ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu cu mult timp în urmă, un oarecare Sorin Cucerai, lucrător cu ziua pe diverse "platforme", de la Dilema lui Andrei Pleșu la Criticatac, lansa o dezinformare murdară la adresa Coaliției pentru Familiei. 
 
Cucerai mințea fără jenă că în cadrul unei dezbateri televizate de la TVR 1, un „reprezentant al CpF a declarat că Hitler a fost un tip OKay până prin 1942, când a înnebunit”. În realitate - după cum ActiveNews a demonstrat - cel care a făcut o afirmație asemănătoare dar în alt context, a fost profesorul de drept constituțional Gheorghe Iancu. Dar acesta nu este nici membru al Coaliției pentru Familie, nici reprezentant al acesteia. Mai mult, Iancu a fost invitat la respectiva dezbatere de către Televiziunea Română, nu de către Coaliția pentru Familie. Adică, exact ca-n bancurile proaste cu Radio Erevan. Acesta este, de altfel, nivelul propagandiștilor împotriva familiei normale. La ceasul comemorării începuturilor celui mai mare genocid din Istoria omenirii, cel dezlănțuit de bolșevicii sataniști ai lui Vladimir Ilici Lenin împotriva creștinismului și a umanității, succedat și completat apoi de dementul anticreștin Adolf Hitler, e cazul să subliniem: nu, nici Lenin, nici Hitler n-au fost OKay; ci O Gay! Adică homosexuali.

CIA, respectiv OSS (Office of Strategic Service - precursorul serviciilor speciale americane) și KGB, respectiv NKVD, au documentat (și) viața sexuală a celor doi psihopați. Documente recent declasificate din Arhiva CIA, din care prezentăm aici câteva extrase, arată preocuparea ofițerilor de informații americani cu acest aspect, în vederea conturării profilului psihologic al subiectului și a unor predicții asupra acțiunilor lui viitoare, dintre care nu lipsește cea a sinuciderii.

Zvonuri despre această latură a lui Hitler au existat încă din timpul vieții sale. Un specialist care a abordat-o concret, într-o lucrare complexă, a fost istoricul german Lothar Machtan, profesor de Istorie modernă și contemporană la Universitatea din Bremen. El merge pe urmele lucrărilor psihanalistului Walter Langer, unul dintre experții OSS, și Robert Waite, profesor specializat în istoria nazismului, apărute în anii '70. În cartea sa - "The Hidden Hitler" -, publicată în 2001, Machtan demonstrează pas cu pas cel mai ascuns secret al lui Hitler: homosexualitatea. Mai mult, autorul explică cu lux de amănunte și dovedește cu documente cum aproape întreaga conducere nazistă era formată din homosexuali. Cel mai apropiat de Hitler, Ernest Rohm, șeful miliției naziste (SA) și singurul oficial care îl tutuia pe "fuhrer" în public era un homosexual care își afirma public orientarea și angaja în subordinea lui doar homosexuali.
 
Uciderea lui Rohm Machtan o pune pe seama lui Hitler, tocmai pentru a-și ascunde secretul întunecat. Și alte asasinate din conducerea aparatului nazist cât și sinuciderile suspecte ale majorității iubitelor lui Hitler sunt considerate de Machtan acțiuni ale dictatorului dement, din aceleași considerente. Relația cu Eva Braun era menită pentru a masca secretul. La fel, represiunile la adresa homosexualilor, argumentează Machtan. Studiul său complex, în care autorul a procesat documente, autobiografii, memorii, interogatorii și mărturii orale, este întregit de dosarele CIA, acum disponibile online, care mai adaugă și amănunte despre sado-masochismul paranoicului schizofrenic și copromania lui. Mărturii înregistrate de CIA atestă că uneia din relațiile sale i-a impus să se urineze și să-și elimine fecalele pe el. Dacă ar fi trăit azi Hitler ar fi fost considerat transexual sau cu gen incert, conform analizelor CIA, în care se afirmă că "este și homosexual și heterosexual" și că "este atât bărbat cât și femeie", suferă de "atacuri de panică homosexuală", este "feminizat și homosexual pasiv" și pentru că este impotent, crede că "este o femeie într-un bărbat". Cu acest diagnostic, în mod cert, în anumite toalete din lume putea să intre și la fetițe. 
 

CIA/OSS consemnează și faptul că Hitler era un vegetarian înrăit și speculează că după "victora finală" asupra națiunilor europene ar fi putut ordona obligativitatea vegetarianismului. Cam cum gândesc guvernanții noștri de azi cu vaccinurile. Nu în ultimul rând analiștii americani subliniază anticreștinismul profund al lui Hitler, pe care l-a lăsat să răbufnească numai după ce a ajuns la putere. Religia este o dogmă învechită care trebuie extirpată și creată una nouă, considera Adolf Hitler, conform documentelor CIA/OSS. Adică cam la fel cu ce credea partenerul său de crime (și nu numai), Vladimir Ilici Lenin. 

