ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 „Sfântul Apostol Andrei este părintele nostru spiritual, este primul care a venit aici și a propovăduit Cuvântul și ne-a născut prin Sfânta Evanghelie.  El l-a chemat apoi pe Sfântul Filip, care a stat aici 20 ani. Sfântul Andrei este cel trimis de Dumnezeu prin sorți, astfel că avem aici 2 apostol din 12. Sfântul Andrei ne-a născut la această viață nouă, ne-a dăruit să-i fim ai lui Hristos. Sărbătoarea o vom ține cu multă bucurie, cu multă însuflețire.  Anul acesta, rata de infectare a scăzut foarte mult, iată că și în București a scăzut sub 3%, eu invit pe toți credincioșii din toată țara să vină”a mai transmis IPS Teodosie. VIDEO mai sus.

Programul manifestării a fost publicat de ActiveNews AICI.

În această seară a avut lo slujba privegherii oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului la Mănăstirea Sf. Ap. Andrei din localitatea Ion Corvin, jud. Constanța.VIDEO mai jos: