ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„La Mănăstirea Petru Vodă, în preajma marii Sărbători a Adormirii Maicii Domnului 2022, părintele Justin Pârvu ne-a transmis, prin doi fii duhovnicești, cărora le-a apărut în vis, următorul apel răspicat:

„Toți românii să se întoarcă în Țară! Nici un român să nu mai părăsească România!”

Astăzi, la Mănăstirea Paltin, Icoana Sfinților Martiri din temnițele comuniste izvorăște mir de culoarea sângelui !

Oare nici acum, cu aceste mesaje venite din veșnicie nu conștientizăm că Hristos este singura cale de scăpare în fața urgiei care va veni?

"Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine." (Ioan, 14, 6)

Noapte binecuvântată!”, atrage public atenția un drept credincios asupra acestui fapt miraculos despre care Maica Justina ne oferă explicații în filmarea care urmează. Fenomenul a început cu câteva zile înainte de 23 august 2022, de când datează imaginile video, și a continuat și după, mirul transformându-se în adevărate LACRIMI DE SÂNGE.

Din icoana mărturisitorilor din temnițele bolșevice a mai curs mir și în septembrie anul trecut, după cum a relatat și prezentat video și ActiveNews, la scurt timp după ce cursese mir din trei reprezentări iconografice ale Părintelui Justin Pârvu, dintre care una aflată pe fotoliul său din chilia sa de la Mănăstirea Petru Vodă, fenomen care s-a repetat apoi și în chilia sa de la Paltin.

Mărturia maicii Justina, stareța mănăstirii Paltin

„– Deci de câteva zile a început să fie o mireasmă foarte puternică și azi-dimineață, întâmplător, am văzut că aceste pete roșiatice care totuși mai erau și mai demult, au început să fie din ce în ce mai multe și să fie lichide și să se unească între ele. Chiar să se prelingă.

Dimineață nu se prelingeau, ci acum, seara, am observat că au început să se prelingă și să se unească între ele. 

Au mai apărut încă alte trei… mai multe de fapt, așa ca niște urme, niște dâre de mir și această icoană așa e – ca și cum ar transpira încontinuu (transcrierea continuă sub filmare).

VIDEO:

Chiar se vede pe toată suprafața că încearcă… parcă din toți porii să izvorască ceva. 

Nu e prima oară când izvorăște mir, dar așa în acest fel…

– Și nu de culoarea asta, nu maică?

– Nu de această culoare închisă ca de sânge. Și la mâna Maicii Domnului aici, la fel, se văd iar urme foarte puternice aici. Așa… Din nou se transformă într-o altă culoare. 

Și la Sfinți. Aici, în dreptul Părintelui Calciu… și în dreptul Părintelui Sandu Tudor…

– Dar chiar maică!…

… Au început și mai puternic. Aici nu sunt nici aburi în această încăpere. Pur și simplu este ca o cameră normală care nu are nicio sursă de căldură sau de nu știu ce să zic, de condens. Nu are cum. Și oricum… mireasma care o emană e foarte puternică.”

Frații de la O Chilie Athonită au dezvoltat subiectul și l-au întregit într-o filmare proprie cu o introducere și un colind:

Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin

Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Amin

O mică introducere

Acum în continuare, o să vedeți o icoană care a izvorât mir la Mănăstirea de maici Paltin Petru Vodă. Și nu o să insist foarte mult pe descrierea a ceea ce s-a întâmplat acolo pentru că Maica Stareță, maica Iustina o să vă explice.

Ceea ce vreau să spun este faptul că Sfinții români sunt mari. Noi din păcate nu-i cinstim, noi din păcate nu luăm aminte la aceste minuni și trebuie să știți că icoanele izvorăsc mir, icoanele plâng. De ce? Pentru că situația este de plâns. 

Și aceste mari semne apar datorită miopiei noastre, datorită faptului că nu vedem. Ca și în clipa în care oamenii nu mai au vederea corespunzătoare și atunci Dumnezeu le dă niște litere mari, niște minuni mari. După cum spune Sfântul Apostol Pavel că minunile sunt pentru cei necredincioși. Și deci pentru noi sunt acestea ca să ne trezim. 

Fraților, trebuie să ne trezim! Și trebuie să luăm aminte, să ne rugăm să fim mai aproape de Dumnezeu! 

Acum, vă las în continuare să vedeți clipul pe care maicile de la Mănăstirea Paltin l-au înregistrat.

Să vă binecuvânteze bunul Dumnezeu și să vă rugați și pentru noi să ne lumineze bunul Dumnezeu!

Pentru rugăciunile Sfinților Părinților noștri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi. Amin

VIDEO:

Vedeți și o filmare cu un grup de copii la mormântul Părintelui Justin: