Fenomenul Sound of Freedom – Disney, Amazon și Netflix au refuzat filmul – Îngerii au făcut o minune (VIDEO)


Mexicanul Eduardo Verastegui, producătorul Sunetului Libertății, a povestit despre obstacolele uriașe pe care le-a avut de trecut pentru a scoate totuși filmul care a cucerit lumea.
Cu câteva zile înainte ca Donald Trump să organizeze o vizionare cu Sound of Freedom (FOTO) la clubul său din Bedminster, New Jersey, într-un interviu pentru Breitbart News, Verastegui a oferit detalii spectaculoase despre cei opt ani, cât au trecut de la întâlnirea cu Tim Ballard până la ieșirea filmului pe ecrane.
„Întâi de toate, sunt foarte recunoscător pentru ceea ce se întâmplă”, a declarat producătorul.
„Mi se pare că visez. Și mi-e teamă să nu mă trezesc, pentru că este un vis minunat.”
Verastegui a povestit că totul a început cu opt ani în urmă, când el și conaționalul său, regizorul mexican Alejandro Monteverde, cu care crease o companie de producție, l-au întâlnit pe Tim Ballard, faimosul activist care și-a dedicat viața combaterii traficului de copii.
Sound of Freedom este bazat pe întâmplări reale din viața lui Ballard, al cărui rol este interpretat de Jim Caviezel.
Verastegui spune că întâlnirea cu Ballard a fost crucială: el și Monteverde au realizat imediat că trebuie să facă un film cu această temă.
„După cum știți, Statele Unite sunt cel mai mare consumator din lume de copii pentru sex. Mexicul este furnizorul numărul unu. Iubesc Mexicul. Iubesc America. Trebuie să facem ca America și Mexicul să fie libere din nou. Avem nevoie de o mișcare. Acest film va începe o mișcare... doar că noi nu am știut când și cum.”
Verastegui a explicat că el și Monteverde au terminat filmul cu câțiva ani în urmă.
Filmul trebuia inițial să fie produs de 21st Century Fox, însă compania a fost achiziționată de Disney, iar cel cu care Verastegui și Monteverde bătuseră palma, a plecat.
„Le-am prezentat (celor de la Disney) filmul terminat și mi-au zis că filmul nu este pentru ei.”
Verastegui spune că a negociat timp de un an până să poată scoate filmul de la Disney și să încerce să găsească alt studio de distribuție.
„Am mers din ușă în ușă la Netflix, Amazon și la alte studiouri.”
Toate l-au respins.
„Unii dintre ei nici măcar nu mi-au răspuns la telefon. Am trimis sute și sute de mesaje la diferite persoane. Nimic.”
Situația era teribilă.
„Nu am renunțat, deoarece filmul era despre salvarea unor vieți. Dar erau opt ani de când începusem proiectul. O mulțime de timp.”
Disperat, l-a rugat pe Dumnezeu „să trimită niște îngeri pentru a salva filmul”.
Iar Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea. A apărut Angels Studio, o companie de mici dimensiuni, care s-a oferit să distribuie filmul.
Producătorul a explicat de ce au decis să lanseze Sound of Freedom de ziua națională a SUA:
„Pentru că Statele Unite sunt consumatorul cel mai mare din lume de copii pentru sex, trebuia să zguduim conștiința acestei țări de 4 iulie.”
Și a adăugat:
„Haideți să facem ceva pentru a le reda libertatea acestor copii înrobiți.”
Și-au asumat să lanseze Sound of Freedom pe 4 iulie, conștienți că vor avea de înfruntat concurența altor filme, ca de exemplu Indiana Jones 5, distribuit de Disney.
Și minunea s-a produs.
„Omenește vorbind, era imposibil să facem față, dar... Copiii lui Dumnezeu nu sunt de vânzare... Dacă Dumnezeu este cu noi, cine ne poate sta împotrivă?”
„Nu mi-aș fi imaginat nici într-un milion de ani că vom bate Indiana Jones pe 4 iulie. Suntem filmul numărul unu în America.”
Puteți viziona interviul integral cu Eduardo Verastegui AICI.

la lupta pentru Adevăr!
Pe același subiect

A murit Rona Hartner! Două cancere agresive după vaccinarea Covid

Cristian Tudor Popescu la moartea Stelei Popescu: ”A jucat toată viața numai în filme proaste cu excepția unuia de Radu Jude. Eu la Nea Mărin Miliardar stau ca un bolovan, nu reușesc să râd de la cap la coadă”. La fel a făcut la moartea lui Arșinel

Ziua lui Mihai. MIHAI EMINESCU. Un text definitoriu în fața sacrilegiului la care este supus și azi Marele Român de către Dușmanii Omului. Cazul HISTORY, Marcel Iureș, CTP (I)

23 noiembrie 2017: A murit Stela Popescu. Marea actriță spunea că prima amintire pe care o are întipărită în memorie era invadarea Basarabiei de către Armata Roșie. Ultimul interviu: România toată e frumoasă, dar o lăsăm pe mâna altora

Irina Petra Stroe: BRÂNCOVEANU - de Dan Pița

INEDIT: Pagini din Jurnalul Maicii Ecaterina Fermo scoase la lumină la un an de la trecerea sa la Domnul (13 noiembrie 2022)
Recomandările noastre

Reuters: Putin NU va face Pace în Ucraina înainte de alegerile din SUA din 2024 – Adevăr sau Provocare?

Statul Român către KIEV: Actul final al Conferinței CSCE de la Helsinki prevede posibilitatea modificării frontierelor pe căi pașnice, diplomatice. DOCUMENT AL PARLAMENTULUI ROMÂNIEI CĂTRE UCRAINA, din 28 noiembrie 1991
Secțiuni: Prima pagină Știri Teatru / Film
Persoane: Donald Trump Jim Caviezel
Organizații: Hollywood Pictures
Tip conținut: Știri
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (10)