Zinoviev catre Lenin: „Te pup pe tine si fun­dul tau marxist”  

Cotidianul bulgar "Trud” a publicat un articol senzational despre viata amoroasa a liderului revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin. Doctorul in istorie Boris Sokolov a cautat mai mult timp prin arhivele KGB, iar ceea ce a descoperit a meritat efortul depus: V. I. Lenin a fost homosexual! Istoricul rus afirma, in baza unor scrisori pe care le-ar fi gasit in arhive, ca amantul lui Vladimir Ilici a fost un lider de nadejde al bolșevicilor, Grigori Zinoviev. Va prezentam in intregime articolul publicat de "Trud”:

Inainte de a se ocupa de materialele de arhiva, autorul articolului a cercetat cronica oficiala, publicata in editia din 1981 a scrierilor lui V. I. Lenin. Acolo putem citi: "Pe data de 8 iulie 1917, G. Aliluev si Stalin ii insoteau pe Lenin pana la Gara Razliv, unde Lenin s-a adapostit in sura muncitorului N. A. Emilianov. (Autoritatile il cautau pe Lenin, care era considerat un criminal.) Emilianov arendeaza cateva hectare de pamant la 5 km de lacul Razliv si mai tarziu ii duce pe Lenin si Zinoviev la coliba pe care a construit-o singur acolo…” intrebarea este, de unde apare Zinoviev?

In biografie se spune: "Lenin a avut mult de lucru. A scris articole”. Da, intr-adevar, Lenin a scris cateva articole pentru care i-au fost necesare 5-7 zile. Dar el sta in coliba pana la 5 august. Citim mai departe: "Lenin se plimba, facea plaja, inota in lac, pescuia”. Cu alte cuvinte, Lenin s-a odihnit o luna dupa care a plecat in Finlanda.

In aceste conditii, ce a facut acolo Zinoviev? De ce au locuit singuri? De ce in biografia lui Lenin putem gasi o sumedenie de amanunte, dar nu citim nici un rand despre coabitarea timp de o luna cu Zinoviev? La Razliv, relatiile dintre cei doi lideri comunisti capata o dezvoltare interesanta. Ei locuiesc singuri timp indelungat si aceasta aduce schimbari. In septembrie, Zinoviev i-a scris lui Lenin, care se afla in Finlanda:

"Draga Vova! Nu-ti poti inchipui cat imi este de trist fara tine, cat imi lipsesc mangaierile noastre… Poti sa fii sigur, de cand ai plecat nu m-am atins de nimeni. Poti sa fii absolut sigur in sentimentele mele fata de tine si in loialitatea mea. Crede-ma, nu m-am atins de un barbat sau femeie si nu o voi face. Numai tu imi esti apropiat. Vino, nu te teme. Voi pregati totul in modul cel mai bun”.

Lenin nu raspunde la aceasta scrisoare si Zinoviev ii scrie din nou dupa o saptamana:

"Draga Vova! Tu nu mi-ai raspuns. L-ai uitat pe micul Ghersele… Eu am pregatit pentru noi un lacas frumos. Putem trai acolo cat dorim… Este o locuinta minunata, acolo ne va fi bine si nimeni nu va putea impiedica dragostea noastra. Va fi ca inainte. Imi amintesc ce are bucurie a fost intalnirea noastra, iti amintesti cum ia Geneva ne-am ascuns de aceasia femeie… Nimeni nu va putea intelege sentimentele noastre. Vino, cat mai repede. Te astept, floarea mea. Al tau, Ghersele”.

Dupa complotul din octombrie, Lenin revine la Retrograd. Zinoviev insa pleca la Moscova de unde ii scrie, din nou, lui Lenin:

"Ilici! Am executat toate ordinele tale. Aici este foarte greu si complicat, dar ma incalzeste gandul ca dupa cateva zile ne vom revedea si ne vom imbratisa. Numai speranta ca-mi esti fidel ma incalzeste. Te sarut pe tine si fundul tau marxist. Al tau, Ghersele”.

Aceste scrisori pun in prim-plan doua intrebari: de care femeie se ascund cei doi lideri comunisti si care din cei doi este pasiv si care activ.

In 1918, Zinoviev este mai concret: „Vova! De fiecare data cand sunt departe de tine devin trist. Tu esti mare jucaus. Te cunosc. Eu insa ma tin tare si nu-mi permit nimic. Inteleg cat de greu este sa te prefaci. Acum insa este mai bine. Nu trebuie sa ne ascundem de Nadejda, spre deosebire de ce s-a intamplat la Geneva, unde ea ne-a prins pentru prima data”.

Trebuie deci să înțelegem că la Geneva, unde Lenin si Zinoviev s-au culcat impreuna pentru prima data, au fost prinsi de Krupskaia – sotia lui Lenin. Lenin recunoaste totul si ea nu-i mai face probleme.

Scrisoarea urmatoare este scrisa la Narva, in primavara lui 1918, cand Armata Rosie invinge fortele generalului Iudenici. Zinoviev triumfa. El scrie: „Vova! Voi sosi in curand si nu te voi lasa orice ar spune aceasta nesimtita. Asteapta-ma!”

In 1922, cand Lenin era grav bolnav, Krupskaia ii scrie lui Zinoviev: „Te rog sa nu-l mai deranjezi pe sotul meu cu cererile tale pentru intalniri. A sosit timpul sa va linistiti. Nerusinarea voastra nu se mai poate rabda. Ilici este bolnav”.