ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preoți, intelectuali publici, activiști ai Bisericii, jurnaliști, ba chiar și ierarhi, au dat de înțeles că e necesară sau chiar au cerut tranșant demiterea progresistului Vasile Bănescu din funcția pe care o ocupă la Patriarhie. Acum a venit și rândul credincioșilor, a Bisericii vii. Peste 1700 de cereri pentru demiterea lui Bănescu au fost adresate până la această oră Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, printr-o PETIȚIE PUBLICĂ de abia lansată în spațiul online.

Oamenii s-au săturat de el, mai ales după ce și-a permis incalificabil, încălcând fișa postului pentru care e plătit din banul văduvei, să ia la rost și să insulte ca un vajnic activist comunist Înalți Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, între care se numără PS Ignatie, Episcop al Hușilor, PS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, IPS Calinic al Sucevei și Rădăuților și, nu în ultimul rând, cu o ură debordantă, pe IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, singurul ierarh care a înfruntat fățiș abuzurile ilegale direcționate împotriva Bisericii Naționale în timpul pandemiei.

Derapajele și contorsiunile sale morale și lingvistice au fost sancționate cu promptitudine în mai multe rânduri, numeroase personalități solicitând demiterea progresistului mascat și vaccinistului fățiș. Cele mai cunoscute cazuri le puteți citi AICI.

Cu speranța că Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va ține cont de cerința dreptcredincioșilor români insultați de Vasile Bănescu, aceștia vă îndeamnă să citiți și semnați PETIȚIA ONLINE care poate fi găsită AICI.

Citiți și Teodor Baconschi poate să stea liniștit: Homosexualii din România l-au ascultat și cer Legalizarea Parteneriatelor Civile. Cele 52 de revendicări ale homosexualiștilor, cele 35 de ONG-uri și cele 35 de companii care îi susțin. DOCUMENT