru. Am făcut doar ceea ce Guvernul ne-a spus să facem. Regret că am făcut vaccinul. Dacă aș fi știut că există posibilitatea de a păți asta, nu m-aș fi apropiat de el.”, conchide victima vaccinului „sigur și eficient”.

Un caz similar petrecut în România a fost publicat în exclusivitate de ActiveNews:

PREMIERĂ ACTIVENEWS. Militarul veteran Sorin Ștefănescu, victimă semi-paralizată a vaccinului Pfizer: Mi s-a spus „băi, norocosule, parcă au dărâmat unii niște bolovani pe tine”. INTERVIU filmat de Iulian Capsali și Claudiu Catargiu. VIDEO EXCLUSIV

Reamintim și cazul italiencei Francesca Tuscano, care a fost ucisă de vaccinul AstraZeneca exact în aceeași perioadă cu inginerul român Ioan Barbu. Viața tinerei de 32 de ani a fost evaluată de statul italian la 77.468 euro. În România cine va plăti despăgubirile - Gheorghiță sau Arafat?