ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Azi a fost deshumat Sfântul Mărturisitor Ioan Ianolide care era înmormântat la Mănăstirea Cernica și dus la Mănăstirea Paltin, izvorând o mireasmă de nedescris”, a scris un utilizator Facebook, Gabriel Dorneanu, publicând și fotografia  de mai jos:

„A fost minunat la deshumarea osemintelor Sfântului Ioan Ianolide. O bucurie cum numai Dumnezeu poate dărui inimilor.

Craniul dragului mărturisitor este galben, un semn al sfințeniei (dacă mai era nevoie de încă unul).

Slavă Domnului pentru că ni i-a dăruit pe Sfinții Închisorilor!”, a scris Aproapele meu, adăugând și fotografia din baza materialului nostru.

Corespondentul ActiveNews, Valentin Trușcă de la Starea de Libertate, confirmă buna mireasmă și ne oferă și imaginea la care se face referire:

După cum știu apropiații, Doamna Constanța Ianolide, soția mărturisitorului, se află sub îngrijirea maicilor de la căminul de bătrâne din cadrul Mănăstirii Paltin-Petru Vodă, locul către care s-au îndreptat sfintele moaște ale martirului pentru Hristos din închisorile bolșevice.

ACTUALIZARE: Sfintele moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Petru Vodă. Slujba de deshumare de la Cernica - VIDEO

 

Citiți și IOAN IANOLIDE, MĂRTURISITORUL CU MOAȘTE SFINTE: M-AM ÎNTÂLNIT CU DUMNEZEU

Fie ca Sfinții Închisorilor să-și găsească locul în calendare așa cum îl au deja în sufletul românilor!