ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Un alt tablou al Părintelui Justin, din chilia sa din mănăstirea Paltin Petru-Vodă, izvorăște mir. Domnul să ne întărească cu Harul Său pentru vremurile grele ce vor veni asupra noastră!”, a transmis Mănăstirea ctitorită de Duhovnicul Neamului.

Vedeți și MINUNE: Icoana Părintelui Justin de la Petru Vodă a izvorât mir sub ochii reporterului ActiveNews. FOTO / VIDEO EXCLUSIV


Este pentru a treia oară într-o perioadă relativ scurtă de timp când icoane și fotografii cu vrednicul de pomenire Părinte Justin, martir al închisorilor bolșevice, izvorăsc mir.

Vedeți A doua filmare cu mirul care curge din trei icoane ale Părintelui Justin Pârvu de la Petru Vodă. EXCLUSIV ActiveNews TV


De asemenea, săptămâna trecută, o reprezentare a martiriului mucenicilor din închisori, aflată în Muzeul Mărturisitorilor de la Mănăstirea Paltin-Petru Vodă, a izvorât mir.

Vedeți Plânge cu mir o icoană a mucenicilor temnițelor bolșevice din Muzeul Mărturisitorilor de la Mănăstirea Paltin-Petru Vodă. Astăzi se împlinesc 60 de ani de la martiriul Părintelui Ilarion Felea (18 septembrie). VIDEO Exclusiv ActiveNews

Totodată, de Înălțarea Sfintei Cruci, Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir într-o biserică istorică din Baia de Fier, județul Gorj, închinată Tuturor Sfinților (VIDEO AICI)

Vedeți mai jos și VIDEO de la înregistrarea celei de a doua minuni cu icoana Părintelui Justin izvorâtoare de mir: