ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Cantautorul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, marți seară, la Spitalul de Urgență Floreasca, a anunțat dr. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al unității medicale, citat de Agerpres.

„În jurul orei 19:00 s-a constatat decesul”, a declarat șeful Departamentului de Urgențe din cadrul Spitalului Floreasca.

Interpretul și compozitorul român de muzică ușoară fusese internat în stare gravă pe 13 mai, în urma unui stop cardiorespirator și a procedurilor de resuscitare. De atunci, el a fost menținut în stare stabilă cu ajutorul aparatelor, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, dar nu și-a mai redevenit din comă.

Marți, 29 octombrie, acesta a suferit un nou stop cardorespirator, care i-a fost fatal. Eforturile personalului medical de a-l resuscita, timp de 50 de minute, au rămas zadarnice.