ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maicile de la Petru Vodă au oferit de Ziua Unirii Principatelor Române o înregistrare inedită cu vrednicul de pomenire Părintele Justin Pârvu, de la a cărui plecare la Ceruri se împlinesc anul acesta 10 ani (10 februarie 1919 - 16 iunie 2013).

„Ascultați un cuvânt plin de înțelepciune al Părintelui Justin, prin care laudă suferințele poporului român, îmbrăcat cu virtutea smereniei dar și ce ne lipsește ca neam să urcăm spre biruință”, transmit maicile  - VIDEO mai sus.

A apărut Calendarul cu Părintele Justin pentru 2023 - Anul Omagial Justin Pârvu, la 10 ani de la Adormire. COLINDELE MAICILOR DE LA PETRU VODĂ și BALADA Părintelui Justin și a Sfinților din închisori (VIDEO)

De la monahii primei ctitorii a Părintelui de la Petru Vodă ne-a parvenit drept Remember, spre luare aminte, o filmare cu Părintele Justin despre problema cipurilor și a actelor biometrice, care sunt impuse acum, din nou, românilor, pe repede înainte și fără un real dialog dintre autorități și cei pe care se presupune că îi slujesc aleșii și bugetarii plătiți de noi.

CALENDARUL MĂRTURISITORILOR - 2023 - Cadoul ActiveNews de Ziua Unirii Principatelor Române - PDF/FOTOGRAFII. La Mulți Ani! 

„Cea mai mare pacoste și păcat care vine peste noi acum este păcatul împotriva Duhului Sfînt, care nu se va ierta. Ei bine, acum, noi, creștinii, suntem puși în situația de a ne lepăda și a cădea în păcatul cel mare împotriva Duhului Sfânt, după care nu este mântuire”, spunea Părintele, profetic, pe 18 martie 2009. VIDEO mai jos: